Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='__Lara']kamilawa, no co Ty :) dzięki, że przedstawiłaś Państwu Negri :) nikt nie ma do Ciebie pretensji :) w takim razie trzeba ruszyć z ogłoszeniami.
Dzięki. Też zaraz przysiądę do ogłoszeń dla małej.

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kamilawa']Kochane, widzę, że narobiłam zamieszania. Właśnie jestem po rozmowie z panią Anetą. Niestety, jej mąż na tak, tata tak, a mama... nie. Jak na razie Pani nie może mieć w domku psa...
Bardzo przepraszam za to jak wyszło, niestety w życiu nie układa się często tak jak być powinno. Domek jest na prawdę fajny, odpowiedzialni ludzie kochający zwierzęta, ale tak to jest jak się mieszka z osobami starszymi /znam ten ból/. Także, ani Negri, ani inny niuniek w tej chwili nie załapie się na ten domek... Ale w sprawie 'mojej' Marche dzwoni wiele ludzi, na pewno komuś podeśle Negri.

Jeszcze raz przepraszam, strasznie mi głupio, z resztą nie tylko mi...

A można by się na męża wymienić,bylibyśmy razem na tak (mój nie do ruszenia na razie)

Posted

brunka napisał(a):
A można by się na męża wymienić,bylibyśmy razem na tak (mój nie do ruszenia na razie)

;) szkoda....

kurcze, nie mam czasu na te ogłoszenia, za dużo rzeczy.... ale muszę w końcu przysiąść...

Posted

Był jeden mail z allegro, ale Pani jak dowiedziała się, że Negri na Śląsku to napisała, że może adoptuje jakiegoś psiaka z krakowskiego schronu, bo ma blisko, a teraz wiele psiaków powydawanych.

Posted

O, moja "krecia robota" :evil_lol:

i sobie odpoczywam w "dołku" :diabloti::p

Takiemu to dobrze :loveu:

Pani mnie głaszcze, huuura :multi:

Piękna para, no nie :cool3:

Posted

A tu odpoczywamy w cieniu

zielona trawka, zawsze interesująca, ciekawe zapachy

i znowu

To tyle na dziś ;) 3 godzinny spacer, Negri nawet chętnie wracała do boksu, ma teraz nową koleżanką, mniejszą, też puchatą śliczną, łagodną kruszynkę, żal mi jej, że nie mogę też jej wziąc na spacer...

A efekty dzisiejszego spaceru to pierwsza opalenizna w tym roku, a raczej spalone ręce i trochę plecy :evil_lol::evil_lol: