Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

Z mojego bazarku spłynęły już wszystkie pieniądze , więc po powrocie z pracy, wieczorem zrobię przelew na Skarpetę w wysokości 95 zł:) Poproszę o potwierdzenie wpłaty jak pieniążki pojawią się na koncie! I jeszcze raz dziękuję wszystkim kupującym!!!

Posted

Wysłałam 2X20zł za X i XI.

Podobają mi się te zmiany. Ale ja ograniczyłabym maksymalną pomoc do 100zł - przynajmniej do czasu, kiedy Skarpeta będzie wypchana po brzegi.

Posted

Dziewczyny, bardzo dziękuję!!!! Super, że coś się ruszyło w Skarpecie!
Dotarły wpłaty od Cykloida, Akrum i obraczus87, zaraz uzupełnię pierwszy post.
Może nie będzie tak źle :)

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194904-Różności-książkowe-na-Skarpetę-im.-Talcott-do-31-października?p=15579808#post15579808[/URL] jeszcze nie skończony mam jeszcze 13 książek do wstawienia

Posted

[quote name='elapieczus1']poszło:) zapraszam dziewczyny może ktoś zrobi mały banerek?[/QUOTE]Z banerkow dobra jest Radunia i Paulina Mickey, tak mi sie wydaje, ze drugi nick dobrze napisalam.

Posted

Dotarły pieniążki od agusizet, Andegawenki, Ulki18 i Agaty51 zaraz uzupełnię pierwszy post.
Lara bardzo dziękuję, za chwilę wyślę pw.

[B]edit: Dziewczyny, zrobiłam porządki na pierwszej stronie, usystematyzowałam deklaracje stałe i dotychczasowe wpłaty, pls zajrzyjcie czy jest wszystko Ok, jeśli kogoś pominęłam albo jest jakiś błąd to piszcie.[/B]