Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny Bartus , biega teraz po zielonych łąkach z wszystkimi którzy tam na niego czekali - jego czas nadszedł, ale strata przyjaciela to ogromny cios dla tych co zostaja...

Posted

BajkaB napisał(a):
Mój największy Przyjaciel Bartuś odszedł za Tęczowy Most..

Nieprędko sie pozbieram po takim ciosie..

Bardzo mi przykro Bajko. Znam ten ból.Biedulek już nie cierpi :(

Posted

Moze to nie jest miejsce na pisanie o Bartusiu,ale w końcu to od 3 tygodni był towarzysz Supełka..

Bartus to moja wielka miłość,ludzie zwykle zawodzą,on nie zawiódł nigdy

Posted

No to teraz czekam jeszcze na odnowienie sie choroby `Brajla i ponowna koniecznosc stosowania u niego transfuzji....BajkoB , bardzo Was choroby lubia..Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy dla Twoich podopiecznych.............................................:shake::shake::crazyeye:[FONT="Century Gothic"][SIZE="3"]tak sie nie godzi pisac postokroc nie!............ cioteczki ktore zagladaja z przyjemnoscia do Supelka - powiem tak - bylam , tulim na rekach , cudna istotka poprostu zapiera dech w p[iersiach , :loveu::thumbs::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Supelek maluni a jakze pieknie zegnal dzis swego przyjaciela - Bartka Corleone ze stadka Bajkowego ! Mialam zaszczyt dzis widziec jak wszystkie psiateczka zegnaja Bartolinka Brajluszek jest ulubiencem Supelcia :loveu::loveu::crazyeye:podskubuje duzego - maly Supcio a duzy ze spokojem cudownem wszystko znosi , :thumbs::thumbs::calus::painting:Dziewczyny niech zaluje kazdy , kto nie tulil Supelcia , boc to jest tygrysek miniaturowy , ufny , tak patrzacy w swoja pania i w stadko , tak patrzacy w oczy czlekowi , ze naraz wszystkie gwiazdy na niebie wydaja sie byc nasze , zdobyte , za Supelcikowe nowe zycie !:loveu:[/FONT]:loveu::multi:spijcie spoko9jniutko

Posted

To jest moja trzecia proba odpowiedzenia w tym temacie,mam nadzieje ze w koncu skuteczna..

PO pierwsze , bardzi wspolczuje Bajce B ze utracila przyjaciela, choc BajceB pewnie na moim wspolczuciu niespecjalnie zalezy.
Po drugie - ewo gonzales - piszac swojego posta, nie wiedzialam ze Bartek odszedl, pewnie bym soe ze zlosliwoscia wstrzymala, Teraz za nia oprzepraszam, co nie zmienia jednak mojego osadu rzeczy.. Tresc postu podyktowala mi swieza lektura watku Brajla i AFN...Nic nie stracil na aktualnosci..
Po trzecie - BajkoB , nikt nie zabiera Ci Twoich zaslug w sprawie Nelly, zalozylas sprawe - super, wszak jestes prawnikiem, prawda? A ze sprawe jak twierdzisz "przejela"pani prezes. to tez prawda ale dlaczego nie napisalas,ze to `tez Twoja "zasluga". bo wolalas ja wskazac jako oskarzyciela posilkowego niz siebie...
Po czwarte - chcecie wspomagac Supelka/ nie ma sprawy, ten psoak na pewno wspatrcia potrzebuje, ale moze warto choc co jakis czas poprosic o skan wynikow weta lub faktury? Wbrew pozorom BajkaB niezle sobie radzi i ze skanami i zamieszcaniem ich na forach (vide watek Brajla) A zreszta robcie co chcecie, byleb potem nie mieszano w to wszystko Fundacji Emir,
Po piate - za brak znakow diakrytycznych przepraszam, nie pisze ze swojego kompa a i potem nie amierzam tego postu poprawiac ale nie dlatego ze lekcewaze userow ale dlatego, ze edycja postowjest ostatnio malo fajna. Nagle moze sie okzac ze w pierwszej edycji postu pisalam np .. molejna wersje Bilblii? I poco mi to? Pozdrawiam

Guest Elżbieta481
Posted

Bartuś odszedł-ogromnie mi żal.Lubiłam go bardzo..
Jakiś taki czas nadszedł,że odchodzą psy,które najbardziej lubiłam..
Dobranoc Bartusiu..
Co ja mogę powiedzieć?Żegnaj Przyjacielu-boś i moim przyjacielem był.
Elżbieta

Posted

bela51 napisał(a):
Czy to jest przypadkiem watek Supełka?
bela51 ma racje.
stzw, jak masz pytania do Fundacji Emir, w dodatku nie zwiazane tematycznie z watkiem, to moze prosciej byloby zapytac o interesujace Cie sprawy na forum Emira?Chyba ze usilnie zalezy Ci na podwazeniu naszej wiarygodnosci...Isadora napisalaby - FLAME...

Posted

EDYTKO PISZ O SUPEŁKU po to tu zagladam i chyba inni też ....
cieszy mnie że malec wraca do zdrowia
że pomału staje sie psem adopcyjnym
napisz prosze jak mozesz jak tam jego łapeczki prostuja sie ...

Posted

Weszłam na tą stronę, bo moja koleżanka chciałaby zaadoptować młodego ONka. Szukałam i trafiłam tu. Więc pilnie śledzę poczynania Supełka, bo mam dla niego DS.
A Emir wypłynął jakoś tak przy okazji. W KRS nie ma wzmianki o złożonych sprawozdaniach, sprawdzałam

Posted

:loveu::loveu::loveu:najcudowniejsza psia dziecinko!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::thumbs::thumbs::bye:chcemy wszystko chcemy i dobra dla Supcia pragniemy najwiekszego:loveu:

Posted

To wątek Supełka, a co poniektórzy o tym zapomnieli. Gagata sama napisała, że jeżeli ktoś ma pytania do emira chyba tam powinien się zgłosić. Sa telefony, sa maile na stronie podane. Trzymajmy się wątku. I dziękuję osobom z Emira, że potrafią w tym wypadku zachować klasę mimo sytuacji. Właśnie tak powinno wszystko wyglądać od poczatku, tak ludzko...

Posted

Chyba straciłam juz dzisiaj chęć do pisania w natłoku tych przepychanek..Ciągle jestem jeszcze zdołowana po stracie Bartusia,ale pozostałe psiaki nie moga tego odczuwac.One tez sa smutne po śmierci członka stadka.Zafundowałam im dzisiaj sporą porcję ruchu..
Moze tylko na dobranoc popatrzcie na tę śliczna mordeczke..

Posted

stzw - nie będę się powtarzał po raz trzeci. Wątek Supełka jest wątkiem Supełka. Jeżeli masz problem z fundacją zgłoś się do nich.

Posted

Zaglądam do Supełka ale nic nie rozumiem..
BajkoB - Bartek patrzy już z góry na Was...
Trzymajcie się dzielnie.

Posted

Myśłałam,ze od poniedziałku Supełek odzyska swój wątek,ale póki co zabieram zabawki i ide do..stadka..

Moze tylko powiem,ze Tora&Faro i Wisełka pieniążki z bazarku biżuteryjno-książkowego maja przekazac bezpośrednio na konto kliniki weterynaryjnej której dane podałam im.

Jeszcze takie zdjecie sprzed tygodnia z moimi,,dziećmi,,

Posted

BajkaB napisał(a):
Mój największy Przyjaciel Bartuś odszedł za Tęczowy Most..

Nieprędko sie pozbieram po takim ciosie..

Bardzo, bardzo mi przykro :-( Bądź szczęsliwy
  • po tamtej stronie.

• Guest Elżbieta481
    Posted

Supełek jest śliczny!
    E/W

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...