Pliszka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='BajkaB']Oto macie Supełka ,,na zywo,, [img=http://video1.fotosik.pl/2/3a6440351883c8f8m.jpg] Ale gaduła! :loveu::lol:
BajkaB Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ANETTTA napisał(a):ciotki podaje na pv konto z 1 posta tak !!!!! Anetko błagam Cie zacznij czytac uwaznie posty!Juz chyba wszyscy zrozumieli,ze konto z pierwszego postu jest nieaktualne
BajkaB Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dziś odwiedziła nas Ciocia bela51..Na dobranoc kilka fotek
bela51 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Pychol tylko do całowania i miziana sie nadaje. Taki słodziak !:loveu:
Jasza Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Bela51...najpierw zobaczyłam zdjęcia na fotosiku, potem przeczytałam że to Ty, a juz myślałam, że Katarzyna Figura Supełka odwiedziła..naprawdę!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Cudak Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Śliczny Supełek :loveu: Ciocia bela51 ma śliczne gumowiaczki :razz:
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ale tu u Supełka optymistycznie...aż się chce zaglądać na wątek:):):) Przy okazji przypominamy się z bazarkiem dla Maluszka i serdecznie zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/186244-Kolczyki-i-książki-dla-Supełka!!!-ZAPRASZAMY-do-30-maja-do-godz.-00-00
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Cudak napisał(a):Śliczny Supełek :loveu: Ciocia bela51 ma śliczne gumowiaczki :razz: Rzeczywiście bardzo ładne :D :D :D
Wisełka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jasza napisał(a):Bela51...najpierw zobaczyłam zdjęcia na fotosiku, potem przeczytałam że to Ty, a juz myślałam, że Katarzyna Figura Supełka odwiedziła..naprawdę!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Hihihihihi, wobec tego Pani Katarzyno ma Pani fajoskie obuwie na swych stopach :evil_lol:
__Lara Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wisełka napisał(a):Hihihihihi, wobec tego Pani Katarzyno ma Pani fajoskie obuwie na swych stopach :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale Jasza ma rację! ;)
Jagna78 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Od początku śledzę wątek Supełka i wierzę że będzie dobrze :) Nie mam warunków żeby go zabrać nawet na DT - mój Miso (również ONkowaty i przygarnięty na chwilę - to już 2 lata) nie przepada za innymi psiurami jedynie dogaduje się z naszą starą i już niestety głuchą Pusią. ale przynajmniej podniose
Ajula Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 jaki on jest rozkoszny :loveu: wreszcie biedulek może sobie pobyć prawdziwym szczeniaczkiem :)
bela51 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jasza napisał(a):Bela51...najpierw zobaczyłam zdjęcia na fotosiku, potem przeczytałam że to Ty, a juz myślałam, że Katarzyna Figura Supełka odwiedziła..naprawdę!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nigdy w zyciu nie spodziewałabym sie takiego komplementu. :oops: Jest mi niezmiernie milo, ale niestety zdjecia czesto klamią.:evil_lol: Za to na komplementy zasluguje to maleńkie , rozkoszne cudo. :loveu:Tylko jeszcze te kosteczki wyczuwalne pod futrem - przerazajace. Ale sadząc po tempie w jakim przybiera na wadze u Bajki, to niedługo po kosteczkach nie bedzie sladu.:lol:
BajkaB Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ciociu Belo nie bądź taka skromna bo tu zdjecia nie kłamia..A jeśłi to tylko dlatego,ze w rzeczywistości Ciocia lepiej wygląda. Supełeł faktycznie przybiera na wadze i zaczyna sie robic łobuz.Dzisiaj jak go trzymałam na rekach(ku jego niezadowoleniu,bo nie pozwoliłam biegac po ulicy)to wyczułam nawet cos na kształt pośladków.W każdym razie juz sie czuje nie tylko kosteczki. Wczoraj zabrałam maluszka na wycieczke do lasu,bo jechałam po mięsko do Zelisławic.Był zachwycony,potem damy fotki.Juz sie nauczył wskakiwac do samochodu,wie,ze łączy sie z tym przyjemnosc. A co do tuczenia to mój brat mówi,ze powinnam sie ogłaszac jako specjalistka od tuczenia psów..jakby sam nie utuczył swojej Belli..:evil_lol:
Ajula Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 BajkaB napisał(a):Stworzyłam potwora.. szybko Ci to poszło :D
Recommended Posts