Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ANETTTA napisał(a):
ciotki podaje na pv konto z 1 posta

tak !!!!!

Anetko błagam Cie zacznij czytac uwaznie posty!Juz chyba wszyscy zrozumieli,ze konto z pierwszego postu jest nieaktualne

Posted

Bela51...najpierw zobaczyłam zdjęcia na fotosiku, potem przeczytałam że to Ty, a juz myślałam, że Katarzyna Figura Supełka odwiedziła..naprawdę!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Jasza napisał(a):
Bela51...najpierw zobaczyłam zdjęcia na fotosiku, potem przeczytałam że to Ty, a juz myślałam, że Katarzyna Figura Supełka odwiedziła..naprawdę!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Hihihihihi, wobec tego Pani Katarzyno ma Pani fajoskie obuwie na swych stopach :evil_lol:

Posted

Wisełka napisał(a):
Hihihihihi, wobec tego Pani Katarzyno ma Pani fajoskie obuwie na swych stopach :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale Jasza ma rację! ;)

Posted

Od początku śledzę wątek Supełka i wierzę że będzie dobrze :)
Nie mam warunków żeby go zabrać nawet na DT - mój Miso (również ONkowaty i przygarnięty na chwilę - to już 2 lata) nie przepada za innymi psiurami jedynie dogaduje się z naszą starą i już niestety głuchą Pusią.

ale przynajmniej podniose

Posted

Jasza napisał(a):

Nigdy w zyciu nie spodziewałabym sie takiego komplementu. :oops: Jest mi niezmiernie milo, ale niestety zdjecia czesto klamią.:evil_lol:
Za to na komplementy zasluguje to maleńkie , rozkoszne cudo. :loveu:Tylko jeszcze te kosteczki wyczuwalne pod futrem - przerazajace.
Ale sadząc po tempie w jakim przybiera na wadze u Bajki, to niedługo po kosteczkach nie bedzie sladu.:lol:

Posted

Ciociu Belo nie bądź taka skromna bo tu zdjecia nie kłamia..A jeśłi to tylko dlatego,ze w rzeczywistości Ciocia lepiej wygląda.

Supełeł faktycznie przybiera na wadze i zaczyna sie robic łobuz.Dzisiaj jak go trzymałam na rekach(ku jego niezadowoleniu,bo nie pozwoliłam biegac po ulicy)to wyczułam nawet cos na kształt pośladków.W każdym razie juz sie czuje nie tylko kosteczki.
Wczoraj zabrałam maluszka na wycieczke do lasu,bo jechałam po mięsko do Zelisławic.Był zachwycony,potem damy fotki.Juz sie nauczył wskakiwac do samochodu,wie,ze łączy sie z tym przyjemnosc.

A co do tuczenia to mój brat mówi,ze powinnam sie ogłaszac jako specjalistka od tuczenia psów..jakby sam nie utuczył swojej Belli..:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...