Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piesio wygląda wspaniale w co nie wątpiłam, ze tak będzie zawożać psiaka :) Cieszę się, ze wszystko wporządku niestety nie mogłam śledzić wątku na bieżąco ale cały czas myślę o malutkim, jaka zmiana widoczna na zdj Pracownicy w schr pytają jak maluch Bajko pozwolisz, ze skopiuję sobie te zdj i pokaże w schronisku.

Oby tak dalej :)

Posted

Znow oczy mokną i to nie przez powódź , Boziu jak on cudnie wyglada . Bajko poklony dla Ciebie i gratulacje dla Supełka ze trafil na najlepszych ludzi pod sloncem , mam nadzieje ze szczeście go nie opuści.

Posted

piękny!! :loveu:
powinien zająć pierwsze miejsce w kategorii błyskawiczna metamorfoza
ale do Alfa jest nadal podobny :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
Poproszę o nr konta, chcę zrobić wpłatę za bazarek nalewkowy dla Supełka.

Iv,oczyśc skrzynke na Dogo bo nie mogłam nic wysłąc..Wysłałam na maila,mam nadzieje,ze znalazłam dobry adres..

Tak jak Julia napisała,póki co konto podane w pierwszym poście jest nieaktualne.Supełek jest pod moja opieka i oczywiscie nadal bede rozliczała skrupulatnie wszystko.

Posted

Edytko, już oczyściłam trochę skrzynkę ;) maila dostałam, i zrobiłam właśnie przelew na sumę 442 zł z bazarku nalewkowego na Supełka. Cioteczki walczyły dzielnie i miały ogromne serducha dla biedaka :loveu::loveu::loveu:
Proszę jak dostaniesz pieniążki to zamelduj o tym na moim bazarku, żebym mogła go zakończyć i zamknąć ;)
Mam nadzieję, że Supełek z każdym dniem będzie nabierał sił, coraz lepiej wygląda :loveu:

Posted

Witamy Wszystkich porannie
Włynęła kolejna pomoc:

Marzena Z z Mikołowa -20,66

Chciałam tez wyjaśnic następująca sprawe:Jeśłi w tytule przelewu nie ma wyraźnie napisane,ze jest to pomoc dla Supełka,traktuje te wpłąte jako pomoc dla wszystkich podopiecznych.Dlatego tez nie wpisuje tych wpłat w tym miejscu.
Gdyby ktoś wpłacił,nie podał dla jakiego psa i chciał to wyjaśnic to bardzo prosze napisac w topiku Supełka.

A Supełek zaczyna zachowywac sie jak typowy ,mały szczeniak.Wczoraj przez 2 godziny pobytu u moich rodziców nieustannie szczypał moja mame po pośladkach albo uczepiony jej sukienki ,,jeździł,, po mieszkaniu..
U mnie psoci na całego.Nie mozna miec gołych nóg,bo od razu poznaje sie ząbki Supła..
Za chwilke wgram foteczki to wstawie

Posted

BajkaB napisał(a):

A Supełek zaczyna zachowywac sie jak typowy ,mały szczeniak.Wczoraj przez 2 godziny pobytu u moich rodziców nieustannie szczypał moja mame po pośladkach albo uczepiony jej sukienki ,,jeździł,, po mieszkaniu..
U mnie psoci na całego.Nie mozna miec gołych nóg,bo od razu poznaje sie ząbki Supła..

Może szczypanie niekiedy bolesne :evil_lol: i uciążliwe ;) ale widząc jak dochodzi do siebie, jak nabiera sił i humorek dopisuje - fajnie mieć taka szczęśliwą "miotełkę" :evil_lol:

Posted

Szczypanie jest zabawne. Tylko niektórym psom nie mija. Nas bawiło bardzo. W sumie bawi nadal ale mamy problem, bo dziecko jest małe a ta nasza gadzina fafikowa nadal szczypie. I już nam nie jest wesoło....

Posted

Piekny Supełek. I widac, że sobie nie da w kasze dmuchać :)
Troche mnie zmartwiła wiadomośc o zmianie konta - ja tez poproszę nowe na priva, przyda się w czerwcu. Mam nadzieję, że moja ostatnia wpłata bazarkowa dotarła bez problemu.

Posted

matamata napisał(a):
Piekny Supełek. I widac, że sobie nie da w kasze dmuchać :)
Troche mnie zmartwiła wiadomośc o zmianie konta - ja tez poproszę nowe na priva, przyda się w czerwcu. Mam nadzieję, że moja ostatnia wpłata bazarkowa dotarła bez problemu.

Prosze sie nie martwic,wpłata dotarła.Ja tez mam nadzieje ze to chwilowe zawirowania,ale na priva wyjasnie szerzej

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...