Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']Najbardziej dramatyczny tytuł nie powiększy, niestety, zasobu mojej coraz bardziej pustej sakiewki. "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej tam Prosiaczka nie było". Ale wyliczyłam, że jeżeli w miesiącu wypalę ca 18 papierosów mniej (czyli ca 0,6 mniej papierosa dziennie), to [B]mogę dorzucić dyszkę do wcześniej złożonej[/B] [B]deklaracji stałej, co niniejszym czynię[/B]. Powoduje mną miłość do psich staruszków, słabość do niebieskich krat tyskiego schroniska i sympatia do kai555. Jednocześnie uprzedzam, że jeśli ktoś wyrwie się z (durnym z założenia) pomysłem, żebym dla zdrowia i dobra sprawy zrezygnowała dodatkowo z 0,4 papierosa dziennie, wycofam się z wyżej złożonej deklaracji.

AlfaLS, rozumiem, że wpłaty idą na twoje konto. Mogę wysyłać kaskę zusammen dla Dylanki, Postera i Parysa?[/QUOTE]

Kaju, to znaczy, że moja miesięczna deklaracja wynosi [B]20zł. [/B]

Parysku kochany, raptem tydzień mnie nie było, a ty już w drogę ku lepszemu życiu się wybierasz!!! [30 stron do doczytania -znów pół nocy mi zejdzie!] Piesku, w sobotę pewnie od komputera nie odejdę!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja555 bardzo Cię proszę wklej linka do bazarku w pierwszym poście ;)

Może ktoś zajrzy :):):) przy okazji !

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187899-Dla-Pana-Pani-i-malucha-Parys-zaprasza-do-2.07.do-godz.22-giej.[/URL]

Posted

Też się cieszę:)
Nie wiedziałem że tyle Tyszaków jest u Zuzi- super:)
A jutro u Zuzi to proszę też pomiziać "mojego" Misia Yogi/Anika i muszę uprzedzić że reaguje najbardziej na imię Ania ;);)
A konto do AlfyLS, jak do Dylanki - to mam:)

Pięknie pozdrawiam i szczęśliwej drogi jutro życzę:)

Posted

[quote name='_Goldenek2']I cioteczki zmieńcie tytuł.... na bardziej optymistyczny. Parys jeszcze zazna szczęścia :)[/QUOTE]

Kaja prawda że to sama przyjemność [B]tak[/B] zmieniać tytuł?:multi:

[quote name='agata51']Kaju, to znaczy, że moja miesięczna deklaracja wynosi [B]20zł. [/B]

Parysku kochany, raptem tydzień mnie nie było, a ty już w drogę ku lepszemu życiu się wybierasz!!! [30 stron do doczytania -znów pół nocy mi zejdzie!] Piesku, w sobotę pewnie od komputera nie odejdę![/QUOTE]
Agatko to ja przeoczyłam, nie Kaja:oops:. Ale oczywiście bardzo chętnie przyjmiemy "zapasowe" 10 zł. dla forsiastego starszego Pana, chyba że zechcesz tą dyszkę przeznaczyć na jakiegoś naszego innego tyszaka bo u wszystkich zrobiły się dziury w deklaracjach /właśnie wycofała się milcia u Dylanki:-(/ bo na papieroski to my Ci tej dyszki już nie oddamy:evil_lol:

A co do czytania - życzymy miłej lektury, bo jak wszystko idzie ku dobremu to z przyjemnością się czyta, choćby i 30 stron:lol:

Posted

Parysku, dziś dopiero wpuściło mnie dogo do Ciebie.....i moja radość nie ma granic:multi::multi:
Zobaczysz jutro, wielki dzień w Twoim życiu:multi::multi:..osobisty kierowca i SWÓJ DOM:multi:

Posted

[quote name='majku33krakow']a hotelik takiego bez wszystkich badan wezmie psa?[/QUOTE]
Majku hotelik u ZuziM weźmie;). My do tego hoteliku oddaliśmy już kilka tyskich psiaków, i jak na razie, na szczęście nie ma z nimi większych problemów zdrowotnych. Trzeba uczciwie przyznać że schroniska w Tychach dba o zdrowie psiaków bardzo porządnie:lol:. Ja adoptowałam od nich swoją suczkę, która w tym schronisku spędziła 12 lat i jak z nią pojechałam do naszego weta na "przegląd" to on nie mógł się nadziwić że pies po takim czasie w schronisku jest takim okazem zdrowia:lol:. Wiadomo, zawsze coś może wyskoczyć, na co nie mamy wpływu ale nie są to psiaki zaniedbane weterynaryjnie a wręcz przeciwnie;).

Posted

[quote name='maksiulab']Ja dzisiaj wpłaciłam 10zł na Paryska to niech 5zł będzie na deklarację stała dla Antosia:)[/QUOTE]
Maksiulab ja nie jestem księgową Antosia ale chętnie przekażę te 5 zł. na konto Antosiowej księgowej - jednak jak można prosić wstąp na wątek Antoniego i napisz o swojej deklaracji ;). Na pewno tamtejsze Ciotki bardzo się ucieszą i będą wiedziały skąd te dodatkowe pieniądze dla psiaka:lol:.

A nasz Parysek to już [B]Parys [/B]co się zowie:lol:. Chłopak nawet nie wie jaki jest bogaty;).
Nowe wpłaty na konto Paryska to:
- od Taks 200 zł. / na pięć miesięcy hotelikowania/,
- od Goni13 20 zł. - deklaracja jednorazowa,
- od Dudson13 30 zł. / na trzy miesiące hotelikowania/,
- od Kameralnej 5 zł. kolejna deklaracja jednorazowa,
- od Joli+Rani+Sati 10 zł.,
- od Bjuty 24 zł. / na cały rok w hoteliku/,
- od Maksiulab 5 zł.,
- od Ketuni 450 zł. na pierwszy miesiąc w hoteliku.
- od Grinsekatze 20 zł. deklaracja jednorazowa
RAZEM: 764 ZŁ.
[B]Dziś Parysek ma na koncie 1149 zł.:multi::multi::multi:[/B]A jeszcze niedawno nie miał nic[B] i [/B]wydawało się , że nic nie będzie miał;).

[COLOR=Blue][B]Kochani jesteście wszyscy!!!!!!!!!! Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc dla Paryska!!!!! Mam nadzieję, że dzidunio u Zuzi uzna, że jeszcze warto żyć i ta jego depresja przepadnie już na zawsze!!!![/B][/COLOR]

Posted

Kochani, przeokropnie się cieszę. Kolejny mały światek został uratowany~

...Tak myślałam, że panienka na poczcie daruje sobie wpisanie 'grinsekatze' do tytułu, coś niepewnie zerkała co raz to na druczek, to na mnie : D

Posted

[quote name='grinsekatze']Kochani, przeokropnie się cieszę. Kolejny mały światek został uratowany~

...Tak myślałam, że panienka na poczcie daruje sobie wpisanie 'grinsekatze' do tytułu, coś niepewnie zerkała co raz to na druczek, to na mnie : D[/QUOTE]
Cieszę się, że wiem czyja to wpłata a panienka widać nie zna dogo ale to tylko jej strata:evil_lol:. Zaraz poprawię posty z wpłatami;).

Parysku to twoje ostatnie godziny w schronisku. Bardzo się cieszę że jutrzejszą noc spędzisz już gdzie indziej!!! Mam nadzieję, ze ciotka grazyna9915 Ci wszystko wytłumaczyła i nie będziesz się jutro niczemu dziwił;).