Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A rozprawa ie wiadomo kiedy będzie. Mnie już nosi.
Porozmawiam jeszcze z kierownikiem czy da go do hotelu, ale będzie się bał jeśli jest dowodem w sprawie. Fatalnie brzmi te dowód choroba.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']A rozprawa ie wiadomo kiedy będzie. Mnie już nosi.
Porozmawiam jeszcze z kierownikiem czy da go do hotelu, ale będzie się bał jeśli jest dowodem w sprawie. Fatalnie brzmi te dowód choroba.[/QUOTE]

:( pies chyba najbardziej ucierpi na tym wszystkim...

Posted

[quote name='ocelot']A rozprawa ie wiadomo kiedy będzie. Mnie już nosi.
Porozmawiam jeszcze z kierownikiem czy da go do hotelu, ale będzie się bał jeśli jest dowodem w sprawie. Fatalnie brzmi te dowód choroba.[/QUOTE]
jejku przeciez jak bedzie w hotelu to chyba nie przestanie byc dowodem w sprawie

Posted

[quote name='NiJaSe']jejku przeciez jak bedzie w hotelu to chyba nie przestanie byc dowodem w sprawie[/QUOTE]
Ale nasz kierownik nawet normalnie nie daje nam psów do DT i hotelików. Musimy nakręcić jak choroba.

Posted

[quote name='ocelot']Ale nasz kierownik nawet normalnie nie daje nam psów do DT i hotelików. Musimy nakręcić jak choroba.[/QUOTE]

A co on taki surowy???
I psiakom odmawia odrobiny komfortu..

Posted

[B]prosze o pomoc dla Omena [/B]
[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/186507-Znaleziony-m%C5%82ody-haszczak-w-okolicy-Wyszkowa-%21%21POTRZEBNE-WSPARCIE-NA-LECZENIE-%21%21%21?p=14765660#post14765660"]http://www.dogomania.pl/threads/186507-Znaleziony-m%C5%82ody-haszczak-w-okolicy-Wyszkowa-!!POTRZEBNE-WSPARCIE-NA-LECZENIE-!!!?p=14765660#post14765660[/URL][/B]

Posted

[quote name='__Lara']Kurcze, patowa sytuacja.... :([/QUOTE]

A może by tak napisać pismo do tego sądu i spróbować uzyskać pozwolenie na zabranie Jaspera ze schronu na DT?
Przecież tu chodzi o dobro zwierzęcia, a nie o wygodę ludzi - bo lepiej. Dla kogo lepiej???
No to sąd broni czyich interesów w takim układzie? Bo chyba nie psa?

Ja napisałabym do tego sądu prośbę o zgodę na umieszczenie "dowodu w sprawie" w innym miejscu, sąd otrzymałby informację, gdzie Jasperek został umieszczony.
Po co pies ma cierpieć? Myślę, że nie leży to w niczyim interesie, więc tym bardziej nie powinno leżeć w interesie sądu, który ma OBOWIĄZEK chronić niewinne stworzenia.

Posted

[U]dowód w sprawie [/U]właśnie zabezpieczony przez policjantów - siedzi w schronisku.
nie jest to taka łatwa sprawa chyba, że jakaś niemała fundacja by skierowała do sądu takie pisemko, ale wądpię.....

mojego psiego "dowodu" nie zabezpieczono...... :(
nie widziałam go już cztery miesiące.....
ale próbujcie.........

Posted

[quote name='NusiaiJa']
mojego psiego "dowodu" nie zabezpieczono...... :(
nie widziałam go już cztery miesiące.....
ale próbujcie.........[/QUOTE]

Gosiu jakiego twojego psiego "dowodu"??

Posted

[B][COLOR=blue]A powiedzcie mi czy on przebywał kiedykolwiek w mieszkaniu (domyślam się,że nie,ale może się mylę...), czy wiadomo, jak się zachowuje będąc sam? A w jakim jest wieku?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]A przede wszystkim to melduję się na wątku uroczej psiny :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Pozdrowienia dla wszystkich, a psinkę drapię za uszkami !!![/COLOR][/B]