Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domek oczywiście trzeba sprawdzić , ale psiak zostanie wydany dopiero po kastracji , a ta nie wiadomo kiedy , będziemy naciskać ,żeby się pośpieszyli , tyle możemy . Tymczasem 3 fotki przystojniaka:

To jest chyba pierwszy pies w mojej historii który jest szczęśliwy bo trafił do schronu :(

Posted

Biedactwo, już przynajmniej ma zapewnione jedzenie i opiekę weta.
Ale ludzie mają na.....bane, jak można na taki pomysł wpaść, to nie wiem :???:

Mój Lobo też wyje, chyba mu kaganiec trzeba założyć :angryy::mdleje:

Piesku to czekamy na kastrację i domek :)

Posted

Na dzień dzisiejszy Jasper wygląda słabo ale i tak widać jaki to piękny pies. Ale ten kolega z boksu jaki biedaczek, brudny,smutny ahhh tylko usiąść i się załamać

Posted

Skad tacy ludozie wydarli takiego pinciaka slicznego...

Jak cos to mamy dobry hotel dla niego i co wazne tanio i specjalistyczny dla tej rasy;))

Druga rzecz czy ex-super-wlasciciele podpisali zrzeczenie psa? Zeby pozniej nie bylo jakis cyrkow...

Posted

__Lara napisał(a):
Dodam zdjęcia na allegro, chociaż mną wstrząsnęły :( te rany po łańcuchu :( :( :(

Spokojnie , nie jest tak aż tak źle , to czerwone na sierści to nie rany , to obroża na deszczu zafarbowała sierść , ranki są tylko na pysiu po kagańcu .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Spokojnie , nie jest tak aż tak źle , to czerwone na sierści to nie rany , to obroża na deszczu zafarbowała sierść , ranki są tylko na pysiu po kagańcu .

No to ufff :)

Posted

Narazie tylko ,że trzeba poczekać , w tej chwili nie wiadomo jak ze schronem , kiedy psa będzie można odebrać , jutro porozmawiam z panią prezes i wszystkiego się dowiem , przepraszam ,że nie jestem na bierząco , ale mam troszkę osobistych problemów i dzisiaj nie byłąm w stanie nigdzie zadzwonić ,ani podjechać :(