Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]ale na kaganiec to bylo ja stac ?[/QUOTE]

Dokładnie !

[QUOTE]Dobra, to jak juz wiemy gdzie jest psiak, to trzeba na cito znalesc jakis hotelik albo DT dla niego !!!! nie ma na co czekac tylko trzeba dzialac, kto z was zna jakis dobry hotelik co przyjmie taka bide[/QUOTE]

Ciotki , ale bez pełnych deklaracji ja się nie podejmę , raz zaryzykowałam i teraz mam psa na płatnym DT i ogromny dług:(

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dora']Dobra, to jak juz wiemy gdzie jest psiak, to trzeba na cito znalesc jakis hotelik albo DT dla niego !!!! nie ma na co czekac tylko trzeba dzialac, kto z was zna jakis dobry hotelik co przyjmie taka bide[/QUOTE]

Jestem na zaproszenie ilon_n. [B]Ale czy ta kobieta odda tego psa??[/B] Bo jak tak to zrobię mu allegro.

Posted

[quote name='__Lara']Jestem na zaproszenie ilon_n. [B]Ale czy ta kobieta odda tego psa??[/B] Bo jak tak to zrobię mu allegro.[/QUOTE]

Powiedziała ,że odda bez problemu , już kiedyś oddała jakiemuś facetowi , ale pies od niego uciekł i wrócił do nich podobno , chociaż dla mnie to dziwne ,że wrócił do ludzi którzy go trzymają na łąńcuchu. Zresztą pani prezes powiedziała ,że mam domu szukać więc na pewno psa od nich wyciągnie .

Posted

Dzięki ciotki ,że jesteście :)Razem napewno się uda , zapraszam was też na wątek mojej Kiary:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184892-Kiara-15-letnia-sunia-prosi-o-wsparcie-mo%C5%BCe-o-domek[/url]

Posted

Podobno strasznie przyjazny , na człowieka reaguje niesamowitą radością , dzieci chyba akceptuje bo kobita ma 4 , zresztą jedna z córek bardzo za nim jest , ale rodzice nie pozwalają jej go karmić :(

Posted

[quote name='Anja2201']Podobno strasznie przyjazny , na człowieka reaguje niesamowitą radością , dzieci chyba akceptuje bo kobita ma 4 , zresztą jedna z córek bardzo za nim jest , ale rodzice nie pozwalają jej go karmić :([/QUOTE]

Oki. Dzięki :) to zaraz wystawię.

Posted

Ja mam do sprawdzenia w chorzowie chetny DT, moze udalo by sie zalatwic zeby dziewczyna wziela chlopaka, jak cos sie dowiem to dam znac

Posted

[quote name='Hitoshi']Ja również ponawiam pytanie: Jak on reaguje na inne psy? Jest zdrowy? Prócz tego, że wychudzony?[/QUOTE]

W tej chwili nie jestem w stanie odpowiedzieć , wszystko będzie wiadomo w poniedziałek najpóźniej .

Posted

jesssu zeby to tylko paniena była :( ale nie miałąbym jak rozdzielic w razie niedogadania (a to by był pewniak przy moim wariacie;/)

Hitoshi moge Ci pomoc na spacery wyprowadzac :P

Posted

[quote name='__Lara'][B]Poproszę o dane do kontaktu!!!

Allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1032299509[/url]
[/B][/QUOTE]

Lara, dzięki, że przybyłaś!! 1000 ściskaczy za allegro!!!

Posted

[quote name='Hitoshi']Ok. Bo ja mam w domu husky i malamuta i może mój TZ zgodził by się na dt :)[/QUOTE]

Postaram się to jakoś sprawdzić , narazie nie mam pojęcia jak bo do siebie go wziąść nie mogę , ale pokombinuję :)