Tymonka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [QUOTE]ale na kaganiec to bylo ja stac ?[/QUOTE] Dokładnie ! [QUOTE]Dobra, to jak juz wiemy gdzie jest psiak, to trzeba na cito znalesc jakis hotelik albo DT dla niego !!!! nie ma na co czekac tylko trzeba dzialac, kto z was zna jakis dobry hotelik co przyjmie taka bide[/QUOTE] Ciotki , ale bez pełnych deklaracji ja się nie podejmę , raz zaryzykowałam i teraz mam psa na płatnym DT i ogromny dług:( Quote
__Lara Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Dora']Dobra, to jak juz wiemy gdzie jest psiak, to trzeba na cito znalesc jakis hotelik albo DT dla niego !!!! nie ma na co czekac tylko trzeba dzialac, kto z was zna jakis dobry hotelik co przyjmie taka bide[/QUOTE] Jestem na zaproszenie ilon_n. [B]Ale czy ta kobieta odda tego psa??[/B] Bo jak tak to zrobię mu allegro. Quote
Tymonka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='__Lara']Jestem na zaproszenie ilon_n. [B]Ale czy ta kobieta odda tego psa??[/B] Bo jak tak to zrobię mu allegro.[/QUOTE] Powiedziała ,że odda bez problemu , już kiedyś oddała jakiemuś facetowi , ale pies od niego uciekł i wrócił do nich podobno , chociaż dla mnie to dziwne ,że wrócił do ludzi którzy go trzymają na łąńcuchu. Zresztą pani prezes powiedziała ,że mam domu szukać więc na pewno psa od nich wyciągnie . Quote
NiJaSe Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 wrzucilam go narazie na nasza klase trzymaj sie psiaku ,trzymaj napewno cos poradzimy Quote
Tymonka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Dzięki ciotki ,że jesteście :)Razem napewno się uda , zapraszam was też na wątek mojej Kiary: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184892-Kiara-15-letnia-sunia-prosi-o-wsparcie-mo%C5%BCe-o-domek[/url] Quote
Dora Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 ja wrzucilam jeszcze na fotum zaprzegowe, juz nieraz pomagalismy takim bidom, wiec jemu tez nam sie uda pomoc !!!!!!! Quote
__Lara Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 A czy coś wiadomo, chociaż szczątkowo, o jego charakterze? poza takimi charakterystycznymi cechami huskich. Quote
Tymonka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Podobno strasznie przyjazny , na człowieka reaguje niesamowitą radością , dzieci chyba akceptuje bo kobita ma 4 , zresztą jedna z córek bardzo za nim jest , ale rodzice nie pozwalają jej go karmić :( Quote
Dora Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 a psiak dostal cos do jedzenia, ktos tam byl u niego ?? bo powinien ktos tam jechac zeby go karmic zanim go zabierzemy Quote
Atomowka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja też jestem, boooże ręce opadają, ciągle to samo, tracę wiarę, że to się kiedyś skończy Quote
__Lara Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Anja2201']Podobno strasznie przyjazny , na człowieka reaguje niesamowitą radością , dzieci chyba akceptuje bo kobita ma 4 , zresztą jedna z córek bardzo za nim jest , ale rodzice nie pozwalają jej go karmić :([/QUOTE] Oki. Dzięki :) to zaraz wystawię. Quote
Dora Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja mam do sprawdzenia w chorzowie chetny DT, moze udalo by sie zalatwic zeby dziewczyna wziela chlopaka, jak cos sie dowiem to dam znac Quote
pati123487 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Rece opadaja , boze moze mozna mu sciagnac ten kaganiec do puki nie znajdzie jakiegos lokum??? czy mozecie sie dowiedziec jak on z innymi psami??? Quote
Hitoshi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja również ponawiam pytanie: Jak on reaguje na inne psy? Jest zdrowy? Prócz tego, że wychudzony? Quote
dota&koka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 do ch... miłego skąd się biorą tacy ludzie???:angryy: Quote
Tymonka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Hitoshi']Ja również ponawiam pytanie: Jak on reaguje na inne psy? Jest zdrowy? Prócz tego, że wychudzony?[/QUOTE] W tej chwili nie jestem w stanie odpowiedzieć , wszystko będzie wiadomo w poniedziałek najpóźniej . Quote
Hitoshi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ok. Bo ja mam w domu husky i malamuta i może mój TZ zgodził by się na dt :) Quote
__Lara Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [B]Poproszę o dane do kontaktu!!! Allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1032299509[/url] [/B] Quote
_Diesel_ Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 jesssu zeby to tylko paniena była :( ale nie miałąbym jak rozdzielic w razie niedogadania (a to by był pewniak przy moim wariacie;/) Hitoshi moge Ci pomoc na spacery wyprowadzac :P Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='__Lara'][B]Poproszę o dane do kontaktu!!! Allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1032299509[/url] [/B][/QUOTE] Lara, dzięki, że przybyłaś!! 1000 ściskaczy za allegro!!! Quote
ocelot Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Aniu w poniediałek może mu chociaż jakąś karmę zawieźć kurcze na początek? Quote
Tymonka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Hitoshi']Ok. Bo ja mam w domu husky i malamuta i może mój TZ zgodził by się na dt :)[/QUOTE] Postaram się to jakoś sprawdzić , narazie nie mam pojęcia jak bo do siebie go wziąść nie mogę , ale pokombinuję :) Quote
Recommended Posts