ala123 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 czy bianka już wie,że ktoś jest zainteresowany adopcją jej podopiecznego? Quote
anita_happy Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='ala123']czy bianka już wie,że ktoś jest zainteresowany adopcją jej podopiecznego? zadzwoniłam do Bianki z info, ze jest chetny na Dogo... a swoją droga wmarkos godny polecenia :) /pozdrawiam i wspołczuję tego co w ostatnich dniach u Pana w psiej rodzince się wydazyło :/ / ZACHWALAMY IGORA!!!! w gratisie dodajemy CYWILA z Szydłowca http://www.dogomania.pl/threads/177658-CIERPIAE-CY-ON-pies-ranny-na-ulicy-nie-przeA-yje-bezNAS-BRAKUJE-230zA-do-peA-ni-SZCZAE-A-CiA Quote
Murka Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Wygląda na to, że Igorek znalazł już dom, tylko czeka na ciachanko :p Quote
karolciasz28 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 WOW!:multi::multi: Szybka akcja!:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi: Quote
kaskadaffik Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Hhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) :) :) :) Quote
anita_happy Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 no miejmy nadzieje,z e wszystko dobrze sie skonczy i Pan W. wytrzyma w samotnosci do kastracji...trzymamy kciuki..zycie bez psa to depresja dla psiarza.. a Pan W. chciał dwa szczeniaki z mojego podpisu - SZACUNECZEK....a szczeniakó nie ma :( rozpłynęly się w schronisku..a mogły miec tak wspaniale zycie...OBA razem ..plakac mi sie cche.. kochane wirtualne kulki Quote
Murka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Na Igorka warto poczekać, to wspaniały pies. Jest świetnym stróżem (głos ma że ho ho), a jaki pieszczoch z niego, sam podłazi pod ręce i szturcha łebkiem, żeby go miziać ;) Tendencji do ucieczek nie ma, ale jak go coś zainteresuje, to potrafi przeleźć sprzez 1,5 metrowy płotek :roll: Quote
bianka0 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Rozmawiałam z wmarkos, bardzo mu się podoba Igorek. Uzgodniliśmy, że ze względu na niedawną śmierć jego pieska przemyśli sobie decyzję i odreaguje smutek.W tym czasie my wykastrujemy Igora i wstrzymamy się z ogłoszeniami chłopaka. Gdyby się wszystko dobrze ułożyło Igor trafi w świetne ręce, ale i wmarkos otrzyma cudownego przyjaciele. Quote
anita_happy Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 fanki IGORA... zobaczcie co sie przypałętało do Szydłowca :( http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie!!!-Pomagamy-maluchom!-Pomóż-i-TY-.!-OGLOSZENIA-POTRZEBNE!/page33 cóż począć :( Quote
koosiek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Zerknijcie proszę do Fado - bliźniaka Igora ;) http://www.dogomania.pl/threads/185385-roczny-Fado-mix-labradora-i-amstaffa-pilnie-szuka-domu!!mamy-MA%C5%81O-czasu-POZNA%C5%83 Quote
bianka0 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Olbrzymia niespodzianka ! Igor ( Nero ) odnalazł swoich właścicieli. Jest już w swoim domu. :p Żeby było śmieszniej Igor jest moim sąsiadem :evil_lol: Quote
yoko100 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 o kurcze ale jaja ale to dobrze ze wrocil do wlascicieli pewnie zanimi tesknil Quote
bianka0 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Igora mieli dopiero tydzień czasu, zabrali go od gospodarza we Frampolu, zaniedbanego, wychudzonego. Tego dnia kiedy go znalazłam, a właściwie przyszedł do mnie uciekł im z działki, którą mają niedaleko ośrodka zdrowia. Chodzili, szukali go, zostawili wiadomość u weterynarzy( zresztą u mojego znajomego, któremu pokazywałam zdjęcie Igora, ale nie zaczaił). Nie mieli jego zdjęć, więc pan Igora odnalazł podobne w internecie i wydrukował ogłoszenia. I tak 2 tygodnie mijaliśmy się. Odnaleźli go na portalu ,, psów znalezionych ''. Igor jest moim sąsiadem, mieszka dwie uliczki dalej. Z tego wniosek, że po wsi wałęsa się jeszcze jeden czarny olbrzym, z którym go ludzie pomylili, ten przepędzany z miejsca na miejsce. Quote
martaipieski Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 przepraszam za offa ale znajoma szuka domu dla podobnego rocznego psa,ktorego rodzina chce oddac:( http://www.dogomania.pl/threads/185385-roczny-Fado-mix-labradora-i-amstaffa-pilnie-szuka-domu!!mamy-MA%C5%81O-czasu-POZNA%C5%83 Quote
bianka0 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Napiszcie do wmarkos, może jeszcze nie był emocjonalnie nastawiony na adopcję Igora ? Quote
kaskadaffik Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Bardzo się cieszę że piesek u siebie, adresówki zakładać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taki mój apel, mój Lobo tez pewnie Bóg wie,gdzie by był, gdyby nie adresówki, teraz ma dwie, ale nawet 5 to nie za dużo....... Może wmarkos skusi się na bidę z postu wyżej .... Quote
anita_happy Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ale wieści..ale..ale.. Bianka..fota szczesliwej rodzinki pozadana:P a moze wmarkos wezmie ATOSA:P Quote
Murka Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 W razie co u nas jest jeszcze Rufi - bardzo podobny też z białą krawatą w centki... Tylko, że starszy jest... Quote
anita_happy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 WITAJCIE.... na ulicy w Szydłwocu biega takie cudooooo... my w ostatnich dniach odlapalismy 2 szkielety 1. szczeniak owczarka 7 mc - waga 9 kg /stan ciezki.../ 2. owczrek Colie sika ok 2 lata - 11kg nie mamy mozliwosci na wiecej..jestesmy osobami prywatnymi, kt szukaja psom domów ... adopcje odbywaja sie praktycznie bezposrednio z ulicy tu wątek główny psiaków z ulicy szydłwoieckiej... jesli ktos mógłby nam pomóc z tym piekniochem zero agresji pies wychudzony - zjadł 3 paówki i nie mogł wiecej http://www.dogomania.pl/threads/1821...a-karma/page25 Quote
yoko100 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ale sliczny czarnulek, moze do kogos pies tylko wypuszczaja albo sam ucieka, nie wyglada ma zachudzonego chyba ze tylko na zdjeciu tak widac Quote
Recommended Posts