Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ala123']czy bianka już wie,że ktoś jest zainteresowany adopcją jej podopiecznego?

zadzwoniłam do Bianki z info, ze jest chetny na Dogo...
a swoją droga wmarkos godny polecenia :) /pozdrawiam i wspołczuję tego co w ostatnich dniach u Pana w psiej rodzince się wydazyło :/ /
ZACHWALAMY IGORA!!!!
w gratisie dodajemy CYWILA z Szydłowca
http://www.dogomania.pl/threads/177658-CIERPIAE-CY-ON-pies-ranny-na-ulicy-nie-przeA-yje-bezNAS-BRAKUJE-230zA-do-peA-ni-SZCZAE-A-CiA

Posted

no miejmy nadzieje,z e wszystko dobrze sie skonczy i Pan W. wytrzyma w samotnosci do kastracji...trzymamy kciuki..zycie bez psa to depresja dla psiarza..
a Pan W. chciał dwa szczeniaki z mojego podpisu - SZACUNECZEK....a szczeniakó nie ma :( rozpłynęly się w schronisku..a mogły miec tak wspaniale zycie...OBA razem ..plakac mi sie cche..
kochane wirtualne kulki

Posted

Na Igorka warto poczekać, to wspaniały pies. Jest świetnym stróżem (głos ma że ho ho), a jaki pieszczoch z niego, sam podłazi pod ręce i szturcha łebkiem, żeby go miziać ;)
Tendencji do ucieczek nie ma, ale jak go coś zainteresuje, to potrafi przeleźć sprzez 1,5 metrowy płotek :roll:

Posted

Rozmawiałam z wmarkos, bardzo mu się podoba Igorek. Uzgodniliśmy, że ze względu na niedawną śmierć jego pieska przemyśli sobie decyzję i odreaguje smutek.W tym czasie my wykastrujemy Igora i wstrzymamy się z ogłoszeniami chłopaka.
Gdyby się wszystko dobrze ułożyło Igor trafi w świetne ręce, ale i wmarkos otrzyma cudownego przyjaciele.

Posted

Igora mieli dopiero tydzień czasu, zabrali go od gospodarza we Frampolu, zaniedbanego, wychudzonego. Tego dnia kiedy go znalazłam, a właściwie przyszedł do mnie uciekł im z działki, którą mają niedaleko ośrodka zdrowia. Chodzili, szukali go, zostawili wiadomość u weterynarzy( zresztą u mojego znajomego, któremu pokazywałam zdjęcie Igora, ale nie zaczaił). Nie mieli jego zdjęć, więc pan Igora odnalazł podobne w internecie i wydrukował ogłoszenia. I tak 2 tygodnie mijaliśmy się. Odnaleźli go na portalu ,, psów znalezionych ''. Igor jest moim sąsiadem, mieszka dwie uliczki dalej.
Z tego wniosek, że po wsi wałęsa się jeszcze jeden czarny olbrzym, z którym go ludzie pomylili, ten przepędzany z miejsca na miejsce.

Posted

Bardzo się cieszę że piesek u siebie, adresówki zakładać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taki mój apel, mój Lobo tez pewnie Bóg wie,gdzie by był, gdyby nie adresówki, teraz ma dwie, ale nawet 5 to nie za dużo.......
Może wmarkos skusi się na bidę z postu wyżej ....

Posted

WITAJCIE....
na ulicy w Szydłwocu biega takie cudooooo...
my w ostatnich dniach odlapalismy 2 szkielety
1. szczeniak owczarka 7 mc - waga 9 kg /stan ciezki.../
2. owczrek Colie sika ok 2 lata - 11kg

nie mamy mozliwosci na wiecej..jestesmy osobami prywatnymi, kt szukaja psom domów ... adopcje odbywaja sie praktycznie bezposrednio z ulicy

tu wątek główny psiaków z ulicy szydłwoieckiej...
jesli ktos mógłby nam pomóc z tym piekniochem
zero agresji
pies wychudzony - zjadł 3 paówki i nie mogł wiecej

http://www.dogomania.pl/threads/1821...a-karma/page25