Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Igorek trafił do naszego hoteliku tuż przed majowym weekendem.

Skąd sie u nas wziął?... cytuję biankę0 ;)

Obecna majówka zaskoczyła nawet mnie rozmiarami znaleziska.:crazyeye:
Igor przyszedł po pomoc w najbardziej odpowiednie miejsce i w najlepszym momencie, nie mogłam go nie zauważyć. Położył się na schodach Ośrodka Zdrowia, nie wypuszczając nikogo z budynku, kiedy wyszłam poprowadził mnie do samochodu i wskoczył do otwartego bagażnika, jakby chciał powiedzieć, że ma dosyć włóczęgostwa. Jest bardzo mądry ,niezwykle łagodny no i ...olbrzymi.:evil_lol:
To młody, ok. 1,5 roczny pies, bardzo przyjazny wobec ludzi, zrównoważony ale też pewny siebie i odważny. Jeśli chodzi o psy to z dużymi samcami lubi się pokłócić, ale można go odwołać, jest posłuszny. Na małe szczekacze i suki nie reaguje w ogóle :eviltong:
Bardzo ładnie chodzi na smyczy, jest spokojny, bez nadmiaru energii, nic nie niszczy, zachowuje czystość.
Niektórzy widzą w nim bulla, inni labradora. Jedno jest pewne: Igor jest piękny i nie da się obok niego przejść obojętnie :)

Igor jest już zaszczepiony, odpchlony i odrobaczony. Za ok. dwa tygodnie będzie kastrowany. Czeka na najlepszy domek :)

Kontakt w sprawie adopcji:
[email protected]
503 68 30 50

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej jestem i ja u IGORA...labko wyżeła...

obiecałam biance allegro...
ktos machnie opis????czy pisac co mi ślina na ozorek przyniesie ??

Bianka powinna do domu sobie go wziaść :)
siły by były zrownowazone :)
hmmm

ale chyba jej jamniory wagowo wygrywają z Igorem :)
hihihi
one to nawet z benkiem wygraja
benek=Goliat+Maluszek+Lilith
:P

Posted

Dziękuję Murko za założenie wątku Igorowi.:lol:
Przez tydzień zbierałam o nim wiadomości,pies nie jest stąd.
Od ok miesiąca był widziany włóczący się po okolicznej wsi, upatrzył sobie nawet jednego gospodarza, który go polubił. Musiał go dokarmiać trochę, razem chodzili w pole, ale żona tego człowieka przepędzała psa, nie pozwalała mu wchodzić na podwórko, bojąc się, że duży pies, to dużo będzie jadł. To jej dzieci rzucały w niego kamieniami na jej polecenie, kiedy ojca nie było w domu.
Pewnie wtedy oberwał cegłówką w głowę.( babsko jest młode, ale wybitna inteligencja na poziomie kury domowej )
To cud ze przy swojej łagodności ludzie przez miesiąc nie zrobili mu większej krzywdy.

Posted

Dziękuję Anitko bardzo za banerek dla Igorka i Tobie furciaczek za wrzutkę na profil CCotowy.

Dzisiaj widział go człowiek z Branwi, który ma swoje duże psy, podejrzewam, że pomimo że to są mieszańce to handluje szczeniakami od nich . Bardzo mu się Igor spodobał, ale po informacji że będzie ciachnięty stracił zainteresowanie.

Posted

[quote name='bianka0']Dziękuję Anitko bardzo za banerek dla Igorka i Tobie furciaczek za wrzutkę na profil CCotowy.

Dzisiaj widział go człowiek z Branwi, który ma swoje duże psy, podejrzewam, że pomimo że to są mieszańce to handluje szczeniakami od nich . Bardzo mu się Igor spodobał, ale po informacji że będzie ciachnięty stracił zainteresowanie.[/QUOTE]

i dobrze...rozmnazacz pipczony!!!na szafot z takimi :/

Posted

[quote name='karolciasz28']Jestem u psa "wielorasowego":evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Tak, on jest bardzo wielorasowy.
Sam Mengele nie miał tylu pomysłów co do eksperymentów z mieszankami ras, co człowiek który wyhodował Igora.
Ludzie tracą zdrowy rozsądek w swoim działaniu.

Posted

Igor to bardzo ładny pies! rzeczywiście wielorasowy ale piękny!
mam nadzieję,że szybko znajdzie sie dla niego normanly dom bez prymitywnych bab (matka-polka,k...mać) i dzieci z wypaczona psychiką

Posted

furciaczek napisał(a):
Nie moge cos sie dostac na serwer, pewnie znowu cos robia...jak tylko bede mogla sie zalogowac do panelu admina to go wrzuce tam :)

kłaniam sie nisko o Wielka Adminooo :)