Murka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Igorek trafił do naszego hoteliku tuż przed majowym weekendem. Skąd sie u nas wziął?... cytuję biankę0 ;) Obecna majówka zaskoczyła nawet mnie rozmiarami znaleziska.:crazyeye: Igor przyszedł po pomoc w najbardziej odpowiednie miejsce i w najlepszym momencie, nie mogłam go nie zauważyć. Położył się na schodach Ośrodka Zdrowia, nie wypuszczając nikogo z budynku, kiedy wyszłam poprowadził mnie do samochodu i wskoczył do otwartego bagażnika, jakby chciał powiedzieć, że ma dosyć włóczęgostwa. Jest bardzo mądry ,niezwykle łagodny no i ...olbrzymi.:evil_lol:To młody, ok. 1,5 roczny pies, bardzo przyjazny wobec ludzi, zrównoważony ale też pewny siebie i odważny. Jeśli chodzi o psy to z dużymi samcami lubi się pokłócić, ale można go odwołać, jest posłuszny. Na małe szczekacze i suki nie reaguje w ogóle :eviltong: Bardzo ładnie chodzi na smyczy, jest spokojny, bez nadmiaru energii, nic nie niszczy, zachowuje czystość. Niektórzy widzą w nim bulla, inni labradora. Jedno jest pewne: Igor jest piękny i nie da się obok niego przejść obojętnie :) Igor jest już zaszczepiony, odpchlony i odrobaczony. Za ok. dwa tygodnie będzie kastrowany. Czeka na najlepszy domek :) Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] 503 68 30 50 Quote
furciaczek Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Wrzucilam na profil CCtowy na NK, na adopcyjna www tez go wrzuce...robic Murko allegro? Quote
anita_happy Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 hej jestem i ja u IGORA...labko wyżeła... obiecałam biance allegro... ktos machnie opis????czy pisac co mi ślina na ozorek przyniesie ?? Bianka powinna do domu sobie go wziaść :) siły by były zrownowazone :) hmmm ale chyba jej jamniory wagowo wygrywają z Igorem :) hihihi one to nawet z benkiem wygraja benek=Goliat+Maluszek+Lilith :P Quote
kaskadaffik Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja też jestem u labko, wyżełka , labradorko, rotwaillera, uwielbiam takie psiury, wielkie i silne :) :) :) Igorku przepiękny jesteś !!!!! Quote
bianka0 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Dziękuję Murko za założenie wątku Igorowi.:lol: Przez tydzień zbierałam o nim wiadomości,pies nie jest stąd. Od ok miesiąca był widziany włóczący się po okolicznej wsi, upatrzył sobie nawet jednego gospodarza, który go polubił. Musiał go dokarmiać trochę, razem chodzili w pole, ale żona tego człowieka przepędzała psa, nie pozwalała mu wchodzić na podwórko, bojąc się, że duży pies, to dużo będzie jadł. To jej dzieci rzucały w niego kamieniami na jej polecenie, kiedy ojca nie było w domu. Pewnie wtedy oberwał cegłówką w głowę.( babsko jest młode, ale wybitna inteligencja na poziomie kury domowej ) To cud ze przy swojej łagodności ludzie przez miesiąc nie zrobili mu większej krzywdy. Quote
eloise Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 obawiam się, że baba była na poziomie kury kurnikowej a nie domowej :angryy: co za durna baba! Quote
furciaczek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 I co z takich dzieci wyrosnie jesli mamusia daje tak piekny przyklad:angryy: Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jestem u psa "wielorasowego":evil_lol::evil_lol: Quote
bianka0 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Dziękuję Anitko bardzo za banerek dla Igorka i Tobie furciaczek za wrzutkę na profil CCotowy. Dzisiaj widział go człowiek z Branwi, który ma swoje duże psy, podejrzewam, że pomimo że to są mieszańce to handluje szczeniakami od nich . Bardzo mu się Igor spodobał, ale po informacji że będzie ciachnięty stracił zainteresowanie. Quote
anita_happy Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='bianka0']Dziękuję Anitko bardzo za banerek dla Igorka i Tobie furciaczek za wrzutkę na profil CCotowy. Dzisiaj widział go człowiek z Branwi, który ma swoje duże psy, podejrzewam, że pomimo że to są mieszańce to handluje szczeniakami od nich . Bardzo mu się Igor spodobał, ale po informacji że będzie ciachnięty stracił zainteresowanie.[/QUOTE] i dobrze...rozmnazacz pipczony!!!na szafot z takimi :/ Quote
bianka0 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='karolciasz28']Jestem u psa "wielorasowego":evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Tak, on jest bardzo wielorasowy. Sam Mengele nie miał tylu pomysłów co do eksperymentów z mieszankami ras, co człowiek który wyhodował Igora. Ludzie tracą zdrowy rozsądek w swoim działaniu. Quote
anita_happy Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Igor..wiem ze jestes slicznosciowy... zajadam sie grzybkami od TWOJEJ wybawicielki..mniam!!!!!!!!!! Quote
ala123 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Igor to bardzo ładny pies! rzeczywiście wielorasowy ale piękny! mam nadzieję,że szybko znajdzie sie dla niego normanly dom bez prymitywnych bab (matka-polka,k...mać) i dzieci z wypaczona psychiką Quote
anita_happy Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 wrzuccie go tutaj http://www.adopcjecc.pl/index.php?option=com_content&view=category&id=1&Itemid=2 Quote
furciaczek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='anita_happy']wrzuccie go tutaj http://www.adopcjecc.pl/index.php?option=com_content&view=category&id=1&Itemid=2 Nie moge cos sie dostac na serwer, pewnie znowu cos robia...jak tylko bede mogla sie zalogowac do panelu admina to go wrzuce tam :) Quote
anita_happy Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 furciaczek napisał(a):Nie moge cos sie dostac na serwer, pewnie znowu cos robia...jak tylko bede mogla sie zalogowac do panelu admina to go wrzuce tam :) kłaniam sie nisko o Wielka Adminooo :) Quote
furciaczek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 anita_happy napisał(a):kłaniam sie nisko o Wielka Adminooo :) Chcialas powiedziec wielce nieudolna:evil_lol::evil_lol: Quote
wmarkos Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 jakie są dalsze losy igora jestem zainteresowany jego adopcją. Quote
Murka Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 A adopcji Igorka decyduje bianka0, ale chyba trzeba poczekać na kastrację psiura (za ok. 1,5 tygodnia). Quote
anita_happy Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 wmarkos napisał(a):jakie są dalsze losy igora jestem zainteresowany jego adopcją. o wow..... bianka jak wstanie to się ucieszy!!!!! ale bez kastracji nie wyda... Quote
kaskadaffik Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Oczywiście że bez kastracji nie ma mowy..........................Igorek dalej się Tobą zachwycam:) :) :) Quote
Recommended Posts