zuzlikowa Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='kizimizi']no to trzymamy kciuki za p. Małgorzatę i naszego Negrusia malutkiego, oby sie wszystko udało :)[/QUOTE] [B]To jest nas już dwie do trzymania! KTO JESZCZE?[/B] Quote
zuzlikowa Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 zOBACZCIE JAKI CUDNIASTY LABKOWATY KUMPEL nEGRUSIA...a niech to -znowu cps mi sie włączł...a,co tam dobranocka! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186380-Ma-du%C5%BCe-szanse-na-adopcje-pom%C3%B3%C5%BCcie-og%C5%82aszac-Labu%C5%9B-w-azylowym-schronie[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/threads/184702-BELLA-z-Dzier%C5%BConiowa_2l-bernardyn-zaczyna-ODCHODZI%C4%86_DEPRESJA_dt_hotel_pieniadzePOMOCY?p=14752305#post14752305"] [/URL] Quote
bico Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='kizimizi'][B]myśle ze na początek Pani powinna pojechać z dzieckiem i "poznać" sie z Negrem. Zobaczymy jak na siebie zareagują. jak sie "poczują". I koniecznie zaaranżować taka sytuację, która stresuje psa żeby zobaczyć jak sie i on i oni zachowają. Oczywiście pod okiem opiekuna -chyba Arniego.[/B] [/QUOTE] [B]Podzielam powyższą opinię - jest szansa na ds dla Negro i musimy zrobić wszystko by właściwie ocenić czy to będzie dobry domek czy nie, ale takiej okazji zmarnować nie możemy:cool3:[/B] I ja także trzymam kciukasy za naszego fafluniastego Czarnego Luda i za jego potencjalny domek:thumbs::thumbs: Roma, Kochana, pomogę Negro poogłaszać, wrzucę do lokalnej gazety ale czekam na nowe foty jak na zbawienie:roll: i w razie co, kupię mu pakiet ogłoszeń na bazarku ale foty, foty:oops: Konto sprawdzałam - nie ma nowych wpłat. Czekam na konto hotelikowe do przelewu do Obornik:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='bico'][B]Podzielam powyższą opinię - jest szansa na ds dla Negro i musimy zrobić wszystko by właściwie ocenić czy to będzie dobry domek czy nie, ale takiej okazji zmarnować nie możemy:cool3:[/B] I ja także trzymam kciukasy za naszego fafluniastego Czarnego Luda i za jego potencjalny domek:thumbs::thumbs: Roma, Kochana, pomogę Negro poogłaszać, wrzucę do lokalnej gazety ale czekam na nowe foty jak na zbawienie:roll: i w razie co, kupię mu pakiet ogłoszeń na bazarku ale foty, foty:oops: Konto sprawdzałam - nie ma nowych wpłat. Czekam na konto hotelikowe do przelewu do Obornik:evil_lol:[/QUOTE] Coś mi oba pany z Obornik podpadają...fotek nie ma, forsy też nie chcieli...czyżby powódź i ich przytłoczyła? Konto już znam...wyślę Ci. Fotek nie mam choć obiecali...ale nie odpuszczę im...ani o jotę-chwila czasu i dopadnę...namolna będę... Quote
zuzlikowa Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='monika083']Jak tam nasz misiowaty?[/QUOTE] Będę molestować hotelik o foty...moze i coś nowego się dowiem o Negrusiu? Quote
Aimez_moi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Na pewno z kazdym dniem piesiulek coraz fajniejszy jest.....:):) Quote
fochu Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=4231639&cid=1558[/url] [/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=59408[/url] [/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Negro-miks-shar-pei-prosi-o-dom-W0QQAdIdZ207513699[/url] [/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5244101_negro.html[/url] [/U][/FONT][/COLOR] Quote
polubek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 to ja też przyłąćzam się do trzymania kciukasów za negro Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='fochu'][COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=4231639&cid=1558[/url] [/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=59408[/url] [/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Negro-miks-shar-pei-prosi-o-dom-W0QQAdIdZ207513699[/url] [/U][/FONT][/COLOR][COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5244101_negro.html[/url] [/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Dziękujemy ślicznie... Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='monika083']dodalam negrusia do facebooku[/QUOTE] U mnie też już jest od dawna...DZIĘKUJĘ Moniko. Dziś wznowię allegro choć nie ceglaste...teraz na domek już się mocno nastawimy...musze znaleźć chwilę by dogocegiełki rozesłać i dyplomiki także...I przelac w końcu Negrusiowe pieniążki(bazarek,allegro) na konto bico..niech wszystko jest jasne! Bico...wysłałam dane do wpłaty hoteliku na pw. Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='polubek']to ja też przyłąćzam się do trzymania kciukasów za negro[/QUOTE] Dzięki...jeśli się nie mylę to 8 kciukasy za Czarnego Luda...KTO JESZCZE KCIUKASY POTRZYMA??? Bardzo się przydadzą!!! Quote
bico Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][LEFT] [SIZE=5][COLOR=Red][B]WPŁYWY I WYDATKI[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Black][B]26.04.2010 TERESA BORCZ - 50 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 26.04.2010 E-S - 50 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 26.04.2010 Maruda666 - 50 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 26.04.2010 czerda - 30 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 26.04.2010 furciaczek - 200 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 26.04.2010 bico - 50 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black] [B]27.04.2010 AnnaA - 30 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 27.04.2010 Dzika_Figa - 30 pln[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B]28.04.2010 mari23 - 30 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 28.04.2010 p. Joanna Izabela W-Ś Lubartów- 15 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 28.04.2010 IVV - 144,14 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 28.04.2010 Freya73 - 43,45 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=5][COLOR=Black][B][SIZE=3]Razem - 722,59 pln[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=5][COLOR=Black][B] [SIZE=4][SIZE=3]Wydatek:[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=5][COLOR=Black][B][SIZE=4][SIZE=3] kwota 50 pln za transport Frania dla Tarzanka, czyli:[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=5][COLOR=Black][B][SIZE=4][SIZE=3] 722,59-50=672,59 pln[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=5][COLOR=Black][B][SIZE=4] [SIZE=3]Wydatek[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=5][COLOR=Black][B][SIZE=4][SIZE=3] kwota 305 pln na konto hoteliku dla psów w Obornikach Śląskich za:[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B]- hotelowanie Frania od 27.03 do 4.04...7 x 20zł...140zł[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] - szczepienie p.wściekliźnie-25zł[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] - zabezpieczenie odkleszczowe-90zł[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] - zaczipowanie-50zł, czyli:[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 672,59-305=367,59 pln - stan konta na dzień 3 maja 2010 r.[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 05.05.2010 allegro zuzlikowa - 40 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=3][COLOR=Black][B] 06.05.2010 Dana W. Piła - 30 pln[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=5][COLOR=Black][B][SIZE=4][SIZE=3] Wydatek:[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [/COLOR] [SIZE=5][COLOR=Black][B][SIZE=4][SIZE=3] kwota 50 pln za transport Negro dla Tarzanka, czyli:[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black] [B][SIZE=3]437,59-50=387,59 pln[/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Black] [B][SIZE=3] MyrkurDagur - 100 pln[/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Black] [B][SIZE=3] p.Jolanta W. Kraków - 500 pln[/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Black] [B][SIZE=3] p.Magdalena F-T Jasieniec - 100 pln[/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Black] [B][SIZE=3]lunarmermaid - 13 pln[/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Black] [B][SIZE=3]Wydatek: od 09.05.2010 do 22.05.2010=14 dni po 15 zł netto=210 zł 224,70 brutto od 23.05.2010 do 31.05.2010=9 dni po 10 zł netto=90 zł 96,3 brutto szczepienie profilaktyczne x 2 65+85=150 zł brutto Odrobaczenie - 20 zł brutto Kastracja - 200 zł netto 214 zł brutto Razem - 705 zł [/SIZE][/B] [/COLOR] [B][SIZE=3]Dziękujemy wszystkim darczyńcom![IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG][/SIZE][/B] [SIZE=3][COLOR=Black][B] [SIZE=5][COLOR=Red]395,59 pln - stan konta na dzień 27 maja 2010 r.[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT] [/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT] Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='Aimez_moi']Na pewno z kazdym dniem piesiulek coraz fajniejszy jest.....:):)[/QUOTE] ...dokładnie tak...rozmawiałam przed momentem ze Stefanem...nie ma najmniejszych obaw co do kota i dziecka- Negro po prostu nie ma potrzeby bycia agresorem!!!...on nie ma w charakterze agresji! Nawet choć bardzo się boi smyczy i nie daj boziu ktoś machnie nią nad nim...kuli się,piszczy i może warknąć,ale nawet wtedy,zaczyna od piszczenia...Jednak Stefan już wypracował sobie sposób na stosunkowo spokojne i bezstresowe zapinanie smyczy na spacer...i ktoś kto będzie chciał,skorzysta z tej podpowiedzi praktycznej. Po rozmowie z p.Małgorzatą, niepokoiłam się niejako dwoma sprawami- siłą Negro i...czy umie zachować czystość w domu...i tu też bardzo optymistyczne wieści! Jak Negro idzie na spacer,to rzeczywiście ciągnie i zachłannie wchłania wszystkie zapachy...wracając umie pięknie iść przy nodze,nasycony wrażeniami i spacerem. I tu ważna uwaga...Negro nie chodzi na spacery w kolczatce i choć nie rozmawiałam o tym ze Stefanem wcześniej,bardzo się cieszę,że jesteśmy takiego samego zdania- nauczenie Negro chodzenia na smyczy musi przebiegać dwutorowo...uczenie zaufania do człeka i uczenie zwracania uwagi na polecenia...a tu nie ma miejsca dla kolczatki!To byłby dodatkowy stres,a skutek...cóż,na krótką metę może być przez ból posłuszniejszy,a ja wolę by był na dłuższą metę posłuszny, bo chce być posłuszny...i tu może warto pomyśleć o kantarku...ale tak sobie gdybam na przyszłość...Dzisiaj każdego dnia Negro jest coraz fajniejszy i jakby bardziej zaspokojony życiem i bezpieczeństwem...zmienia się na plus w oczach!!! W czasie wizyty p.Małgosi Stefan zwróci uwagę na reakcję syneczka...wolałabym,by tu nie było niespodzianek i stresu dla nikogo.Weźnie też p.Małgosię na spacer z Negrusiem...zobaczymy jak uda się to spotkanie...w każdym razie czekają na telefon p.Małgosi. [B]I już 9 kciukasy za spotkanie z Negrusiem trzymane...KTO JESZCZE...KCIUKASÓW WIELE SIĘ PRZYDA...może w weekend koniec Odysei Negro!!![/B] Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 No i tak mnie zaczarowali Negrusiem,że zapomniałam z wrażenia pomarudzić o fotki! Słaby ze mnie marudzacz...teraz napiszę maila...a potem drugiego,a potem moze już nie będę musiała,bo Odyseia zakończona?OBY! Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Bico...dziękuję! Już przeklejam na poczatek!!! Mój Ty super BANKU!!!!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [B]To znajdziemy jeszcze 10 kciukasy do trzymanie za zalubienie się Negra i p.Małgosi ...wzajemnie w sobie????[/B] Quote
kizimizi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='zuzlikowa'][B]To znajdziemy jeszcze 10 kciukasy do trzymanie za zalubienie się Negra i p.Małgosi ...wzajemnie w sobie????[/B][/QUOTE] Ze mną zostało 8 do szukania ;) Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='kizimizi']Ze mną zostało 8 do szukania ;)[/QUOTE] Nic z tego...Ty jesteś ten dziesiąty kciukas...[B]dla 10 kciukasa :loveu:[/B]...[B]dla pozostałych także!!! ...teraz pora znaleźć jedenastego kciukasa... Kto jeszcze potrzyma kciuki za Negrowe spotkanie z p.Małgorzatą???? [/B] Zabezpieczamy się na wszystkich frontach!!![B]:cool3: [/B] Quote
Malwi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='zuzlikowa']Nic z tego...Ty jesteś ten dziesiąty kciukas...[B]dla 10 kciukasa :loveu:[/B]...[B]dla pozostałych także!!! ...teraz pora znaleźć jedenastego kciukasa... Kto jeszcze potrzyma kciuki za Negrowe spotkanie z p.Małgorzatą???? [/B] Zabezpieczamy się na wszystkich frontach!!![B]:cool3: [/B][/QUOTE] to i ja potrzymam za ten przecudny łaciaty jęzor :loveu: Quote
mari23 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='zuzlikowa'][B]To znajdziemy jeszcze 10 kciukasy do trzymanie za zalubienie się Negra i p.Małgosi ...wzajemnie w sobie????[/B][/QUOTE] jest nas tu więcej tych "trzymających";) Quote
Recommended Posts