madziamn Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 jesli ten domek aktualny to nie odrzucajcie go jesli Pani jest samotna psiakowi moze poswiecac reszte doby a pewnie i wolne dni ma lepiej z nia pogadac niz od razu skreslac. Quote
malawaszka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 bardzo jestem ciekawa czy coś będzie z tego domku? Quote
Tiesto_kennel Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 W koncu doczłapałam sie do wątku Dema. Waszka ogłoszeń poszło o wiele więcej (cała lista którą mi przesłałaś zrobione czyli ok.70 ??) Mam nadzieję że Diabołek (wygląda jak tasmański ;) ) znajdzie domek. Ogólnie Waszka mam sprawe ale to jutro na gg ;-( W związku z adopcją innego psiaka, bliskiego mojemu sercu ;-( A tak w ogóle to możliwe że w niedzielę pojade do Poznania <jupi> I wiesz co ;-) ciach ciach :D Obgadamy jutro na gg Quote
malawaszka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 to czekam na ciebie na gg jutro tylko będę później po południu bo rano z Julką na operację jade Quote
supergoga Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Napisałam do Pani szczegółowo: warunki, kastracje i propozycję naszą - niestety żadnego już odzewu nie było. A ja nie lubię naciskać. To chyba szukamy dalej. Quote
malawaszka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ehhhh dziwny jest ten świat... przecież ankietę wypełniła i nie miała z tym oporów więc co? kastracja jest problemem? zresztą nie wiem czy w ogłoszeniach nie pisane było, ze on już kastrowany Quote
Tiesto_kennel Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Waszka jestem. W niektórych ogłoszeniach wręcz wytłuszczałam info że pies będzie wydany po kastracji i po podpisaniu umowy adopcyjnej. Tak więc na pewno w ogłoszeniach nie ma. Kurcze może kobietamusi sie jeszcze przespać z decyzją ?? Quote
madziamn Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='tiesto_kennel']waszka jestem. W niektórych ogłoszeniach wręcz wytłuszczałam info że pies będzie wydany po kastracji i po podpisaniu umowy adopcyjnej. Tak więc na pewno w ogłoszeniach nie ma. Kurcze może kobietamusi sie jeszcze przespać z decyzją ??[/quote] moze i to by też dobrze o niej swiadczyło bo wzięcie psiaka to nie zabawa. Quote
madziamn Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 hej jest tu ktoś? jeśli nie to zabieram Demusia na spacerek...... Quote
supergoga Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Wczoraj odwiedziłam Demo i psiaki. On jest pełen wigoru i wreszcie wyłazi sznupek z niego. Mieszka z dziewczynami, ma się dobrze, ale na dużego Rokiego to czeka pod kojcem. Gdy Roki wychodzi - rzuca się i zawiesza na szyi - Roki się otrząsa i idzie dalej. To pocieszne, dobrze że Roki taki cierpliwy bo to mix rotka i onka. Demo wie, gdzie jest bezpieczny i gdzie może się podroczyć. Do ludzi słodziak. Wyglada świetnie. Potrzebuje kastracji, ale nie ma gdzie go przechować. Quote
malawaszka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='supergoga']Gdy Roki wychodzi - rzuca się i zawiesza na szyi - Roki się otrząsa i idzie dalej. To pocieszne, dobrze że Roki taki cierpliwy bo to mix rotka i onka. [/QUOTE] :mdleje: hhahaha jak to????? ale kozak z Demusia! haha prawdziwy sznup :lol: Quote
madziamn Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 madziamn napisał(a):no zadziorny po sznupiemu... podnosimy zadziorę i bierzemy na wieczorny spacerek Quote
malawaszka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 co tam u Demusia?????? tamten domek się wysypał jednak? Quote
supergoga Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Nikt już nie pyta. Pokazaliśmy Demusia jednej z zaprzyjaxnionych z nami Fundacji niemieckich. Może znajda super domek dla niego. Na razie planujemy kastrację w przysżłym tygodniu. Mam tymczasik na ten czas. Quote
malawaszka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 oo super- a udałoby się przy okazji go obciąć? to bym mu zrobiła ogłoszenia z nowymi zdjęciami - na pewno znajdzie dom tutaj, tylko ludzie są ślepi i bez wyobraźni i trzeba im pokazac jaki on jest sliczny Quote
supergoga Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Myślę, że to jest mozliwe. Poszukam fryzjera. Quote
malawaszka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 no to super - trzymam kciuki i czekamy na wieści jak po zabiegu i na zdjątka :kciuki: Quote
madziamn Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 malawaszka napisał(a):no to super - trzymam kciuki i czekamy na wieści jak po zabiegu i na zdjątka :kciuki: pewnie, czekamy na wiesci Quote
supergoga Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 No i mam wieści, najlepsze z możliwych. Demuś już we własnym domku. Rodzina naszej wolontraiuszki postanowiała adoptować Demusia. teraz tylko wykastruja psiaka - już u siebie w domu - i nasz sznupek bezpieczny - a do tego pod okiem naszej wolontariuszki. Dziekuję Wam bardzo za pomoc w ogłasznaiu Demusia, można zdejmować psiaka. Ma Dom! Quote
Bliss Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 :laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
snuszak Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ale wiadomość! powodzenia psiaku, jak u wolontariuszki to ma najlepszy domek pod słońcem :) Quote
malawaszka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 rany widzę tytuł i oczom nie wierzę :laola: FANTASTYCZNIE!!!!!!! Demusiu kochany bądź już zawsze szczęśliwy :laola: a jest szansa na jakie fotki "metamorfozowe"? po obcięciu? :loveu::loveu::loveu: Quote
supergoga Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Myślę, że tak. Poproszę naszą pomoc bukowską - za jakiś czas mam nadzieję na odmienionego Demusia. Quote
Recommended Posts