Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jesli ten domek aktualny to nie odrzucajcie go jesli Pani jest samotna psiakowi moze poswiecac reszte doby a pewnie i wolne dni ma lepiej z nia pogadac niz od razu skreslac.

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W koncu doczłapałam sie do wątku Dema.
Waszka ogłoszeń poszło o wiele więcej (cała lista którą mi przesłałaś zrobione czyli ok.70 ??)

Mam nadzieję że Diabołek (wygląda jak tasmański ;) ) znajdzie domek.

Ogólnie Waszka mam sprawe ale to jutro na gg ;-( W związku z adopcją innego psiaka, bliskiego mojemu sercu ;-(

A tak w ogóle to możliwe że w niedzielę pojade do Poznania <jupi> I wiesz co ;-) ciach ciach :D
Obgadamy jutro na gg

Posted

Napisałam do Pani szczegółowo: warunki, kastracje i propozycję naszą - niestety żadnego już odzewu nie było. A ja nie lubię naciskać.
To chyba szukamy dalej.

Posted

ehhhh dziwny jest ten świat... przecież ankietę wypełniła i nie miała z tym oporów więc co? kastracja jest problemem? zresztą nie wiem czy w ogłoszeniach nie pisane było, ze on już kastrowany

Posted

Waszka jestem.
W niektórych ogłoszeniach wręcz wytłuszczałam info że pies będzie wydany po kastracji i po podpisaniu umowy adopcyjnej. Tak więc na pewno w ogłoszeniach nie ma. Kurcze może kobietamusi sie jeszcze przespać z decyzją ??

Posted

[quote name='tiesto_kennel']waszka jestem.
W niektórych ogłoszeniach wręcz wytłuszczałam info że pies będzie wydany po kastracji i po podpisaniu umowy adopcyjnej. Tak więc na pewno w ogłoszeniach nie ma. Kurcze może kobietamusi sie jeszcze przespać z decyzją ??[/quote]

moze i to by też dobrze o niej swiadczyło bo wzięcie psiaka to nie zabawa.

Posted

Wczoraj odwiedziłam Demo i psiaki. On jest pełen wigoru i wreszcie wyłazi sznupek z niego. Mieszka z dziewczynami, ma się dobrze, ale na dużego Rokiego to czeka pod kojcem. Gdy Roki wychodzi - rzuca się i zawiesza na szyi - Roki się otrząsa i idzie dalej. To pocieszne, dobrze że Roki taki cierpliwy bo to mix rotka i onka.

Demo wie, gdzie jest bezpieczny i gdzie może się podroczyć.
Do ludzi słodziak.
Wyglada świetnie. Potrzebuje kastracji, ale nie ma gdzie go przechować.

Posted

[quote name='supergoga']Gdy Roki wychodzi - rzuca się i zawiesza na szyi - Roki się otrząsa i idzie dalej. To pocieszne, dobrze że Roki taki cierpliwy bo to mix rotka i onka.
[/QUOTE]

:mdleje: hhahaha jak to????? ale kozak z Demusia! haha prawdziwy sznup :lol:

Posted

Nikt już nie pyta. Pokazaliśmy Demusia jednej z zaprzyjaxnionych z nami Fundacji niemieckich. Może znajda super domek dla niego. Na razie planujemy kastrację w przysżłym tygodniu. Mam tymczasik na ten czas.

Posted

oo super- a udałoby się przy okazji go obciąć? to bym mu zrobiła ogłoszenia z nowymi zdjęciami - na pewno znajdzie dom tutaj, tylko ludzie są ślepi i bez wyobraźni i trzeba im pokazac jaki on jest sliczny

Posted

No i mam wieści, najlepsze z możliwych. Demuś już we własnym domku. Rodzina naszej wolontraiuszki postanowiała adoptować Demusia. teraz tylko wykastruja psiaka - już u siebie w domu - i nasz sznupek bezpieczny - a do tego pod okiem naszej wolontariuszki.

Dziekuję Wam bardzo za pomoc w ogłasznaiu Demusia, można zdejmować psiaka.
Ma Dom!

Posted

rany widzę tytuł i oczom nie wierzę :laola: FANTASTYCZNIE!!!!!!!

Demusiu kochany bądź już zawsze szczęśliwy :laola: a jest szansa na jakie fotki "metamorfozowe"? po obcięciu? :loveu::loveu::loveu: