agnieszka32 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ms_arwi napisał(a):Baster dzisiaj pojechal do domku :) Mam nadzieje, ze bedzie grzecznym psiakiem :) Jestem w kontakcie z nowa pania Bastera gdyby sie cos dzialo :) Wspaniale!!! Powodzenia Basterku w nowym domku :multi: Quote
ms_arwi Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dzisiaj do mnie dzwonili ze schroniska, ze pani oddal Bastera... bo jest zbyt zywiolowy... a mowilam jej, ze on ma adhd, mowila, ze miala juz takiego psa, ze dali rade... Pytali sie jej czemu do mnie nie dzwonila jak byly problemy, bo tak to po 4 razy dziennie potrafila! A ona, ze jakos tak... Niezywiolowy amstaff... widzial ktos takiego? Quote
agnieszka32 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ms_arwi napisał(a):Dzisiaj do mnie dzwonili ze schroniska, ze pani oddal Bastera... bo jest zbyt zywiolowy... a mowilam jej, ze on ma adhd, mowila, ze miala juz takiego psa, ze dali rade... Pytali sie jej czemu do mnie nie dzwonila jak byly problemy, bo tak to po 4 razy dziennie potrafila! A ona, ze jakos tak... Niezywiolowy amstaff... widzial ktos takiego? Cholera jasna z tymi ludźmi. Bezmózgie dwunożne istoty, a nie ludzie...:angryy::angryy::angryy: Jak można "zwrócić" psa do schroniska ???:shake: Quote
andzia69 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 dziewczyny - pamietajcie o tych ludziach z Żar..."synuś" na pewno będzie szukał bullowatego, więc uważajcie... Quote
ania z poznania Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Byłyśmy dzisiaj z Ms Arwi w schronie, jestem totalnie zakochana w Lali!!!! Quote
ms_arwi Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 ania z poznania napisał(a):Byłyśmy dzisiaj z Ms Arwi w schronie, jestem totalnie zakochana w Lali!!!! W Lali nie da sie nie zakochac :D Quote
ms_arwi Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Prosze bardzo, watek Lali: http://www.dogomania.pl/threads/187108-Lala-cudowna-pitbulka-z-Poznania-czeka-na-dom!?p=14831960#post14831960 Zapraszamy :) Quote
ms_arwi Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Klusia potrafi siadac, dawac lape... nie warczy przy misce. Jest bardzo miziasta i milusia :) Quote
ms_arwi Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Przerazony szczeniorek... szczekajacy na wszystkich ludzi. Ciezko mu bylo zrobic zdjecie, bo nie chcial podejsc, szczekal, uciekal... Quote
ms_arwi Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Podobno w Poznaniu nie ma juz astkowych suniek, bo poszly do adopcji :) Zostaly za to psiaki... Quote
kiang Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ten przerazony buhahhaha szczeniorek wyzej,jest na boksach nr 10,bo probowal zagryzac szczeniaki.szkoda marwi ze tego nie widzialas,jak sie pastwil nad malutką przerazona sunia,wielkosci malego jamniczka.nastepnym razem zrobie filmik :):) Quote
agaga21 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 kiang napisał(a):ten przerazony buhahhaha szczeniorek wyzej,jest na boksach nr 10,bo probowal zagryzac szczeniaki.szkoda marwi ze tego nie widzialas,jak sie pastwil nad malutką przerazona sunia,wielkosci malego jamniczka.nastepnym razem zrobie filmik :):)no faktycznie, musiało byc to bardzo "zabawne":shake::shake: Quote
agnieszka32 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 kiang napisał(a):ten przerazony buhahhaha szczeniorek wyzej,jest na boksach nr 10,bo probowal zagryzac szczeniaki.szkoda marwi ze tego nie widzialas,jak sie pastwil nad malutką przerazona sunia,wielkosci malego jamniczka.nastepnym razem zrobie filmik :):) A Ty się aby dobrze czujesz? Ja mam ogromne wątpliwości co do Twojego zdrowia psychicznego.... :shake::shake::shake: Uśmiałam się jak nigdy w życiu :roll::angryy: Quote
kiang Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 no fakt,moje zdrowie to cos nie tak..... litujecie sie nad biedniuskim bulikiem ktory chcial rozszarpac biedna sunieczke jamnikowata...... potem zajmie boks przeznaczony na trzy psy , czyli zrobi zageszczenie na 3 boksach,pozbawi " 5 wolnosci" 12 psow, wszystko w imie milosci do stafordow : podsumowanie: rozszarpana sunia.zajete boksy dla 12 psow,bullowaty caly szczesliwy buhehhehehehhe faktycznie moje zdrowie psychiczne cos nie tego ....agnieszka jezeli to jest smieszne dla ciebie ze ten bullik roszarpywal szczeniaczki to o czym my tu gadamy?usmialas sie? ze staford rozszwzarpuje inne psy? tak cie to bawi? Quote
kiang Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 a moze ciebie takie rzeczy podniecaja seksualnie? wierz mi to nic przyjemnego ogladac zagryzanie niewinnych psow przez stafordy Quote
kiang Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 a moze czas sobie powiedziec: nie ma miajsca na stafordy w spoleczenstwie.eutanazja to jedyne rozwiazanie? Quote
bebcik Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Co to za dziwny dogomaniak? Litości, skąd takie coś się bierze? Przykre Quote
baster i lusi Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 kiang napisał(a):a moze czas sobie powiedziec: nie ma miajsca na stafordy w spoleczenstwie.eutanazja to jedyne rozwiazanie? ludzie też mordują to trzeba ich wyeliminować:mad: Quote
ania z poznania Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 A ja myślę Kiang że czas na zaproszenie tu moda i zrobienie Ci dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich wakacji od dogo. Quote
agnieszka32 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 kiang napisał(a):ten przerazony buhahhaha szczeniorek wyzej,jest na boksach nr 10,bo probowal zagryzac szczeniaki.szkoda marwi ze tego nie widzialas,jak sie pastwil nad malutką przerazona sunia,wielkosci malego jamniczka.nastepnym razem zrobie filmik :):) kiang napisał(a):no fakt,moje zdrowie to cos nie tak..... litujecie sie nad biedniuskim bulikiem ktory chcial rozszarpac biedna sunieczke jamnikowata...... potem zajmie boks przeznaczony na trzy psy , czyli zrobi zageszczenie na 3 boksach,pozbawi " 5 wolnosci" 12 psow, wszystko w imie milosci do stafordow : podsumowanie: rozszarpana sunia.zajete boksy dla 12 psow,bullowaty caly szczesliwy buhehhehehehhe faktycznie moje zdrowie psychiczne cos nie tego ....agnieszka jezeli to jest smieszne dla ciebie ze ten bullik roszarpywal szczeniaczki to o czym my tu gadamy?usmialas sie? ze staford rozszwzarpuje inne psy? tak cie to bawi? kiang napisał(a):a moze ciebie takie rzeczy podniecaja seksualnie? wierz mi to nic przyjemnego ogladac zagryzanie niewinnych psow przez stafordy kiang napisał(a):a moze czas sobie powiedziec: nie ma miajsca na stafordy w spoleczenstwie.eutanazja to jedyne rozwiazanie? Pozwoliłam sobie zacytować, żeby nigdzie żadne słowo nie uciekło :angryy: Kiang, nie dość, że piszesz bzdury, to jeszcze nie potrafisz czytać ze zrozumieniem - kto tu się śmiał z zagryzania psów? To Twój post był niesmaczny, a cała reszta.... to już bez komentarza. :shake: P.S. A następnym razem przemyśl to co chcesz napisać i napisz to w jednym poście, a nie w czterech - jednym po drugim, albo używaj edycji. :roll: Quote
ms_arwi Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Nasza cudowna Lala zostala znaleziona biegajaca po osiedlu... Quote
Recommended Posts