Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

conceited napisał(a):
wrocila do schronu? po ktorym osiedlu biegala?

tak, jest w schronisku i ma sie swietnie z tego co wiem. a po ktorym osiedlu... nie pamietam teraz, ale dowiem sie dokladnie.

• 4 weeks later...
Posted

[B][SIZE=4][COLOR=Red]Zapraszam do pomocy 10 psom uratowanym z Kielc, przebywającym u P.Wandy !!!
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=4][COLOR=Red]Prosimy o ogłoszenia, karmę, każda pomoc na wagę złota!
[/COLOR][/SIZE] [/B]
[B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197920-Pom%C3%B3%C5%BC-uratowanym-z-kieleckich-Dymin%21-10-psiak%C3%B3w-u-P.Wandy-czeka"]http://www.dogomania.pl/threads/1979...-P.Wandy-czeka[/URL]!!![/B]

[URL=http://img208.imageshack.us/i/p1210116.jpg/][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/8379/p1210116.jpg[/IMG][/URL]

Posted

dziś byłam znów w schronie-pytałam o Kluchę. poszła do domku:) mam nadzieję, że to fajny, kochający domek. nie wyobrażam sobie jej w innym. to taki cudowny pies. szkoda że nie ma jak zdobyć adresu i zrobić wizyty poadopcyjnej:(

Posted

[quote name='ania z poznania']A Lala, ta czarna, z ciętymi uszkami jest jeszcze?[/QUOTE]
na boksach ogólnych jej nie ma. ale ona chyba na kwarantannie a tam nie dałam rady wejść:( pytałam i nie można:( poza tym był kierownik i nie chcę podpadać albo żeby ktoś z pracowników miał nieprzyjemności:( nie wiem co z Lalą:(

Posted

jest kilka nowych astów na boksach ogólnych ale nie dałam już rady porobić zdjęć. wczoraj zrobiłam tym najbardziej potrzebującym staruszkom, które 1 nogą są już za TM:( bardzo chciałabym żeby ostatnie dni spędziły w cieple chociaż dt. :-(
przydałoby się żeby ktoś ze mną podjechał no i przydałby mi się transport po przez te 2 dni wydałam ponad 100 zł na taksówkę bo auto padło a kiepsko się czuję i autobusem z 4 przesiadkami nie dałabym rady:shake: no ale chociaż2 psy znalazły dom więc było warto..

Posted

[quote name='ms_arwi']Lala jest na tzw. hotelu w schronisku - ma sie ogolnie bardzo dobrze. Radosna, przytulalska... kochajaca sunia... tylko bez domku :([/QUOTE]
to dobrze przynajmniej nie trafi na nieodpowiedni dom ale jeśli nie znajdziemy jej my to nikt jej w hotelu nie wypatrzy bo tam nie wolno wchodzić:(

Posted

Ringo też wciąż w schronie...
Biedaczek - tak mi go żal. W zeszłym tygodniu poszliśmy go też odwiedzić. Trząsł się strasznie z zimna.On ma jakiegoś guza z tyłu i łapki tak średnio wyglądały, pomimo to i tak jest piękny.
Jest bardzo milusi, cieszył się, lizał moją ręke przez kraty, smakołyk zjadł bez pośpiechu.
Żal psa...tymbardziej, że znów mają być mrozy...

Posted

[quote name='adav']Ringo też wciąż w schronie...
Biedaczek - tak mi go żal. W zeszłym tygodniu poszliśmy go też odwiedzić. Trząsł się strasznie z zimna.On ma jakiegoś guza z tyłu i łapki tak średnio wyglądały, pomimo to i tak jest piękny.
Jest bardzo milusi, cieszył się, lizał moją ręke przez kraty, smakołyk zjadł bez pośpiechu.
Żal psa...tymbardziej, że znów mają być mrozy...[/QUOTE]

Ringo chyba w domku jest z tego co wiem... Moze pomylilas z innym astkiem? (sa teraz biale) Albo mnie juz sie wymieszalo, jutro zapytam :) W kazdym razie, jesli ma guza i mozna to usunac, to na pewno w Poznaniu to zrobia :) zapytam :) Myslalam tez sobie moze o jakis kubraczkach dla tych poznanskich astow... heh...

Posted

[quote name='marta23t']to dobrze przynajmniej nie trafi na nieodpowiedni dom ale jeśli nie znajdziemy jej my to nikt jej w hotelu nie wypatrzy bo tam nie wolno wchodzić:([/QUOTE][SIZE=1]

[SIZE=2]niestety nikt jej nie wypatrzy tam, ale maja Laleczke na uwadze kiedy ktos szuka astka... niestety nie ma miejsc na boksach ogolnych :(

[/SIZE] a i wybacz, ze nie odebralam tel... nie chcesz wiedziec co to byl za dzien... heh[/SIZE]

Posted

Ms_arwi a Ringo to nie jest ten co ja się Ciebie o niego pytałam? Mówiłaś że to żaba?! Kurcze albo ja coś pokręciłam :(
On jest, jak się wejdzie do schronu, to za tymi pierwszymi boksami kwarantanny, w pierwszej alejce po lewej stronie - w ostatnim boksie.Sam jest.

Posted

[quote name='adav']Ms_arwi a Ringo to nie jest ten co ja się Ciebie o niego pytałam? Mówiłaś że to żaba?! Kurcze albo ja coś pokręciłam :(
On jest, jak się wejdzie do schronu, to za tymi pierwszymi boksami kwarantanny, w pierwszej alejce po lewej stronie - w ostatnim boksie.Sam jest.[/QUOTE]

Jutro sie na pewno zorientuje, bo moze ja sama juz pokrecilam... Tyle tych astkow bialych teraz tam jest...

BTW, nie wiecie czy ktos teraz szyje kubraczki dla psiakow?

Posted

Chyba nikt obecnie nie szyje :(
Ale...może warto napisać do Taks.Zapytac. Moze gdyby sie jej materiał kupiło i reszte to by cos uszyła - jesli miałaby ochote i czas :)

Posted

adav napisał(a):
Chyba nikt obecnie nie szyje :(
Ale...może warto napisać do Taks.Zapytac. Moze gdyby sie jej materiał kupiło i reszte to by cos uszyła - jesli miałaby ochote i czas :)

Tym astkom poznanskim bardzo by sie przydaly takie kubraczki...

a co do Żaby to jest w domku juz od jakiegos czasu :) Tamten amstaff, o ktorym mowilas to musi byc inny - tez bialy :)
BTW, sa dwa astki jak Etna :loveu: planuje ich sesje zdjeciowa bez krat ;)

Posted

ada je-je ma jeszcze kilka kubraków. napisz do niej czy ci wyśle dla poznańskich astów :)
tu masz wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/126514-CiEP%C5%81E-ZIMOWE-KUBRAKI-DLA-PS%C3%93W-BEZDOMNYCH-KTO%C5%9A-JESZCZE-CH%C4%98TNY?p=15917784#post15917784

ja miałam wstępnie jeden zarezerwowany ale nie biorę go, bo nie ma kto sprawdzać na psiaku o którym myślałam, czy czasem nie zamókł mu kubraczek więc rezygnuję z niego.