Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ms_arwi napisał(a):
Tym astkom poznanskim bardzo by sie przydaly takie kubraczki...

a co do Żaby to jest w domku juz od jakiegos czasu :) Tamten amstaff, o ktorym mowilas to musi byc inny - tez bialy :)
BTW, sa dwa astki jak Etna :loveu: planuje ich sesje zdjeciowa bez krat ;)

Kurcze...to może inny, ale wygląda identycznie - też mocno uszy wyciachane, blizny...

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje w poniedzialek priorytetem wysyla 5 kubraczkow zakupionych przeze mnie dla poznanskich astkow :) Jeden tez od adav moze bedzie pasowal :D Jestem ciekawa jak sie sprawdza kubraki :)

Posted

[quote name='ms_arwi']Ada-jeje w poniedzialek priorytetem wysyla 5 kubraczkow zakupionych przeze mnie dla poznanskich astkow :) Jeden tez od adav moze bedzie pasowal :D Jestem ciekawa jak sie sprawdza kubraki :)
super! może uda ci się zrobić kilka wzorując się na tych co dostaniesz :)
tylko ktos musi pilnować by nie zamokły!!!

Posted

[quote name='agaga21']super! może uda ci się zrobić kilka wzorując się na tych co dostaniesz :)
tylko ktos musi pilnować by nie zamokły!!!

mnie to na pewno nie... ale moze babcia by uszyla jak ladnie poprosze... :grins:
co do zamokniecia, to na pewno cos da sie zrobic :)

Posted

Widziałam kiedyś w markecie chinskim (między dworcem PKP a PKS) jakies sweterki dla psiakow w przyzwoitych cenach - ok 12-15zł. Ja w tym miesiącu to juz nie dam rady, ale jakbys mi wymiary dała takie mniej wiecej na asty, to moze bym w styczniu chociaż jakiemuś kupiła :)

Posted

adav napisał(a):
Widziałam kiedyś w markecie chinskim (między dworcem PKP a PKS) jakies sweterki dla psiakow w przyzwoitych cenach - ok 12-15zł. Ja w tym miesiącu to juz nie dam rady, ale jakbys mi wymiary dała takie mniej wiecej na asty, to moze bym w styczniu chociaż jakiemuś kupiła :)

dziewczyny ale to musi buć nieprzemakalne! sweterki odpadają niestety.

Posted

agaga21 napisał(a):
dziewczyny ale to musi buć nieprzemakalne! sweterki odpadają niestety.

no wlasnie Ada... ten kubraczek, ktory dzis dostalam jest polarkowy, sliczny, milutki, ale polarkowy i raczej nie nada sie psiakom na zewnatrz... co najwyzej moge go zostawic dla jakis biednych niedogrzanych psiakow ze szpitalika?

Posted

Moim zdaniem poznańskim bullowatym i tak najbardziej by się przydały zdjęcia i ogłoszenia bo inaczej w kubrakach czy bez domu i tak nie znajdą, szczególnie te wszystkie, które są na kwarantannie.

Tylko Ty ms_arwi możesz tam wchodzić, mogłabyś zaktualizować dane na temat poznańskich psów w typie bull

Posted

snuszkak napisał(a):
Moim zdaniem poznańskim bullowatym i tak najbardziej by się przydały zdjęcia i ogłoszenia bo inaczej w kubrakach czy bez domu i tak nie znajdą, szczególnie te wszystkie, które są na kwarantannie.

Tylko Ty ms_arwi możesz tam wchodzić, mogłabyś zaktualizować dane na temat poznańskich psów w typie bull

przychylam się do tej prośby
zdjęcia+tekst=ogłoszenia:cool3:

Posted

aktualizacja by się przydała bo Kluska już w domu a bullowatych jest sporo:( ten szczeniak ,, Bandzior,, już nie jest w boksie ze szczeniakami ale przerzucony do tylnych boksów. jets już sporo czasu i wyrósł z niego ast na dłuuugich łapach. bez resocjalizacji za jakiś czas już do adopcji nie będzie a z tego co wiem już dał w kość innym psiakom:(

Posted

snuszkak napisał(a):

Tak, dzisiaj mialam jechac do schroniska i postarac sie to zrobic, ale chora jestem :( Jak nie urok to wiadomo co...
Ze zdjeciami nie jest taka prosta sprawa. Najlepiej byloby gdyby te wszystkie bulle byly normalnie na stronie schroniska opisane tak jak inne psiaki, gdyby ta strona byla aktualizowana - ale z tym tez nie jest dobrze... Dobra, nie ma co narzekac :)

Z pozytywnych rzeczy, Lali zbadano poziom cukru i jest w normie, wiec dziewczynka cukrzycy nie ma, o co sie z Ania martwilysmy :)

Posted

marta23t napisał(a):
kuruj się:)
a w tyg. jesteś w stanie jechać?

W tyg. niebardzo - pracuje dluuugo... W soboty tez w pracy do 14 co najmniej.

edit: Marta skrzynke wyczysc :)

• 1 month later...
Posted

Pies 1,5 roku. Trafil niedawno do schroniska wraz z dwoma innymi psiakami w podobnym stanie psychicznym (jakas pseudo?).
Nie jest agresywny ani do ludzi ani do innych zwierzat, za to bardzo przestraszony. Nie umie chodzic na smyczy, boi sie tak bardzo, ze sie czolga :-(