adav Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ms_arwi napisał(a):Tym astkom poznanskim bardzo by sie przydaly takie kubraczki... a co do Żaby to jest w domku juz od jakiegos czasu :) Tamten amstaff, o ktorym mowilas to musi byc inny - tez bialy :) BTW, sa dwa astki jak Etna :loveu: planuje ich sesje zdjeciowa bez krat ;) Kurcze...to może inny, ale wygląda identycznie - też mocno uszy wyciachane, blizny... Quote
ms_arwi Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Ada-jeje w poniedzialek priorytetem wysyla 5 kubraczkow zakupionych przeze mnie dla poznanskich astkow :) Jeden tez od adav moze bedzie pasowal :D Jestem ciekawa jak sie sprawdza kubraki :) Quote
agaga21 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='ms_arwi']Ada-jeje w poniedzialek priorytetem wysyla 5 kubraczkow zakupionych przeze mnie dla poznanskich astkow :) Jeden tez od adav moze bedzie pasowal :D Jestem ciekawa jak sie sprawdza kubraki :) super! może uda ci się zrobić kilka wzorując się na tych co dostaniesz :) tylko ktos musi pilnować by nie zamokły!!! Quote
ms_arwi Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='agaga21']super! może uda ci się zrobić kilka wzorując się na tych co dostaniesz :) tylko ktos musi pilnować by nie zamokły!!! mnie to na pewno nie... ale moze babcia by uszyla jak ladnie poprosze... :grins: co do zamokniecia, to na pewno cos da sie zrobic :) Quote
adav Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Widziałam kiedyś w markecie chinskim (między dworcem PKP a PKS) jakies sweterki dla psiakow w przyzwoitych cenach - ok 12-15zł. Ja w tym miesiącu to juz nie dam rady, ale jakbys mi wymiary dała takie mniej wiecej na asty, to moze bym w styczniu chociaż jakiemuś kupiła :) Quote
snuszak Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 tam są takie rzeczy? tyle razy przechodziłam obok i byłam ciekawa co to za market i nie wchodziłam, w takim razie muszę wpaść :) Quote
adav Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Tylko proszę się cudów nie spodziewać ;) Quote
agaga21 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 adav napisał(a):Widziałam kiedyś w markecie chinskim (między dworcem PKP a PKS) jakies sweterki dla psiakow w przyzwoitych cenach - ok 12-15zł. Ja w tym miesiącu to juz nie dam rady, ale jakbys mi wymiary dała takie mniej wiecej na asty, to moze bym w styczniu chociaż jakiemuś kupiła :) dziewczyny ale to musi buć nieprzemakalne! sweterki odpadają niestety. Quote
ms_arwi Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 agaga21 napisał(a):dziewczyny ale to musi buć nieprzemakalne! sweterki odpadają niestety. no wlasnie Ada... ten kubraczek, ktory dzis dostalam jest polarkowy, sliczny, milutki, ale polarkowy i raczej nie nada sie psiakom na zewnatrz... co najwyzej moge go zostawic dla jakis biednych niedogrzanych psiakow ze szpitalika? Quote
adav Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Wiem, niestety... Moze sie przyda...teraz jak nie pada tylko zimno to moze ogrzeje chociaż. Quote
snuszak Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Moim zdaniem poznańskim bullowatym i tak najbardziej by się przydały zdjęcia i ogłoszenia bo inaczej w kubrakach czy bez domu i tak nie znajdą, szczególnie te wszystkie, które są na kwarantannie. Tylko Ty ms_arwi możesz tam wchodzić, mogłabyś zaktualizować dane na temat poznańskich psów w typie bull Quote
agaga21 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 snuszkak napisał(a):Moim zdaniem poznańskim bullowatym i tak najbardziej by się przydały zdjęcia i ogłoszenia bo inaczej w kubrakach czy bez domu i tak nie znajdą, szczególnie te wszystkie, które są na kwarantannie. Tylko Ty ms_arwi możesz tam wchodzić, mogłabyś zaktualizować dane na temat poznańskich psów w typie bull przychylam się do tej prośby zdjęcia+tekst=ogłoszenia:cool3: Quote
marta23t Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 aktualizacja by się przydała bo Kluska już w domu a bullowatych jest sporo:( ten szczeniak ,, Bandzior,, już nie jest w boksie ze szczeniakami ale przerzucony do tylnych boksów. jets już sporo czasu i wyrósł z niego ast na dłuuugich łapach. bez resocjalizacji za jakiś czas już do adopcji nie będzie a z tego co wiem już dał w kość innym psiakom:( Quote
marta23t Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Natalia mogę pomóc w zdjęciach daj znać kiedy:p Quote
ms_arwi Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 snuszkak napisał(a):Moim zdaniem poznańskim bullowatym i tak najbardziej by się przydały zdjęcia i ogłoszenia bo inaczej w kubrakach czy bez domu i tak nie znajdą, szczególnie te wszystkie, które są na kwarantannie. Tylko Ty ms_arwi możesz tam wchodzić, mogłabyś zaktualizować dane na temat poznańskich psów w typie bull Tak, dzisiaj mialam jechac do schroniska i postarac sie to zrobic, ale chora jestem :( Jak nie urok to wiadomo co... Ze zdjeciami nie jest taka prosta sprawa. Najlepiej byloby gdyby te wszystkie bulle byly normalnie na stronie schroniska opisane tak jak inne psiaki, gdyby ta strona byla aktualizowana - ale z tym tez nie jest dobrze... Dobra, nie ma co narzekac :) Z pozytywnych rzeczy, Lali zbadano poziom cukru i jest w normie, wiec dziewczynka cukrzycy nie ma, o co sie z Ania martwilysmy :) Quote
marta23t Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 kuruj się:) a w tyg. jesteś w stanie jechać? Quote
ms_arwi Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 marta23t napisał(a):kuruj się:) a w tyg. jesteś w stanie jechać? W tyg. niebardzo - pracuje dluuugo... W soboty tez w pracy do 14 co najmniej. edit: Marta skrzynke wyczysc :) Quote
adav Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Dziewczyny jakbym jakos mogła pomóc to piszcie :) Weekendy mam wolne zazwyczaj, w tygodniu po 16.00. Quote
snuszak Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 to pozostają weekendy bo schron w tygodniu jest czynny do 15 Quote
ms_arwi Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Duzo nowych astkow w schronie :( Wstawie jutro zdjecia jak dam rade, dzisiaj padam... :( Quote
ms_arwi Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Pies 1,5 roku. Trafil niedawno do schroniska wraz z dwoma innymi psiakami w podobnym stanie psychicznym (jakas pseudo?). Nie jest agresywny ani do ludzi ani do innych zwierzat, za to bardzo przestraszony. Nie umie chodzic na smyczy, boi sie tak bardzo, ze sie czolga :-( Quote
Recommended Posts