Tymonka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Soema']Podaj cenę zabiegu.. 50% zwrócimy. Doszły faktury razem - kasi mierzejewskiej i megii1 - 240zł i 305zł.....[/QUOTE] Wyjdzie około 200 zł . Quote
Soema Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Doszła faktura od Kasi Przystał.. 303zł - miało być 270zł (zgłoszenie Javeny), czyli 33zł do zwrotu i tak Kasia zrobimy. Dziś puszczę przelewy. Quote
pidzej Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 przepraszam, że trochę nie na temat, ale może wiecie, czy i gdzie na dogo jest taki wątek, który został stworzony by przekonać ludzi nieuświadomionych do sterylizacji i rasowy=rodowodowy? Quote
Divi Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Dziś wpłaciłam 43,50 zł z bazarku proszę o ifno. jak dojdą. Quote
Ladymonia0610 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Proszę wykasowac sunie Sabe --wysterylizowałam już ja:) Quote
Luzia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Karina doszła moja deklaracja za kwiecień i maj? Quote
Soema Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='pidzej']przepraszam, że trochę nie na temat, ale może wiecie, czy i gdzie na dogo jest taki wątek, który został stworzony by przekonać ludzi nieuświadomionych do sterylizacji i rasowy=rodowodowy?[/QUOTE] Ja na dogo akurat takiego wątku nie widziałam.. [quote name='Divi']Dziś wpłaciłam 43,50 zł z bazarku proszę o ifno. jak dojdą.[/QUOTE] Dziękujemy!! Dam znać. [quote name='Ladymonia0610']Proszę wykasowac sunie Sabe --wysterylizowałam już ja:)[/QUOTE] Ooo.. super, dziękuję za informację. [quote name='Luzia']Karina doszła moja deklaracja za kwiecień i maj?[/QUOTE] Luiza na dniach zrobię bieżące rozliczenie ;) ale Twoja deklaracja jak i kilka innych doszła :) Dziękuję :) Quote
Luzia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No to dobrze bo przelew wysyłałam u znajomych i bałam się że coś pokićkałam ;) Quote
Cajus JB Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Soemo. Parę rzeczy się zmieniło od naszych ustaleń. Będę dziś do Ciebie dzwonił i porozmawiamy. Quote
sonia71 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Polly po zabiegu -poproszę adres do wysłania faktury z karteczką (założyłam ,bo faktura gotowkowa)-PW pełne :) Quote
Tymonka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Ania i Kajber']W imieniu Anji 2201 i swoim chciałabym zgłosić bezdomną On-kę Sonię, złapaną z ulicy w Tomaszowie Maz., od 20-03-2011 w hotelu u Donki, bez deklaracji stałych. Mamy podejrzenia, że sunia w ciąży, potrzebna sterylka aborcyjna. Wątek suni: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203740-Piękna-ONka-skazana-na-okrutną-śmierć-.POMOCY[/URL]-!!!!!![/QUOTE] Sunia jutro będzie miała sterylkę , koszt zabiegu to około 200 zł , brać fakturę na całość , czy na te 50 % ?? I poproszę o dane do faktury . Quote
feluska997 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zapraszam na skromny bazarek kolczykowy :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/204995-Kolczyki-po-4-z%C5%82ote!-Na-sterylizacje-koniec-4.04.?daysprune=-1[/url] Quote
gameta Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='sonia71']Polly po zabiegu -[B]poproszę adres do wysłania faktury[/B] z karteczką (założyłam ,bo faktura gotowkowa)-PW pełne :)[/QUOTE] [quote name='Anja2201']Sunia jutro będzie miała sterylkę , koszt zabiegu to około 200 zł , brać fakturę na całość , czy na te 50 % ?? I [B]poproszę o dane do faktury[/B] .[/QUOTE] A czytałyście pierwszą stronę? Faktury na Stowarzyszenie a wysyłka na adres Kariny... ooo nie ma adresu Kariny :O Quote
Soema Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Anja2201']Sunia jutro będzie miała sterylkę , koszt zabiegu to około 200 zł , brać fakturę na całość , czy na te 50 % ?? I poproszę o dane do faktury .[/QUOTE] Wszystko jedno, jak Wam wygodniej, czy zwrócić, czy płacić połowę. Dane sa na pierwszej stronie. Adres na pw podam. [quote name='feluska997']Zapraszam na skromny bazarek kolczykowy :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/204995-Kolczyki-po-4-z%C5%82ote!-Na-sterylizacje-koniec-4.04.?daysprune=-1[/url][/QUOTE] Dzięki :Rose: [quote name='gameta']A czytałyście pierwszą stronę? Faktury na Stowarzyszenie a wysyłka na adres Kariny... ooo nie ma adresu Kariny :O[/QUOTE] Odkąd jest wydarzenie na FB usunęłam adres.. za dużo wariatów. Poza tym.. może w końcu będą wszyscy pilnowali żeby szło DO MNIE, nie na adres Stowarzyszenia.. Za dużo mam problemów później.:shake: Quote
Tymonka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Tzn ja płacę całość , wysyłam fakture do Ciebie i ty na konto Suni przelewasz połowę , tak ?? Quote
Soema Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Anja2201']Tzn ja płacę całość , wysyłam fakture do Ciebie i ty na konto Suni przelewasz połowę , tak ??[/QUOTE] Nie, przelewam kwotę na jaką wystawiona jest faktura, wtedy zwracacie różnicę. 100% jest w przypadku stałych deklarowiczów. Quote
Soema Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Doszla faktura z Grodziska na 100zł. Nie wiem tylko dlaczego na kopercie nadawcą jest Fundacja Jak Pies z Kotem ;) faktura przyszła na adres Stowarzyszenia.... doszła też faktura od Malawaszki - 200zł. wypisuję przelewy. Cajusssss, miałeś coś uzupełnić mi ;) Quote
malawaszka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Soema']Doszla faktura z Grodziska na 100zł. Nie wiem tylko dlaczego na kopercie nadawcą jest Fundacja Jak Pies z Kotem ;) faktura przyszła na adres Stowarzyszenia.... doszła też faktura od Malawaszki - 200zł. wypisuję przelewy. [/QUOTE] Soema wypisałas już ten mój????? Quote
Soema Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='malawaszka']Soema wypisałas już ten mój?????[/QUOTE] Nie, bo nie ma kartki..... Quote
3 x Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 [quote name='3 x']Soeama mam pytanie jest suczka, w typie ONka, zmarli jej właściciele, osoba która się nią zajmuje szuka jej domu i poprosiła nas o pomoc w szukaniu domu i sterylizacji (czyli Fundację) niestety zgłaszają się same oszołomy, gdzie warunkiem wziecia przez nich suni jest to , że ma być nie ciachnięta więc z wiadomych względów chcemy ją ciachnąc [B]czy taka sunia może liczyć na wsparcie z akcji sterylkowej ?[/B] nie jest nasza, nie łożymy na jej utrzymanie, chcemy tylko pomóc w ciachnięciu mam zdjecie ale sunia nie ma wątku i pewnie mieć nie bedzie koszt pewnie ok 250-300 zł[/QUOTE] nie wiem czy sunia została wogole w pisana w kolejkę ale jeśli była wpisana to prosze o wypisanie sunia już wysterylizowana dzięki pomocy Fundacji Przyjaciele Czterech Łap Quote
Cajus JB Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Moje dwie zgłoszone sunie Sonia i Bona. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/187646-Sonii-Brakuje-230-z%C3%85%C2%82-sta%C3%85%C2%82ych-deklaracji.-Czy-ma-szans%C3%84%C2%99-je-dozbiera%C3%84%C2%87?"]Sonia[/URL] sterylizacja została przeprowadzona. W wyniku zaistniałej sytuacji wetka prosi aby kwota jaka miała do niej trafić została przekazana na inne suczki. [COLOR=silver]Informacyjnie: Toruń 150 zł.[/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201883-Sunia-%C5%BCebrze-na-stacji-benzynowej-%28"]Bona[/URL] jest po sterylizacji. Zapłacimy z własnych środków. Także środki przydadzą się innym suczkom.[COLOR=silver] Informacyjnie: Bydgoszcz 176 zł.[/COLOR] Quote
Agata69 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Soema, czy zrobiłas przelew dot. mojej fakury? Wet jeszcze nie dostał pieniędzy. Czy mogę liczyć na przelew w najbliższym czasie? Quote
Soema Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Agata69']Soema, czy zrobiłas przelew dot. mojej fakury? Wet jeszcze nie dostał pieniędzy. Czy mogę liczyć na przelew w najbliższym czasie?[/QUOTE] Mam nadzieję, że jutro zdążę albo najpóźniej piątek rano, żeby doszły w tym tygodniu, dziś miałam interwencję.. ktoś wrzucił ludziom szczeniaka na podwórko, ich 3 psy go poturbowały... Quote
erka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Zgłaszałam do sterylizacji kielecką suczkę Tosię, ale ponieważ sama uregulowałam za sterylkę, bardzo proszę w to miejsce w kolejce wstawić inną naszą sunię Domi-Azę, która jest w dt w Krakowie. To jej wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201904-Psie-dziecko-mini-ONka-szuka-domu!-Już-bezpieczna-w-DT-ale-dom-potrzebny-od-zaraz[/URL]! Quote
Tymonka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Na jaki adres wysłać fakturę i jak ją opisać , żeby było dobrze ?? Quote
Recommended Posts