Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobię wydarzenie pod naszym szyldem. Tylko pierw się naumiem :)
kiedyś LadySwallow założyła, ale tam jest mało ludzi. Dziś w nocy będzie gotowe.
Zachęcajcie innych do wspierania akcji. 5zł to nie jest dużo.. a wiele osób skorzystało i nie przystąpiło, czego szczerze nie rozumiem, bo chyba warto...

Posted

post z kolejką jest aktualny? łomatko to chyba za pół roku nasza kolej będzie z Rosą? jak to oszacować kiedy? bo chciałyśmy ją sterylizować w tym tygodniu już bo po co ma siedzieć w DT i blokować miejsce - koszt sterylki olbrzymki będzie 200 zł, ale tak jak przy poprzedniej mojej suni chciałabym część ze skarbonki a część zwrócę

Posted

[quote name='Soema']Jaka będzie cena zabiegu? Tak, możecie liczyć.[/QUOTE]

Sunia właśnie na stole. 50 % ceny zabiegu = 100 PLN.
Rachunek wysle poczta. Bardzo DZIEKUJE:loveu:

Posted

Dziękuję za przelew sterylkowy dla zgłoszonej przeze mnie suczki :loveu: Doszedł już z tydzień temu podobno ale dopiero wczoraj poinformowano mnie o tym.

Posted

Soema, w zeszłym tygodniu wysłąłam rachunek za sterylkę aborcyjną zgłoszonej przeze mnie suczki (bła zgoda). Niestety na adres podany w pierwszm poscie. Nie miałam głowy tego wczesniej dopilnować, bo miałam duze kłopoy osobiste, wypadek samochodowy i kłopoty ze zdrowiem.

teraz nie wiem co z tym rachunkiem, czy jest do odzyskania. Czy wziąć od weta kopie i wysłąć na twój adres?

Posted

Nie no do odzyskania ;) ale my tam na co dzień nie jesteśmy, więc dłużej to trwa, ja może teraz będę więc nie ma problemu.

Mam nadzieję, że u Ciebie już ok

Posted

[quote name='Soema']Nie no do odzyskania ;) ale my tam na co dzień nie jesteśmy, więc dłużej to trwa, ja może teraz będę więc nie ma problemu.

Mam nadzieję, że u Ciebie już ok[/QUOTE]

No to czekam na info.
Dzięki, u mnie coraz lepiej , ale muszę zwolnić tempo.

Posted

Wpłaty od 11 edo 16 marca
- 15zł - Czarodziejka
- 15zł - kielaczka
- 10zł - Ania i Porto
- 5zł - Zofija
- 10zł - Wtatara
- 10zł - Marcin K. (facebook)
- 10zł - Javena
- 30zł - AMIGA
- 300zł - Kaja i Aza
- 50zł - soema

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201677-Rozliczamy-torby-do-15-lutego-do-22.00[/URL]

z bazarku przelewam 94,40 potwierdź proszę Soema na wątku jak już dojdzie.

Posted

[quote name='gameta']Soema miałaś kiedyś sprawdzić, czy ja nie zalegam... masz chwilkę na to ?[/QUOTE]
Przepraszam... wpłaciłaś 25zł w sumie. Do lutego jesteś opłacona :) teraz marzec.
[quote name='Agnezia'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/201677-Rozliczamy-torby-do-15-lutego-do-22.00[/URL]

z bazarku przelewam 94,40 potwierdź proszę Soema na wątku jak już dojdzie.[/QUOTE]
Dziękuję :) potwierdzę jak dojdą.

Posted

Soemo, chciałabym zgłosic na sterylkę sunie CC z wątku
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202454-Suczka-CANE-CORSO-...-szukamy-DT-i-DS[/URL]

Sunia w niedziele jedzie z DT do furciaczek i tam bedzie miała sterylke. DS juz czeka ale sunia jest rodowodowa i musi byc ciachnieta przed wydaniem:)

cena ca. 200 - 250 zł
Fakturka przyjdzie od furciaczek..

Jak wyglada sytuacja z kolejką?

Posted

Dziewczyny a macie jakis fundusz dla tzw nagłych przypadkow?

Mam suke o ok 49 dniu ciąży, wziełam ją wczoraj z ulicy i albo podejmiemy sie sterylki aborcyjnej albo bedzie trzeba uspic szczeniaki po narodzeniu co bedzie bezduszne....
link do watku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/204229-SUWA%C5%81KI-Suczka-w-zaawansowanej-ci%C4%85%C5%BCy!-POMOCY[/url]

Posted

dziewczyny czy istnieje cos takiego jak pozyczka u was?wyadoptowalam sunie ratlerke miala miec sponsora na zabieg sterylki plus przepukliny pachwinowej w ktorej siedzi macica a teraz zostalismy z niczym a suka cierpi