Soema Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='emilia2280']wplacilam na konto sandomierskie za rok z góry (od maja 2009 do kwietnia 2011) ale nadal mnie nie ma na liscie bokserzej a poszly 2 razy po 10zl za maj i czerwiec. malo, ale sprawiedliwie musi byc.[/QUOTE] Nie wiem, jak Ty to zrobiłaś, ale przelewałaś na normalne konto fundacji.:mad: Przyznawać się, kto wykonał już sterylkę i wysłał fakturę? Mamy połowę miesiąca. Quote
agnieszka24 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Niebawem powinna dojść faktura za sterylkę Azy. Została wysłana poleconym. Quote
kielaczka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Wpłaciłam swoje 15zł ale na poprzednie konto :/ Quote
kielaczka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Wyślijcie proszę pw z nowymi danymi bo nie mogę się dokopać :/ Quote
Soema Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='kielaczka']Wpłaciłam swoje 15zł ale na poprzednie konto :/[/QUOTE] Nic się nie dzieje. [quote name='kielaczka']Wyślijcie proszę pw z nowymi danymi bo nie mogę się dokopać :/[/QUOTE] Wszystko jest na pierwszej stronie. [B]Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt[/B] [B] ul. Rynek 3[/B] [B] 27 - 600 Sandomierz[/B] Bank Spółdzielczy [FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=DarkGreen]98 9429 0004 2001 0014 6001 0002[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=DarkGreen] [SIZE=3]tytuł:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=DarkGreen] [B][SIZE=4]"'Nick' - akcja sterylizacja" [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
emilia2280 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Soema']Nie wiem, jak Ty to zrobiłaś, ale przelewałaś na normalne konto fundacji.:mad: [/QUOTE] Ja wiem, bo wczoraj o maly wlos zrobilabym to samo z nowym kontem. Otóz mam baze danych wszystkich odbiorców i potem tylko szukam po imieniu i wysylam, ale nie pomyslalam ze to sá subkonta na poszczególne akcje i wysylalam na konta glówne, tak jak z bokserami. I wczoraj przypadkiem zerknélam czy aby konto to samo z moim juz zapisanym, a tu niespodzianka - jedna cyferka na koncu inna, dla subkonta ;ooo To teraz juz wiem na przyszlosc ;ppp Quote
OLUTKA55 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 :wolfie:dzis wpłaciłam na nowe konto swoje 10 zł za dwa miesiace Quote
Lidan Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Już zmieniłam dane do wpłat także proszę nie wysyłać do mnie pw w tej sprawie ;-) Quote
tayga Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Soema'] Przyznawać się, kto wykonał już sterylkę i wysłał fakturę? Mamy połowę miesiąca.[/QUOTE] Ja!!! Już jakiś czas temu. Faktura poszła poleconym priorytetem. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Sorry za pytanie: w zestawie wpłat na sandomierskie nie ma nas..Niewiele bo niewiele,ale wpłaciliśmy 9lipca. Elżbieta Quote
Gisic87 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Soema dzwoniła do mnie Renata dostałyśmy zwrot za całą sterylkę czyli 280zł powiedz z jakim dopiskiem mamy wpłacić zwrot (140zł) na to nowe konto bo Renata się pytała by później nie było że coś jest nie tak Quote
tripti Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Czy są może jakieś informacje w sprawie opłaty za fakturkę Majki w dt u Kany? "- suka zgłoszona - tripti, [B]150z[/B]ł/refundacja [COLOR=red]75%[/COLOR] (112zł) -[B] sterylka aborcyjna[/B] ) Przychodnia Wet Zwierzyniec w Gdyni [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186027-Ma%C5%82a-sunia-w-ci%C4%85%C5%BCy-koczuje-w-lesie-%28%28%28-B%C5%81AGAM-O-POMOC-mazowieckie/page3"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1860...owieckie/page3[/COLOR][/URL]" Quote
Soema Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Gisic87']Soema dzwoniła do mnie Renata dostałyśmy zwrot za całą sterylkę czyli 280zł powiedz z jakim dopiskiem mamy wpłacić zwrot (140zł) na to nowe konto bo Renata się pytała by później nie było że coś jest nie tak[/QUOTE] Akcja sterylizacja, zwrot połowy za sterylkę. Ważne żeby w tytule zawsze było hasło "akcja sterylizacja/sterylizacja" [quote name='waldi481']Sorry za pytanie: w zestawie wpłat na sandomierskie nie ma nas..Niewiele bo niewiele,ale wpłaciliśmy 9lipca. Elżbieta[/QUOTE] 7,5 to Wasze chyba? Bo nie ma nicku w wyciągu, ale miasto Rumia. [quote name='tripti']Czy są może jakieś informacje w sprawie opłaty za fakturkę Majki w dt u Kany? "- suka zgłoszona - tripti, [B]150z[/B]ł/refundacja [COLOR=red]75%[/COLOR] (112zł) -[B] sterylka aborcyjna[/B] ) Przychodnia Wet Zwierzyniec w Gdyni [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186027-Ma%C5%82a-sunia-w-ci%C4%85%C5%BCy-koczuje-w-lesie-%28%28%28-B%C5%81AGAM-O-POMOC-mazowieckie/page3"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1860...owieckie/page3[/COLOR][/URL]"[/QUOTE] Ktoś mi wcześniej potwierdzał, że zwrot na konto Aleksandra Z. ma być, przelew poszedł. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Nie podaliśmy niku?Wielkie,,sorry,,... Wazne że jest... Waldek Quote
Soema Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Kolejne wpłaty na konto SSPZ - 5zł - Nikus - 5zł - Obraczus87 - 10zł - Ania102 - 10zł - Javena (lipiec, sierpień) - 150zł - Emilia2280 (za rok) - 15zł - Lucyna - 10zł - Olutka55 [SIZE=4][COLOR=DarkRed][B] 597,50zł[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Agata69 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 zrobiłąm stałe zlecenie, pieniąadze powinny spwać 15 tego kazdego miesiąca. Quote
Ania102 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Jest możliwość zapisania się w kolejkę. Chodzi o sunię malutką wyrzuconą w lesie, obecnie u mnie na tymczasie. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189118-Malutka-Niuńka-wyrzucona-z-samochodu[/URL] Mój wet oszacował koszt na ok 170 zł! ale musi spuścić bo sunieczka maleńka. Quote
AMIGA Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Mam pytanie, choć właściwie znam odpowiedź na nie. Znaleziona sunia urodzila w opuszczonej szopie 10 szczeniaków. Szczeniaki po dluższej akcji zostały odnalezione (ale najpierw tylko 6). Potem trwały poszukiwania pozostałych i okazało się, że sunia ma niby właściciela - jest nim mocno starszy pan, zdziwaczały. Ale sunia właściwie jest jak bezdomna, bo dokarmiana jest juz od jakiegos czasu przez ludzi, wałęsa się po okolicy. No i na bank czekają ją na pewno następne porody i następne tabuny szczeniaków. Ale pewnie nie "podpada" pod regulamin akcji sterylkowej?? Quote
Soema Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Ania102']Jest możliwość zapisania się w kolejkę. Chodzi o sunię malutką wyrzuconą w lesie, obecnie u mnie na tymczasie. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189118-Malutka-Niuńka-wyrzucona-z-samochodu[/URL] Mój wet oszacował koszt na ok 170 zł! ale musi spuścić bo sunieczka maleńka.[/QUOTE] Dopisuję :) [quote name='AMIGA']Mam pytanie, choć właściwie znam odpowiedź na nie. Znaleziona sunia urodzila w opuszczonej szopie 10 szczeniaków. Szczeniaki po dluższej akcji zostały odnalezione (ale najpierw tylko 6). Potem trwały poszukiwania pozostałych i okazało się, że sunia ma niby właściciela - jest nim mocno starszy pan, zdziwaczały. Ale sunia właściwie jest jak bezdomna, bo dokarmiana jest juz od jakiegos czasu przez ludzi, wałęsa się po okolicy. No i na bank czekają ją na pewno następne porody i następne tabuny szczeniaków. Ale pewnie nie "podpada" pod regulamin akcji sterylkowej??[/QUOTE] Będzie jej szukać innego miejsca? To ta suka, co wet wycenił sterylkę na 350zł?:mdleje: Kochani, może takie patologiczne sytuacje podciągnąć pod sterylizację, ale np. 50% dofinansowania, albo 100% z deklaracją spłaty części... ? Bo to przede wszystkim takie sunie generują nowe rzesze bezdomniaków. Quote
zerduszko Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Jak jest kasa, to ja bym tą sunię cięła. Z niego taki właściciel, nawet jej nie karmi. Co innego jak ktoś ma psa w domu normalnie i tylko go to nauczy wyciągać łapę po kasę. I tak trzeba konto wyczyścić. Quote
AMIGA Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Soema']Dopisuję :) Będzie jej szukać innego miejsca? To ta suka, co wet wycenił sterylkę na 350zł?:mdleje: .[/QUOTE] Rozglądnę się za tańszym gabinetem Znalazlam gabinet, gdzie nam zrobią sterylkę za 200 zł (to już brzmi znacznie lepiej, prawda?) :multi: To czy ja mogę w takim razie oficjalnie zglosić sunię z watku [url]http://www.dogomania.pl/threads/188675-Znalezione-szczeniaki-Krak%C3%B3w-okolice/page7[/url] Tylko musimy odczekać ze 2 tygodnie (czyli nie zmieścimy się już chyba w lipcu) chyba że się okaże, że sunia już na pewno nie karmi maluchów, to udałoby sie trochę termin przyśpieszyć Quote
Soema Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Nie ma co się spieszyć, suka musi dojść do siebie. Pieniądze przepaść nie mogą. Więc sterylizujemy, według planu. Oficjalnego stanowiska Fundacji nie poznałam, co z pieniędzmi w sierpniu, ale one zniknąć nie mogą. Po prostu wpłaty będą na nowe konto, ale faktury będą szły do końca kasy na tamtym koncie. Chyba, że księgowa stwierdzi, że darczyńcy mogą domagać się oficjalnie przelania pieniędzy na konto SSPZ. Albo wymyślą inne wyjście. Quote
zerduszko Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Soema']Oficjalnego stanowiska Fundacji nie poznałam, co z pieniędzmi w sierpniu, ale one zniknąć nie mogą. [/QUOTE] Może powinnaś wystąpić z oficjalnym zapytaniem :cool1: To przestaje być śmieszne :angryy: Quote
Avilia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 A ja nadal nie otrzymałam od Fundacji zwrotu.A chciałabym już powoli coś wpłacać na nowe konto... Quote
Ania102 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Dzięki wielkie, ja się oczywiście na stałe deklaruję ale od przyszłego miesiąca bo w tym mój zaklad pracy zawalił i nie doszła mi cała wypłata:mad: Kiedy mogłabym ja wysterylizować i jak z tą faktura, bo dopiero zaczynam być w temacie;) Quote
Recommended Posts