Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lidan']Też nie widzę swojej wpłaty. Wiem, że Soema bardzo zajęta ale czułabym się lepiej mając pewność, że moja skromna dyszka dotarła :-)[/QUOTE]

[quote name='Soema']A kiedy wysłałaś pieniądze?:oops:[/QUOTE]

[quote name='Agnezia']Soema gapa się obija:mad:[/QUOTE]

Ha! Nieprawda, bo Lidan 3 czerwca napisała, że przelała, a rozliczone póki co jest do 3 czerwca włącznie :) czekam na kolejne wyciągi..
Uff :mdleje:

Posted

[quote name='Agnezia']Soema gapa się obija:mad:[/QUOTE]

dokładnie! normalnie obijactwo zaawansowane :P
Soema rzuc pracę,zostaw dom i rodzinę.A bedziesz mogła z nami na Dogo siedziec 24 godziny na dobę . HURAAA

Posted

[quote name='brazowa1']dokładnie! normalnie obijactwo zaawansowane :P
Soema rzuc pracę,zostaw dom i rodzinę.A bedziesz mogła z nami na Dogo siedziec 24 godziny na dobę . HURAAA[/QUOTE]
Tak, taaak !:multi::multi:

Posted

Mam pytanie odnośnie sterylki Kali, kieleckiej suczki którą tu zgłosiła Divia, a która jest u mnie. Razem z Erką z Kielc złozyłysmy deklaracje i wpłaciłam pieniądze. Czy byłaby w związku z tym mozliwość pokrycia 100% kosztów zabiegu? Cena zabiegu bedzie chyba w granicy 200-250 zł. Na razie nie wiem dokładnie, bo Kala może być w ciąży. Zabieg jest umówiony pojutrze.

Posted

Zgodnie z zasadami macie 100% :)
ale ja nadal i wciąż proszę o reklamę, bo niedługo skończą się pieniądze. A wysyłanie zaproszeń na pw, jest baaardzo pracochłonne.:(

Literki obstawione a,b,c,d,e,f,g,h,i,m :)

Posted

[quote name='Soema']Zgodnie z zasadami macie 100% :)
ale ja nadal i wciąż proszę o reklamę, bo niedługo skończą się pieniądze. A wysyłanie zaproszeń na pw, jest baaardzo pracochłonne.:(

Literki obstawione a,b,c,d,e,f,g,h,i,m :)[/QUOTE]

Ja już kończę f, w sumie nie było tego dużo bo wysyłam jedynie do osób, które logowały się w ciągu ostatnich 2,5 miesiąca. Więc mogę niedługo zająć się 'j'

Posted

[quote name='Agnezia']To ja się zabieram za K. Ustawiam kryteria powyżej 5 postów. Ostatnio aktywny 2009.11.01. Wychodzi 19 stron :)[/QUOTE]
Oj, to szerokie masz kryteria... ja ustawiłam ostatnio aktywny na 01.04.2010 min. 20 postów... Może być? czy faktycznie wysyłać praktycznie do wszystkich?

Posted

Ja też brałam od listopada.. ale to dlatego, że inaczej wychodziło mniej, a i wiem, że czasem się ma szczęście i trafi na kogoś konkretnego :)
w coraz większej liczbie sygnatur widzę nasz banerek, akcja jest polecana. Mam nadzieję, że ciągle będą nowi deklarowicze :)

Posted

Dziękuję za kolejne wpłaty!!

I mam wielką prośbę: [COLOR=Red][B]Bardzo proszę, żeby osoby, które zgłosiły suki do kolejki uzupełniły brakujące dane!
[/B][/COLOR]przede wszystkim ceny. [COLOR=Navy][B]Tripti, Lucyna[/B][/COLOR]...

[COLOR=Navy][B]Pipi, mestudio[/B][/COLOR] jak te sunie błąkające się?

[COLOR=Navy][B]Marlenka [/B][/COLOR]kiedy ma być sterylizacja suni od p. Ali?

[COLOR=Navy][B]Neris[/B][/COLOR], jak robimy ze sterylka?

[COLOR=Navy][B]Zerduszko[/B][/COLOR], proszę dogadaj z Missieek szczegóły zabiegu, macie 100% refundacji, ale miło będzie jak ktoś coś później dołoży.:)
[B][I]
i proszę pamiętajcie później o skarbonce, czy w bazarkach, czy przy jakiejś specjalnej okazji.[/I][/B] [COLOR=DarkRed][U][B]
Tylko razem możemy ograniczyć liczbę bezdomnych zwierząt.[/B][/U][/COLOR]

Posted

[quote name='Soema'][COLOR=Navy][B]Zerduszko[/B][/COLOR], proszę dogadaj z Missieek szczegóły zabiegu, macie 100% refundacji, ale miło będzie jak ktoś coś później dołoży.:)
[B][I]
[/QUOTE]
To zwróć missieek całość, czyli 150 zł, a ja będę wpłacała systematycznie więcej (3 do 5 razy) żeby 50 zł dołożyć. Może tak być??

Posted

[quote name='zerduszko']To zwróć missieek całość, czyli 150 zł, a ja będę wpłacała systematycznie więcej (3 do 5 razy) żeby 50 zł dołożyć. Może tak być??[/QUOTE]
Dogadajcie z Missieek :)
proszę o uzupełnienia....

Posted

Soema - przepraszam za zwlekanie, ale nie było wiadomo na czym mała stoi, dopiero w pon. sunia trafiła do DT u Kany i tam będzie miała sterylkę aborcyjną:

cena 150 zł (czyli może liczyć na zwrot 112 zł?), operacja jutro w piątek rano 11 czerwca 2010 r., gabinet sprawdzony, gdzieś w Trójmieście - adres poda mi Kana później, uzupełnię to.

Soema - mogłabyś wrzucić gdzieś na pierwszą stronę jakich formalności trzeba dokonać, aby wszystko było w porządku ze zwrotem, czyli na kogo faktura i gdzie przesłać, bo wątek rośnie, proszę:)))

Posted

Tak Tripti, faktura pewnie musi być na całość, więc te 38zł przelejecie na konto sterylkowe.
Fajnie, że mała już w dobrym DT :) trzymam za nią kciuki.

Tripti na dole pierwszego postu było info, teraz zwiększyłam czcionkę :)
musi być: wątek, cena, lecznica - faktura na Fundację, dane w pierwszym poście :)

Posted

Kopiuję ze starego wątku sterylkowego (nie wiedziałam,że jest nowy:oops:) :

[quote name='zerduszko']Jest jakaś kasa?? Sunia mieszka z psem pod jednym dachem, ludzie nawet nie wiedzą czy miała cieczkę :roll:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/177328-Potrzebny-dt-i-grosik-dla-suni-i-reszty-zwierzAE-t-ze-strasznej-biedy-Pszczyna-POMOCY[/URL][/QUOTE]

Ta sunia przyjeżdża do mnie w tę sobotę na DT.
Postaram się poszukać weta,który zrobi sterylkę jak najtaniej.Czy będę mogła prosić o pomoc?
Sprawa jest bardzo pilna,bo istnieje podejrzenie,że sunia jest w ciąży.

Posted

[QUOTE=Soema;

I mam wielką prośbę: [COLOR=Red][B]Bardzo proszę, żeby osoby, które zgłosiły suki do kolejki uzupełniły brakujące dane!
[/B][/COLOR]przede wszystkim ceny. [COLOR=Navy][B]Tripti, Lucyna[/B][/COLOR]...

Jutro Dziunia zgłoszona prze mnie ma sterylkę, próbuję nawiązać kontakt z mestudio ...

Posted

Uzupełniam w imieniu Tripti.

Suka w ciąży jest u mnie. Nazywa się teraz Maja.
Nie dość że w ciąży to jeszcze wymaga socjalizacji i duużo ciepełka domowego :(
[B]Jej wątek : [/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186027-Wyrzucona-w-ci%C4%85%C5%BCy-przera%C5%BCona-potrzebuje-pomocy%21-Boj%C4%99-si%C4%99%21-Ma%C5%82a-Maja-w-DT-u-Kany%21[/url]
[B]Cena : [/B]
150 zl
[B]Lecznica :[/B]
Przychodnia Weterynaryjna "Zwierzyniec" S.C
ul. Chwaszczyńska 4B Gdynia
vet. Iza Tomczak.

Czyli mam wyslać te 38 zl na konto fundacji a ona zwróci te 150 zl lecznicy?