Poker Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Nadal nie widzę mojej wpłaty .A może jam ślepa. Quote
funia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt ul. Rynek 3 27 - 600 Sandomierz NIP: 864-17-77-063 Bank Spółdzielczy 98 9429 0004 2001 0014 6001 0002 tytuł: "'Nick' - akcja sterylizacja" [B]PRZEPRASZAM CZY NA TO KONTO MAM WPŁACAĆ SWOJE DEKLARACJE .? [/B] Quote
Soema Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Poker']Nadal nie widzę mojej wpłaty .A może jam ślepa.[/QUOTE] Potwierdziłam na wątku, pierwsza strona mi się ładuje baardzo wolno, bo masa info, więc wrzucam jak się mi uzbiera większa robota, albo jak mam dostęp do lepszego neta. [quote name='funia']Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt ul. Rynek 3 27 - 600 Sandomierz NIP: 864-17-77-063 Bank Spółdzielczy 98 9429 0004 2001 0014 6001 0002 tytuł: "'Nick' - akcja sterylizacja" [B]PRZEPRASZAM CZY NA TO KONTO MAM WPŁACAĆ SWOJE DEKLARACJE .? [/B][/QUOTE] Tak Quote
Jaaga Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Soema']czyja jest faktura z Mikołowa na 120zł? Napisane - "przelew 30 dni" a przy banku i numerze konta nie ma nic... wetka M. Lewicka.[/QUOTE] Moja na Sarę, która z okazji adopcji synka miała sterylkę za pół ceny. Jutro podam konto. Kolejna jest na Roksi. Doszła? Czy tez na niej jest brak konta? Jeszcze chciałam zgłosić bezdomną suczkę przed porodem, jesli uda się ją do nas do tego czasu przetransportować: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211885-Śliczna-terierrkowata-sunia-dziś-może-jutro-urodzi-na-ulicy-!!-PILNIE-DT-[/url]!!!!!!! Quote
Soema Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Jaaga']Moja na Sarę, która z okazji adopcji synka miała sterylkę za pół ceny. Jutro podam konto. Kolejna jest na Roksi. Doszła? Czy tez na niej jest brak konta? Jeszcze chciałam zgłosić bezdomną suczkę przed porodem, jesli uda się ją do nas do tego czasu przetransportować: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211885-Śliczna-terierrkowata-sunia-dziś-może-jutro-urodzi-na-ulicy-!!-PILNIE-DT-[/url]!!!!!!![/QUOTE] Twoje konto czy czyje? Dużo tych suk.... jaka cena? Quote
Jaaga Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Konto p. doktor. Na oba zabiegi. Sara jest od Jusstyny85 z Rudy Śl., Roksi zgłaszała Ania102 ze Starachowic, bo je u mnie umieścily. U mnie na tymczasie jest ok. 6-8 psów, a przewaznie suki. Dla tej z drogi nie ma za bardzo alternatywy, bo nikt jej tam nie weźmie i urodzi w rowie. Zabieg bedzie pewnie drozszy, bo w Tomaszowie nie ma weta, który robi aborcje, a moja p. doktor nie robi zabiegów w tak zaawansowanym stanie. Muszę prosić innego chirurga. Trudno mi dziś powiedziec ile, musiałabym się jutro zapytać. Myslę, że może ok 300 zł, ale musze spytać. Quote
feluska997 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Mam już wszystkie wpłaty z bazarków - jutro przeleję :) Quote
Ania102 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Soema Roksi, której fakturę Jaaga miała wysłać jest pod moja opieka i aagaty8, u Jaagi tylko tymczasowała. Quote
Soema Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Ania102']Soema Roksi, której fakturę Jaaga miała wysłać jest pod moja opieka i aagaty8, u Jaagi tylko tymczasowała.[/QUOTE] Ale czego Wy się tłumaczycie? Nie ma limitu na jedną osobę.. jedni spłacają inni wymagają, akurat wiem co Jaaga robi, ile pomaga.. To raczej odnosiło się do sytuacji, ile suk ciężarnych jest wszędzie.. Jest nawet wątek, co dla spokoju wszystkich sukę w cieczce złączyło się z demolującym wszystko psem sąsiadów.. kolejna aborcyjna będzie, zamiast dać blokadę wcześniej :shake: Quote
Jaaga Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Maz juz pojechał po sunię. Chirurg powiedzial, że za aborcję policzy tak jak przypuszczałam ok. 300 zł, jesli to nie duzy pies. Jesteśmy umówieni na jutro na godz. 13. Mam tylko nadzieję, ze do tego czasu nie urodzi. Zabieg bedzie robiony: Przychodnia dla Zwierząt ul Katowicka 90 Chorzów Quote
feluska997 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Przelew z bazarków zlecony. Znów proszę o potwierdzenie jak dojdzie :) Quote
Kaja i Aza Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Soema'] Jest nawet wątek, co dla spokoju wszystkich sukę w cieczce złączyło się z demolującym wszystko psem sąsiadów.. kolejna aborcyjna będzie, zamiast dać blokadę wcześniej :shake:[/QUOTE] No nie, jest taki watek na dogo? W glowie sie nie miesci. Przy okazji napisze, ze wymaganie od Soemy, zeby sprawdzala kto na ile zalega z deklaracjami jest mocno nie tego. Soema robi tyle, ze wystarczyloby na pare osob; jak nie pamietacie, to sobie zapisujcie i juz. Ja tak robie. Quote
gameta Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='Kaja i Aza']No nie, jest taki watek na dogo? W glowie sie nie miesci. Przy okazji napisze, ze wymaganie od Soemy, zeby sprawdzala kto na ile zalega z deklaracjami jest mocno nie tego. Soema robi tyle, ze wystarczyloby na pare osob; jak nie pamietacie, to sobie zapisujcie i juz. Ja tak robie.[/QUOTE] Z tego co wiem, Soema ma jakieś zestawienie kto za co wpłacił i nie sądzę, że to jest aż taki wielki problem sprawdzić. Wiesz, po takich tekstach jak twój odechciewa się jakichkolwiek deklaracji. Quote
Soema Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='gameta']Z tego co wiem, Soema ma jakieś zestawienie kto za co wpłacił i nie sądzę, że to jest aż taki wielki problem sprawdzić. Wiesz, po takich tekstach jak twój odechciewa się jakichkolwiek deklaracji.[/QUOTE] Kotek, wszystko jest na pierwszym stronie. Jak nie mam dostępu do zestawienia, które i tak muszę uaktualnić i nie wiem kiedy to zrobię, bo absolutnie nie mam czasu na proste rzeczy nawet, to klikam ctrl+f i wpisuje nick, sumuje wpłaty, spr kiedy zadeklarowane było i sobie dzielę.. ;) no niestety. Jaaga, masz konto lecznicy? Wyślij mi na mail. I ja Was błagam po raz kolejny na MÓJ adres nie na Stowarzyszenia wysyłajcie faktury.. :shake: tyle do Was należy pilnować konta i adresu.. No i kto się przyznaje do faktury z Białegostoku na korektę 37gr? Bo pani wet nie raczyła, ani przeprosić, ani wyjaśnić o co chodzi... A zabieg za 40zł mi się nijak z niczym nie zgadza. Quote
Kaja i Aza Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='gameta']Z tego co wiem, Soema ma jakieś zestawienie kto za co wpłacił i nie sądzę, że to jest aż taki wielki problem sprawdzić. Wiesz, po takich tekstach jak twój odechciewa się jakichkolwiek deklaracji.[/QUOTE] Zestawienie jest na pierwszej stronie. A deklaracji nie ja potrzebuje tylko bezdomne psy, wiec zastanow sie na sensem swojej wypowiedzi. [FONT=Impact]Disclaimer: Moj poprzedni post byl wyrazem mojej prywatnej opinii i zostal umieszczony w watku bez wiedzy Soemy.[/FONT] Quote
Poker Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 nadal nie widzę wpisu o mojej wpłacie. w sumie 90 zł. Chyba żem ślepa. Quote
tula Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Soema mam pytanie, jakiś czas temu zgłaszałam do kolejki sunię od p. Ali Orzechowskiej, ale potem wrzucili jej jeszcze jedną szczenną sunię w bardzo zaawansowanej ciąży, czyli pani Ala miała do sterylki w tym samym czasie dwie sunie. Znalazła się jednak wetka która wysterylizowała obie sunie gratis, jednak była to jednorazowa pomoc i raczej nie ma co liczyć że się powtórzy. Pani Ala jeździ czasem do sąsiada, chłopa ze wsi u którego jest od jakiegoś czasu sunia która rodzi co cieczkę, sutki wyciągnięte do ziemi jak mói pani Ala, sunia umęczona, szczeniaki oczywiście "zostały gdzieś rozdane". Pani Ali bardzo żal tej suni, dlatego chciałabym zapytac czy byłaby szansa aby na miejsce tej suni którą zgłaszałam od pani Ali wysterylizować suczkę od tego chłopa? Wiem że ona nie jest bezdomna, dlatego zdaję sobie sprawę że szanse są marne, ale pomyślałam że zapytam. Jeśli nie ma takiej możliwości to proszę wykreśl sunię od pani Ali z kolejki bo ona jak już pisałam została już wysterylizowana. Quote
Soema Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ekhm... nie wiem. Niech się inni wypowiedzą.. no i o jakiej kwocie mówimy? Poker, będę robiła rozliczenie większe to wrzucę wszystko na pierwszą. Tam jest tyle treści, że się ładuje i ładuje, już ostatnio mi wszystko znikło.. robię większymi partiami aktualizację. Potwierdzam i odpowiadam na wątku, więc pieniądze są. Doszła faktura na 250zł od Jaagi. Konto już mam Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Soema']Poker, będę robiła rozliczenie większe to wrzucę wszystko na pierwszą. Tam jest tyle treści, że się ładuje i ładuje, już ostatnio mi wszystko znikło.. robię większymi partiami aktualizację. Potwierdzam i odpowiadam na wątku, więc pieniądze są.[/QUOTE] To może rozliczenia poszczególnych miesięcy umieszczać w pdfie i na pierwsza wrzucać tylko linki? Quote
Soema Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='zerduszko']To może rozliczenia poszczególnych miesięcy umieszczać w pdfie i na pierwsza wrzucać tylko linki?[/QUOTE] Kto się podejmie? Quote
tula Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kwota taka jak była wcześniej ustalana za sterylkę Karusi tzn. 200 zł, to czekam na decyzję:oops: wiem że to nie jest bezdomna sunia, ale ten chłop w życiu jej nie wysterylizuje, pani Ala mówi że suczka jest już po kilku miotach, a właściciel jeść coś tam da owszem, ale nic poza tym go nie obchodzi. Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Soema']Kto się podejmie?[/QUOTE] Mogę to zrobić. Jakoś dzielić (miesiace/lata), czy wszystkie wpływy wrzucić do jedo jednego pliku? Quote
Soema Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='zerduszko']Mogę to zrobić. Jakoś dzielić (miesiace/lata), czy wszystkie wpływy wrzucić do jedo jednego pliku?[/QUOTE] Dzięki :mdleje: możemy podzielić na miesiące, łatwiej będzie deklarowiczów podsumować też. Tula, jeśli się nikt nie sprzeciwi może ciachniemy... proszę o wypowiedzi, komentarze. Quote
zerduszko Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Soema']Dzięki :mdleje: możemy podzielić na miesiące, łatwiej będzie deklarowiczów podsumować też. Tula, jeśli się nikt nie sprzeciwi może ciachniemy... proszę o wypowiedzi, komentarze.[/QUOTE] Deklarowiczów nie podsumujemy i tak, bo nie każdy w tym samym miesiącu wysyła za który płaci. Musielibyśmy wpisywać w przelewie za jaki meisiąc przelewamy i potem to w rozliczeniu umieszczać :D Quote
Kaja i Aza Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Soema'] Tula, jeśli się nikt nie sprzeciwi może ciachniemy... proszę o wypowiedzi, komentarze.[/QUOTE] Ja bym byla za. Quote
Recommended Posts