Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jbk']No tego to jeszcze nie widziałam, pies z karpiami w wannie ;)[/quote]

Niektóre yorki tak mają...

[quote name='Basia&Safi']nie no te fotki Kilkus kontra Karpie super heheh :)[/quote]

Rozegrała się tam mała wojenka...

[quote name='anetta']Co za historie :crazyeye:

A kto odrąbywał główki? :razz: Rozumiem że wsystke tcy wylądowały na stole :grins:[/quote]

Ja osobiście.

[quote name='Pegaza']Cze :p
ten Kiler nie na darmo nosi takie imie nawet karp mu nie straszny:evil_lol:
pozdrawiamy[/quote]

Jemu nic nie jest straszne, do czasu...

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:Killer uciekaj ...to piranie :razz:
[URL]http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9904.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ta, pirania to tam była jedna.

[quote name='lolka75']Super szczesliwego Nowego Roczku!!!!:loveu:[/quote]
Dzięki...

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Ewo:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Wszystkiego Najlepszego w tym Nowym Roku życzymy!![/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Kiluś z karpikami hihi Cudowny widok integracji U nas Matuś nie odwazył sie wskoczyć do pływajacych stworzonek ale za to tak sie w nich zakochał że wył do nich godzinami i nie pozwalał nam wchodzić do łazienki[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

Witaj Kasiu!

[quote name='jbk']Witam serdecznie noworocznie :)) Oby Nowy był lepszy niż stary :)[/quote]

OBY!!!!!
[quote name='Medorowa']Buhaha:evil_lol::evil_lol:

[URL]http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9904.jpg[/URL][/quote]

O wesoła Medorkowa przyjechała rowerkiem...

[quote name='jbk']Zgubiliście się w nowym roku?[/quote]

mhm....

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ewa...to nie ta wanna [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] miałaś mieć inną :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Bo na zdjęciach jest wanna dzieci. Nasza stoi jeszcze w kartonie.

[quote name='jbk']Cześć w niedzielę ;)[/quote]

Cześć

[quote name='agbar']Ewaaaaa!!Haloooo...no co ty? Jeszcze do siebie po Sylwestrze dochodzisz?:hmmmm::diabloti:[/quote]

Jasne, nie mogę wytrzeźwieć...

[quote name='jbk']No i gdzie się podziewacie??[/quote]

Tutaj......

[quote name='Pegaza']Ewa Ewa!!! hop hop ...
gdzie sie podziewasz? :roll:[/quote]

w domku jestem

[quote name='jbk']Wszyscy wołają, a tu tylko echo.....[/quote]

bo w nieumeblowanych domkach zawsze jest echo...

[quote name='jbk']I nadal cisza.....[/quote]

cicho sza...

[quote name='anitaaa i bartis'][I]CZekamy na powrót [/I][/quote]

jestem....

[quote name='Alicja']....................... :hand:[/quote]

no, dokładnie, mam tu pełne szaleństwo.

[quote name='Pegaza']Gdzie sie podziewacie? noo:-([/quote]
Czy dobrze me oczy widzą? Masz w końcu galerię?????

Posted

Ponieważ odebrałam już drugi telefon od znanej tu i ówdzie Babci Pysi z pytaniem..." żyjesz?", dotarło do mnie, że dawno się nie odzywałam. Co prawda wiem, że pytanie owe zostało zadane z myślą o Balladzie, ale postanowiłam otworzyć zakurzonego i zapylonego na maksa laptopa...
Otóż żyję.....
Psy żyją także....
Długi też.
Króle i myszoskoczek też.
Ale wszyscy jesteśmy lekko pobieleni...
każdy kto przeszedł ten etap, to już wie...
Robią się nam sufity.:roll:
Nie ma takiego miejsca, gdzie nie byłoby pyłu z gładzi...........
Wyrzucono mnie z sypialni gdzie aktualnie są przykręcane płyty i teraz klęczę na podłodze w salonie ( w samiutkim rogu), laptopik na krzesełku i stukam te parę słówek...
Na skutek kolejnego przerzucenia gratów nie mam zielonego pojęcia gdzie co jest. Włącznie z aparatem...:cool1:
Na szczęście to już ostatnie 2 pomieszczenia, gdzie są robione sufity.
Nie wiem kiedy pozbędę się tej warstwy pyłu z tych wszystkich rzeczy...:placz:
Nie mam na to pomysłu.:p

Posted

[quote name='Pegaza']Ewa ja wiedzialam ze jak wpadne dzis do Ciebie to i Ty sie pojawisz:loveu:

yes yes:loveu:[/quote]

Toż Ty masz Kobieto DAR, bo nawet ja tego nie wiedziałam....:crazyeye:
Lecę zajrzeć na 3 sekundy...;)

Posted

[B][COLOR=RoyalBlue]
[/COLOR][/B][QUOTE][B][COLOR=RoyalBlue]Nie pozostało mi nic innego jak wyrazić współczucie dla osamotnionej krasuli...

[/COLOR][/B][URL]http://img134.imageshack.us/img134/5694/tnzwierzaki071qp8.jpg[/URL]
[B][COLOR=RoyalBlue]
Killuś się podglądem nie przejął...

[/COLOR][/B][URL]http://img227.imageshack.us/img227/6868/tnzwierzaki075wa4.jpg[/URL]
[B][COLOR=RoyalBlue]
[/COLOR][/B][/QUOTE][B][COLOR=RoyalBlue]
[/COLOR][/B]

Świetna krasulka... i zabawna kudłata kuleczka:lol:
Pozdrawiam

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...jeszcze nigdy nie kąpałam się w kartonie .....:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Ewuś :loveu:.....miło Cię czytać :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='AlKil']Ponieważ odebrałam już drugi telefon od znanej tu i ówdzie Babci Pysi z pytaniem..." żyjesz?", dotarło do mnie, że dawno się nie odzywałam. Co prawda wiem, że pytanie owe zostało zadane z myślą o Balladzie, ale postanowiłam otworzyć zakurzonego i zapylonego na maksa laptopa...
[/quote]
Zauważ kobieto, że wykazałam się nie lada cierpliwością zadając Ci najpierw pytanie "czy zyjesz", potem pytałam "jak tam postępują prace przy domku" a na samym końcu dopiero zapytałam o Ballade :diabloti: Już za samo to powinnaś tutaj piać w zachwycie jaka jestem wspaniała :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Oj bedzie dobrze ekipa zniknie Ewa sie weznie za sprzątanko:p
brakowalo mi tego opowiadania..:p
zapraszam:loveu:[/quote]

już próbuję się brać, ale g.... mi z tego wychodzi.:placz:
Nie wiem gdzie mam aparat, ale za to znalazły się sztućce. Moje ciuchy utknęły na samym spodzie wielkiej góry wyrzuconej z garderoby, ale za to znalazłam elektryczne młynki do soli i pieprzu...
Byłam..

[quote name='Patisa'][B][COLOR=RoyalBlue]
[/COLOR][/B][B][COLOR=RoyalBlue]
[/COLOR][/B]

Świetna krasulka... i zabawna kudłata kuleczka:lol:
Pozdrawiam[/quote]

witamy serdecznie.:lol:

[quote name='jbk']No proszę bardzo :)[/quote]
Ano jestem.:loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...jeszcze nigdy nie kąpałam się w kartonie .....:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Ewuś :loveu:.....miło Cię czytać :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Zawsze Alu możesz spróbować.;)

[quote name='jbk']Witanko ;) Jak tam?[/quote]

Witanko! Jak? Nadal biało..............:shake:
Od rana udało mi się doprowadzić do jako takiej czystości 2 regały z naczyniami.:placz:I umyć 1 okienko... Reszta nadal pokryta warstwą białego...:roll: Aaaaa, odkryłam, że kocham zmywarkę!!!:multi:
Ale najpierw, zanim to do mnie dotarło, usmarkałam Tz-owi rękaw z niemocy...
I udało mi się odkurzyć 1m2 podłogi. Zaczyna być w tym miejscu widać posadzkę.:multi:
A w poniedziałek znowu przyjdą ONI i zaczną SZLIFOWAĆ.............:help1::wallbash:

Posted

[quote name='Pysia']Zauważ kobieto, że wykazałam się nie lada cierpliwością zadając Ci najpierw pytanie "czy zyjesz", potem pytałam "jak tam postępują prace przy domku" a na samym końcu dopiero zapytałam o Ballade :diabloti: Już za samo to powinnaś tutaj piać w zachwycie jaka jestem wspaniała :evil_lol:[/quote]

[COLOR=Blue][SIZE=5]Jesteś wspaniała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:modla::modla::modla:[COLOR=Black][SIZE=2]
A w ogóle to muszę Ci podziękować za ten telefon... Przez ten czas co siedziałam w samochodzie i czekałam na to pytanie o Balladę, to mój kochany syn zrobił obiad. Ugotował tą kaszę,która przychodził mi pokazać do samochodu, zrobił surówkę z pekińskiej i kukurydzy i usmażył jajka sadzone ( zwane u nas "jajkami na betonie"- oczywiście w mowie małego Michasia 10 lat temu były to jajka na bekonie).
Także po rozmowie z Tobą wkroczyłam do domu i zaraz miałam obiadek na stole!:loveu:
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Posted

To po co dzisiaj sprzata poczekaj jak w koncu pojda:lol: na zawsze...
widziala ze byla:loveu:
wychodzi na to ze Pysia musi dzwonic codziennie w porze robienia obiadu:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']To po co dzisiaj sprzata poczekaj jak w koncu pojda:lol: na zawsze...
widziala ze byla:loveu:
wychodzi na to ze Pysia musi dzwonic codziennie w porze robienia obiadu:evil_lol:[/quote]
JUż mi cierpliwości nie wystarczyło...:cool1: Poza tym to średnia przyjemność jeść na talerzach z gipsem...:roll:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ewuś nie psiątaj :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No nie psiątam teraz;) Psiątałam cały dzień i udało mi się pozbyć białego z 1/3 pomieszczenia gospodarczego co robi teraz za kuchnię i składzik....:roll:
jeszcze dwa dni i skończy się to paskudne szlifowanie gipsu na sufitach, a potem Heniu robi moją łazienkę. Jak skończy to Ci ufocę tą właściwą wannę...:evil_lol:

Aaa i znalazłam aparat!!!!:multi: