Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Edytko, jak jeszcze wymyślisz sposób jak ją utrzymać w miejscu, to zbuduję Ci ołtarzyk i codziennie będę przed nim bić pokłony!!!
Wczoraj udało mi sie przez godzinę wyczesać jedną łapę..:cool1: Tarzałam sie po ziemi, próbowałam różnych metod, włącznie z taką, że pozwoliłam jej wleźć na tapczan i konsumować zawartość stołu - wtedy uzyskałam minutowy dostęp do łapy... Mam pogryzione palce, sznytę na dłoni po pazurze i ból kręgosłupa, a ona dalej jest rozczochrana...:placz:
Potem dla relaksu poczesałam Alberta.:loveu:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj Edytko, jak jeszcze wymyślisz sposób jak ją utrzymać w miejscu, to zbuduję Ci ołtarzyk i codziennie będę przed nim bić pokłony!!!
Wczoraj udało mi sie przez godzinę wyczesać jedną łapę..:cool1: Tarzałam sie po ziemi, próbowałam różnych metod, włącznie z taką, że pozwoliłam jej wleźć na tapczan i konsumować zawartość stołu - wtedy uzyskałam minutowy dostęp do łapy... Mam pogryzione palce, sznytę na dłoni po pazurze i ból kręgosłupa, a ona dalej jest rozczochrana...:placz:
Potem dla relaksu poczesałam Alberta.:loveu:

Wiesz co.... Postawimy stół nad hakiem w garażu, przywiażemy małpe i dobierzemy się do niej :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha biedna Ballada nie wie co ją czeka na tych "wakacjach" :evil_lol:

Sadyzm? :diabloti::evil_lol:

Ewa- zamówić Ci zarcie dla futer? Royala oczywiscie ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Wiesz co.... Postawimy stół nad hakiem w garażu, przywiażemy małpe i dobierzemy się do niej :diabloti:

:evil_lol: Każdy sposób jest dobry, żeby doprowadzić tą cholerę do ładu!

malawaszka napisał(a):
hahahaha biedna Ballada nie wie co ją czeka na tych "wakacjach" :evil_lol:

Nie wie, dowie się na miejscu...:diabloti: Może Babunia będzie miała na nią anielski wpływ???:razz:

Pysia napisał(a):
Sadyzm? :diabloti::evil_lol:

Ewa- zamówić Ci zarcie dla futer? Royala oczywiscie ;)

Eeee tam, od razu sadyzm.
Zamów dla Ballady :loveu:

Pewnie zniknę na dwa dni:angryy: Niestety muszę się szybko wziąć do mega porządków.:placz: Dalimy ogłoszenie na nasz "tymczas" i w weekend mają przybywać oglądacze... Muszę doprowadzić taras i otoczenie do ładu. Zaraz pędzę do castoramy, muszę kupić wiklinę żeby załatać dziury, które wyżarła Ballada. Wczoraj usiłowałam zagospodarować skalniak, kupiłam nawet środek odstraszający psy, no i muszę wysłać reklamacje do producenta... Rano nieliczne zasadzone rośliny zbierałam po terenie!:mad::angryy: Może kupie drut kolczasty...
Jeszcze wczoraj byłam u fryzjera... Tz powrócił późnym wieczorem z kormoranów i zaniemówił. Na moje pytanko " no co?" wybąkał tylko " ty wiesz...." :evil_lol: Wiem... Jego marzenie o moich długich anielskich splotach poszło precz! Synek, którego przelotnie odwiedziłam u cioci, powiedział...
" mama, możesz to trochę przyklapić??? Bo masz wielką głowę." Nie docenił misternego ułożenia fryzury...:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']

Pewnie zniknę na dwa dni:angryy: Niestety muszę się szybko wziąć do mega porządków.:placz: Dalimy ogłoszenie na nasz "tymczas" i w weekend mają przybywać oglądacze...
:crazyeye:taki piękny tymczas :placz::placz::placz:
Muszę doprowadzić taras i otoczenie do ładu. Zaraz pędzę do castoramy, muszę kupić wiklinę żeby załatać dziury, które wyżarła Ballada. Wczoraj usiłowałam zagospodarować skalniak, kupiłam nawet środek odstraszający psy, no i muszę wysłać reklamacje do producenta... Rano nieliczne zasadzone rośliny zbierałam po terenie!:mad::angryy: Może kupie drut kolczasty...

kup elektrycznego pastucha :evil_lol::evil_lol:

Jeszcze wczoraj byłam u fryzjera... Tz powrócił późnym wieczorem z kormoranów i zaniemówił. Na moje pytanko " no co?" wybąkał tylko " ty wiesz...." :evil_lol: Wiem... Jego marzenie o moich długich anielskich splotach poszło precz! Synek, którego przelotnie odwiedziłam u cioci, powiedział...
" mama, możesz to trochę przyklapić??? Bo masz wielką głowę." Nie docenił misternego ułożenia fryzury...:evil_lol:

no dobra ...poka fotasa;)

Posted

Namiot też mam piękny...:evil_lol:
Pastucha powiadasz? Może... albo ją upaluję na krótkim łańcuchu.:mad:

W południe wróci syn marnotrawny, to mi zrobi foto.
Teraz pędzę do stoczni, bo mój Tz zapomniał telefonu ( czyli zostawił w domku swoją część ciała), muszę mu go dostarczyć:angryy:

Posted

AlKil napisał(a):
Namiot też mam piękny...:evil_lol:
Pastucha powiadasz? Może... albo ją upaluję na krótkim łańcuchu.:mad:

W południe wróci syn marnotrawny, to mi zrobi foto.
Teraz pędzę do stoczni, bo mój Tz zapomniał telefonu ( czyli zostawił w domku swoją część ciała), muszę mu go dostarczyć:angryy:

malo przydatna czesc ci zostawil:diabloti:popros nastepnym razem o inna:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']malo przydatna czesc ci zostawil:diabloti:popros nastepnym razem o inna:evil_lol:

To muszę się zastanowić jaka jego część jest mi najbardziej potrzebna...:diabloti:
Witaj Aguś!

[quote name='Alicja']zależy jak dzwonek ma nastawiony :eviltong::eviltong:

Muszę teraz umyć laptopa...

Wróciłam z nową porcją roślin, zajeżdżam pod hacjendę i moim oczom ukazała się..............

Ballada na kwietniku rozczłonkowująca bluszcz... Róża tez została podkopana...:placz:

idę sadzić...:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Ewa pięknie obcięta:p
chętnie fotki bym pooglądala:cool1:
pozdrawiam slonecznie

Witaj Daria, straszznie czasu brak na to wstawianie. próbowałam w nocy, ale fotki wgrywały się wieczność...

[quote name='malawaszka']Ballada :mad: co za niszczyciel :mad:

poka pokaaa fryzurkę :loveu:

Muszę powiedzieć, że przez ostatnie 24 godz. nic nie zniszczyła, poza wywaleniem wora ze śmieciami...

[quote name='Pysia']Wypchaj :diabloti: A jak przyjedziesz do mnie to będziesz już miała wprawe i mi pomozesz wypchać moje :evil_lol:
Poka fryzurke ;)

Wczoraj zagrabiłam działkę, to mam sporo liści do wypychania.:cool3:

Sensacja dnia

[SIZE=4]Dziś podczas sprzatania generalnego mojej sypialni o mało nie rozdeptałam Johnego!!!!!!!!!
Johny po dwóch miesiącach tułaczki powrócił.
Jest trochę mniejszy, chudszy, zabiedzony...

Posted

[quote name='AlKil']

Sensacja dnia

[SIZE=4]Dziś podczas sprzatania generalnego mojej sypialni o mało nie rozdeptałam Johnego!!!!!!!!!

:multi::multi::multi:wow ...to był komitet powitalny i dziewczynki w strojach krakowskich :razz::razz::grins:
no super że się chłopak z tułaczki zdecydował na powrot do domku :evil_lol:

Ewuś zapomniałam mamci o książki zapytać :oops::placz:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:wow ...to był komitet powitalny i dziewczynki w strojach krakowskich :razz::razz::grins:
no super że się chłopak z tułaczki zdecydował na powrot do domku :evil_lol:

Ewuś zapomniałam mamci o książki zapytać :oops::placz:

Aaa tam Alu, chyba nie odwiedzałaś mamci po raz ostatni w życiu!!!:evil_lol:

Zdjątka. proszę wziąć pod uwagę, że fryzura została zmaltretowana całodziennym sprzątaniem

zabawa w męskim gronie na tarasie

mój synuś stwierdził, że nie warto biegać po ciemku po lesie :placz:

Posted

Cytować fot nie będę, bo nienawidzę tego cytowania :angryy:
Ale....TZ stwierdził, żeś smakowita ;)
Albert na focie wygląda jakby zaraz miał odejść :evil_lol:
A synuś.... No cóż ;) Mój w zeszłym roku stwierdził, że nie warto gadać z pijanymi :cool1: Dobrze, że tą fotke wstawiłaś to nie zdziwię się kolorom na twarzy chłopaka :evil_lol:

Posted

Halo:p

jesu a ja juz o nim zapomnialam a jednak sie odnalazl:eviltong:

fryzurka piękna bardzo bardzo twarzowa mowie szczeze i kolorek piękny naprawde jestem pod wrazeniem tak ogromnej zmiany:loveu:

a synus niech uwaza dobrze ze oko cale ma...

Posted

[quote name='Pysia']Cytować fot nie będę, bo nienawidzę tego cytowania :angryy:
Ale....TZ stwierdził, żeś smakowita ;)
Albert na focie wygląda jakby zaraz miał odejść :evil_lol:
A synuś.... No cóż ;) Mój w zeszłym roku stwierdził, że nie warto gadać z pijanymi :cool1: Dobrze, że tą fotke wstawiłaś to nie zdziwię się kolorom na twarzy chłopaka :evil_lol:

Tyż cholernie nie lubię cytowania, bo co i rusz zapominam jak to było...
Ło matko, ja nie wiedziałam, że Ju to ludożerca!!!!

[quote name='Pegaza']Halo:p

jesu a ja juz o nim zapomnialam a jednak sie odnalazl:eviltong:

fryzurka piękna bardzo bardzo twarzowa mowie szczeze i kolorek piękny naprawde jestem pod wrazeniem tak ogromnej zmiany:loveu:

a synus niech uwaza dobrze ze oko cale ma...

Cześć Daria. Kolorek jest taki, by mniej siwuski było widać, a krótkość, by się czesać nie trzeba było.. Ot cała tajemnica - moje lenistwo!!!
Mało trupem nie padłam jak mały przyszedł zakrwawiony....:cool1::cool1:

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Michał ....ale masz oko ;)

Ewuś a fryzurka the best :cool2:

Dobrze, że jest to oko... Zostało pomszczone! Wczoraj rano chwyciłam piłę do ręki...:chainsaw:

Posted

Miałam wrzasnąć : " Dawaj fotki wnusi!" ale masz amnestie :diabloti: Sama se porobię jak przyjedziecie :evil_lol: Nie dostaniesz nawet szklanki wody ode mnie - sama sobie będziesz musiała wziąść bo ja będę z aparatem biegać jak popyrtana :diabloti:
Żartuję ;)

Posted

[quote name='AlKil']

Sensacja dnia

:cunao:

Biedny Michaś:shake:

Posted

[quote name='Pysia']Miałam wrzasnąć : " Dawaj fotki wnusi!" ale masz amnestie :diabloti: Sama se porobię jak przyjedziecie :evil_lol: Nie dostaniesz nawet szklanki wody ode mnie - sama sobie będziesz musiała wziąść bo ja będę z aparatem biegać jak popyrtana :diabloti:
Żartuję ;)

Se wezmę, wiem gdzie masz kuchnię!!! Zdjęć parę mam też!

[quote name='malawaszka']wowww Johny wrócił!!! BA! on cały czass był z Wami :mdleje:

Był, ze mną.... mówią, że na bank nocami po mnie chodził...:cool1: Nie wierzę im....:p

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ewa z piłą w dłoni ;)...żeby choć tego lasu troszkę zostało ;)

A po co komu drzewa??? :eviltong:

[quote name='Medorowa']:cunao:

Biedny Michaś:shake:
Witajcie Medorki!
teraz z dumą obnosi swoje rany...