AlKil Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Witaj Edytko, jak jeszcze wymyślisz sposób jak ją utrzymać w miejscu, to zbuduję Ci ołtarzyk i codziennie będę przed nim bić pokłony!!! Wczoraj udało mi sie przez godzinę wyczesać jedną łapę..:cool1: Tarzałam sie po ziemi, próbowałam różnych metod, włącznie z taką, że pozwoliłam jej wleźć na tapczan i konsumować zawartość stołu - wtedy uzyskałam minutowy dostęp do łapy... Mam pogryzione palce, sznytę na dłoni po pazurze i ból kręgosłupa, a ona dalej jest rozczochrana...:placz: Potem dla relaksu poczesałam Alberta.:loveu: Quote
Pysia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 AlKil napisał(a):Witaj Edytko, jak jeszcze wymyślisz sposób jak ją utrzymać w miejscu, to zbuduję Ci ołtarzyk i codziennie będę przed nim bić pokłony!!! Wczoraj udało mi sie przez godzinę wyczesać jedną łapę..:cool1: Tarzałam sie po ziemi, próbowałam różnych metod, włącznie z taką, że pozwoliłam jej wleźć na tapczan i konsumować zawartość stołu - wtedy uzyskałam minutowy dostęp do łapy... Mam pogryzione palce, sznytę na dłoni po pazurze i ból kręgosłupa, a ona dalej jest rozczochrana...:placz: Potem dla relaksu poczesałam Alberta.:loveu: Wiesz co.... Postawimy stół nad hakiem w garażu, przywiażemy małpe i dobierzemy się do niej :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 hahahaha biedna Ballada nie wie co ją czeka na tych "wakacjach" :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 malawaszka napisał(a):hahahaha biedna Ballada nie wie co ją czeka na tych "wakacjach" :evil_lol: Sadyzm? :diabloti::evil_lol: Ewa- zamówić Ci zarcie dla futer? Royala oczywiscie ;) Quote
AlKil Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Pysia napisał(a):Wiesz co.... Postawimy stół nad hakiem w garażu, przywiażemy małpe i dobierzemy się do niej :diabloti: :evil_lol: Każdy sposób jest dobry, żeby doprowadzić tą cholerę do ładu! malawaszka napisał(a):hahahaha biedna Ballada nie wie co ją czeka na tych "wakacjach" :evil_lol: Nie wie, dowie się na miejscu...:diabloti: Może Babunia będzie miała na nią anielski wpływ???:razz: Pysia napisał(a):Sadyzm? :diabloti::evil_lol: Ewa- zamówić Ci zarcie dla futer? Royala oczywiscie ;) Eeee tam, od razu sadyzm. Zamów dla Ballady :loveu: Pewnie zniknę na dwa dni:angryy: Niestety muszę się szybko wziąć do mega porządków.:placz: Dalimy ogłoszenie na nasz "tymczas" i w weekend mają przybywać oglądacze... Muszę doprowadzić taras i otoczenie do ładu. Zaraz pędzę do castoramy, muszę kupić wiklinę żeby załatać dziury, które wyżarła Ballada. Wczoraj usiłowałam zagospodarować skalniak, kupiłam nawet środek odstraszający psy, no i muszę wysłać reklamacje do producenta... Rano nieliczne zasadzone rośliny zbierałam po terenie!:mad::angryy: Może kupie drut kolczasty... Jeszcze wczoraj byłam u fryzjera... Tz powrócił późnym wieczorem z kormoranów i zaniemówił. Na moje pytanko " no co?" wybąkał tylko " ty wiesz...." :evil_lol: Wiem... Jego marzenie o moich długich anielskich splotach poszło precz! Synek, którego przelotnie odwiedziłam u cioci, powiedział... " mama, możesz to trochę przyklapić??? Bo masz wielką głowę." Nie docenił misternego ułożenia fryzury...:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='AlKil'] Pewnie zniknę na dwa dni:angryy: Niestety muszę się szybko wziąć do mega porządków.:placz: Dalimy ogłoszenie na nasz "tymczas" i w weekend mają przybywać oglądacze... :crazyeye:taki piękny tymczas :placz::placz::placz: Muszę doprowadzić taras i otoczenie do ładu. Zaraz pędzę do castoramy, muszę kupić wiklinę żeby załatać dziury, które wyżarła Ballada. Wczoraj usiłowałam zagospodarować skalniak, kupiłam nawet środek odstraszający psy, no i muszę wysłać reklamacje do producenta... Rano nieliczne zasadzone rośliny zbierałam po terenie!:mad::angryy: Może kupie drut kolczasty... kup elektrycznego pastucha :evil_lol::evil_lol: Jeszcze wczoraj byłam u fryzjera... Tz powrócił późnym wieczorem z kormoranów i zaniemówił. Na moje pytanko " no co?" wybąkał tylko " ty wiesz...." :evil_lol: Wiem... Jego marzenie o moich długich anielskich splotach poszło precz! Synek, którego przelotnie odwiedziłam u cioci, powiedział... " mama, możesz to trochę przyklapić??? Bo masz wielką głowę." Nie docenił misternego ułożenia fryzury...:evil_lol: no dobra ...poka fotasa;) Quote
AlKil Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Namiot też mam piękny...:evil_lol: Pastucha powiadasz? Może... albo ją upaluję na krótkim łańcuchu.:mad: W południe wróci syn marnotrawny, to mi zrobi foto. Teraz pędzę do stoczni, bo mój Tz zapomniał telefonu ( czyli zostawił w domku swoją część ciała), muszę mu go dostarczyć:angryy: Quote
agbar Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 AlKil napisał(a):Namiot też mam piękny...:evil_lol: Pastucha powiadasz? Może... albo ją upaluję na krótkim łańcuchu.:mad: W południe wróci syn marnotrawny, to mi zrobi foto. Teraz pędzę do stoczni, bo mój Tz zapomniał telefonu ( czyli zostawił w domku swoją część ciała), muszę mu go dostarczyć:angryy: malo przydatna czesc ci zostawil:diabloti:popros nastepnym razem o inna:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='agbar']malo przydatna czesc ci zostawil:diabloti:popros nastepnym razem o inna:evil_lol: zależy jak dzwonek ma nastawiony :eviltong::eviltong: Quote
AlKil Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='agbar']malo przydatna czesc ci zostawil:diabloti:popros nastepnym razem o inna:evil_lol: To muszę się zastanowić jaka jego część jest mi najbardziej potrzebna...:diabloti: Witaj Aguś! [quote name='Alicja']zależy jak dzwonek ma nastawiony :eviltong::eviltong: Muszę teraz umyć laptopa... Wróciłam z nową porcją roślin, zajeżdżam pod hacjendę i moim oczom ukazała się.............. Ballada na kwietniku rozczłonkowująca bluszcz... Róża tez została podkopana...:placz: idę sadzić...:roll: Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Cze Ewa pięknie obcięta:p chętnie fotki bym pooglądala:cool1: pozdrawiam slonecznie Quote
malawaszka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ballada :mad: co za niszczyciel :mad: poka pokaaa fryzurkę :loveu: Quote
Pysia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Wypchaj :diabloti: A jak przyjedziesz do mnie to będziesz już miała wprawe i mi pomozesz wypchać moje :evil_lol: Poka fryzurke ;) Quote
AlKil Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Ewa pięknie obcięta:p chętnie fotki bym pooglądala:cool1: pozdrawiam slonecznie Witaj Daria, straszznie czasu brak na to wstawianie. próbowałam w nocy, ale fotki wgrywały się wieczność... [quote name='malawaszka']Ballada :mad: co za niszczyciel :mad: poka pokaaa fryzurkę :loveu: Muszę powiedzieć, że przez ostatnie 24 godz. nic nie zniszczyła, poza wywaleniem wora ze śmieciami... [quote name='Pysia']Wypchaj :diabloti: A jak przyjedziesz do mnie to będziesz już miała wprawe i mi pomozesz wypchać moje :evil_lol: Poka fryzurke ;) Wczoraj zagrabiłam działkę, to mam sporo liści do wypychania.:cool3: Sensacja dnia [SIZE=4]Dziś podczas sprzatania generalnego mojej sypialni o mało nie rozdeptałam Johnego!!!!!!!!! Johny po dwóch miesiącach tułaczki powrócił. Jest trochę mniejszy, chudszy, zabiedzony... Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='AlKil'] Sensacja dnia [SIZE=4]Dziś podczas sprzatania generalnego mojej sypialni o mało nie rozdeptałam Johnego!!!!!!!!! Johny po dwóch miesiącach tułaczki powrócił. Jest trochę mniejszy, chudszy, zabiedzony... :multi::multi::multi:wow ...to był komitet powitalny i dziewczynki w strojach krakowskich :razz::razz::grins: no super że się chłopak z tułaczki zdecydował na powrot do domku :evil_lol: Ewuś zapomniałam mamci o książki zapytać :oops::placz: Quote
AlKil Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:wow ...to był komitet powitalny i dziewczynki w strojach krakowskich :razz::razz::grins: no super że się chłopak z tułaczki zdecydował na powrot do domku :evil_lol: Ewuś zapomniałam mamci o książki zapytać :oops::placz: Aaa tam Alu, chyba nie odwiedzałaś mamci po raz ostatni w życiu!!!:evil_lol: Zdjątka. proszę wziąć pod uwagę, że fryzura została zmaltretowana całodziennym sprzątaniem zabawa w męskim gronie na tarasie mój synuś stwierdził, że nie warto biegać po ciemku po lesie :placz: Quote
Pysia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cytować fot nie będę, bo nienawidzę tego cytowania :angryy: Ale....TZ stwierdził, żeś smakowita ;) Albert na focie wygląda jakby zaraz miał odejść :evil_lol: A synuś.... No cóż ;) Mój w zeszłym roku stwierdził, że nie warto gadać z pijanymi :cool1: Dobrze, że tą fotke wstawiłaś to nie zdziwię się kolorom na twarzy chłopaka :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Halo:p jesu a ja juz o nim zapomnialam a jednak sie odnalazl:eviltong: fryzurka piękna bardzo bardzo twarzowa mowie szczeze i kolorek piękny naprawde jestem pod wrazeniem tak ogromnej zmiany:loveu: a synus niech uwaza dobrze ze oko cale ma... Quote
Alicja Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Michał ....ale masz oko ;) Ewuś a fryzurka the best :cool2: Quote
AlKil Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Pysia']Cytować fot nie będę, bo nienawidzę tego cytowania :angryy: Ale....TZ stwierdził, żeś smakowita ;) Albert na focie wygląda jakby zaraz miał odejść :evil_lol: A synuś.... No cóż ;) Mój w zeszłym roku stwierdził, że nie warto gadać z pijanymi :cool1: Dobrze, że tą fotke wstawiłaś to nie zdziwię się kolorom na twarzy chłopaka :evil_lol: Tyż cholernie nie lubię cytowania, bo co i rusz zapominam jak to było... Ło matko, ja nie wiedziałam, że Ju to ludożerca!!!! [quote name='Pegaza']Halo:p jesu a ja juz o nim zapomnialam a jednak sie odnalazl:eviltong: fryzurka piękna bardzo bardzo twarzowa mowie szczeze i kolorek piękny naprawde jestem pod wrazeniem tak ogromnej zmiany:loveu: a synus niech uwaza dobrze ze oko cale ma... Cześć Daria. Kolorek jest taki, by mniej siwuski było widać, a krótkość, by się czesać nie trzeba było.. Ot cała tajemnica - moje lenistwo!!! Mało trupem nie padłam jak mały przyszedł zakrwawiony....:cool1::cool1: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Michał ....ale masz oko ;) Ewuś a fryzurka the best :cool2: Dobrze, że jest to oko... Zostało pomszczone! Wczoraj rano chwyciłam piłę do ręki...:chainsaw: Quote
Pysia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Miałam wrzasnąć : " Dawaj fotki wnusi!" ale masz amnestie :diabloti: Sama se porobię jak przyjedziecie :evil_lol: Nie dostaniesz nawet szklanki wody ode mnie - sama sobie będziesz musiała wziąść bo ja będę z aparatem biegać jak popyrtana :diabloti: Żartuję ;) Quote
malawaszka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 wowww Johny wrócił!!! BA! on cały czass był z Wami :mdleje: Quote
Alicja Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ewa z piłą w dłoni ;)...żeby choć tego lasu troszkę zostało ;) Quote
Medorowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='AlKil'] Sensacja dnia [SIZE=4]Dziś podczas sprzatania generalnego mojej sypialni o mało nie rozdeptałam Johnego!!!!!!!!! Johny po dwóch miesiącach tułaczki powrócił. Jest trochę mniejszy, chudszy, zabiedzony... :cunao: Biedny Michaś:shake: Quote
AlKil Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Pysia']Miałam wrzasnąć : " Dawaj fotki wnusi!" ale masz amnestie :diabloti: Sama se porobię jak przyjedziecie :evil_lol: Nie dostaniesz nawet szklanki wody ode mnie - sama sobie będziesz musiała wziąść bo ja będę z aparatem biegać jak popyrtana :diabloti: Żartuję ;) Se wezmę, wiem gdzie masz kuchnię!!! Zdjęć parę mam też! [quote name='malawaszka']wowww Johny wrócił!!! BA! on cały czass był z Wami :mdleje: Był, ze mną.... mówią, że na bank nocami po mnie chodził...:cool1: Nie wierzę im....:p [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ewa z piłą w dłoni ;)...żeby choć tego lasu troszkę zostało ;) A po co komu drzewa??? :eviltong: [quote name='Medorowa']:cunao: Biedny Michaś:shake: Witajcie Medorki! teraz z dumą obnosi swoje rany... Quote
Recommended Posts