Bolonczyk11 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 wcale nie taki duzy na pewno mniejszy od wilczura Quote
al'akir Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Bolonczyk11 napisał(a):masakra taki ladny psiaczek trzeba go rozreklamować wtatara napisał(a):jaki on duży zaraz dopytam Quote
feliksik Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 cafeanimal dla pieska: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Soft,13733 Quote
al'akir Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='feliksik']cafeanimal dla pieska: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Soft,13733 wielkie dzięki ;) Quote
Energy Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 GPooLCLD napisał(a):wielkie dzięki ;) I ja bardzo dziękuję Feliksik:loveu: Quote
wtatara Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 taki śliczny psiak i bez domku. a Kraków milczy? Quote
kkanarekk Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Cioteczki może będę go mogła wziąć na bezpłatny DT (przydałaby się pomoc tylko w kosztach weterynaryjnych), jestem z Krakowa ostatnio miałam sunię Goye u siebie na Dt tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/183827-ma%C5%82a-Goya-%E2%80%93-dwa-lata-strachu-spania-na-ulicy-lub-w-trocinach-i-smarze..-ju%C5%BC-w-domu-%29 Przedyskutuję to z rodzicami jeszcze jutro i mam nadzieję że się uda :) Quote
Energy Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='kkanarekk']Cioteczki może będę go mogła wziąć na bezpłatny DT (przydałaby się pomoc tylko w kosztach weterynaryjnych), jestem z Krakowa ostatnio miałam sunię Goye u siebie na Dt tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/183827-ma%C5%82a-Goya-%E2%80%93-dwa-lata-strachu-spania-na-ulicy-lub-w-trocinach-i-smarze..-ju%C5%BC-w-domu-%29 Przedyskutuję to z rodzicami jeszcze jutro i mam nadzieję że się uda :) byłoby super:lol:trzymam kciuki za rozmowę z rodzicami:loveu: Quote
al'akir Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='kkanarekk']Cioteczki może będę go mogła wziąć na bezpłatny DT (przydałaby się pomoc tylko w kosztach weterynaryjnych), jestem z Krakowa ostatnio miałam sunię Goye u siebie na Dt tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/183827-ma%C5%82a-Goya-%E2%80%93-dwa-lata-strachu-spania-na-ulicy-lub-w-trocinach-i-smarze..-ju%C5%BC-w-domu-%29 Przedyskutuję to z rodzicami jeszcze jutro i mam nadzieję że się uda :) świetnie! Też trzymam kciuki za rozmowę z rodzicami ! Quote
Jaaga Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Wierzyc sie nie chce, ze takie cudo może być bezdomne. Quote
kkanarekk Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Mam dobre wieści jest zgoda rodziców. :) Tylko powiedzcie gdzie dokładnie jest psiak i jak z transportem? Bo mogę po niego pojechać sama ale dopiero w czwartek. A chyba lepiej żeby już nie biegał bezdomny :), wieć jak by się coś udało zorganizować wcześniej to super. Quote
vega17 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 juhu mam dobre wieści, jst domek (na razie dwa zobaczymy ktory pierwszy) oba w Kraku. jedna pani chce przyjechac dziś, a druga osoba dopiero w poniedzialek, zobaczymy jak sie to ulozy Quote
andzia69 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 potrzebna pilnie wizyta przedadopcyjna w ok. Nowego Brzeska dla tego kudłaczka - miejscowość Hebdów- w razie co kontakt do Erki 609 890 204 zgłosiła sie jakas pani chętna na niego!:) Quote
al'akir Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 czyli dla psiaka jest dt 2 domy w Krakowie i jeden z ok. Nowego Brzeska:multi: Proponuję sprawdzenie wszystkich domów i podrzucenie innych psów w razie czego . Zmienię tytuł , że wizyty są potrzebne . Quote
kkanarekk Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ja mogę zrobic wizytę koło brzeska ale dopiero w piątek :( mam nadzieję że znajdziecie coś szybciej Quote
Energy Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 kkanarekk napisał(a):Ja mogę zrobic wizytę koło brzeska ale dopiero w piątek :( mam nadzieję że znajdziecie coś szybciej Wiesz co Ty chyba domki przyciągasz:evil_lol:bo te tymczasy to króciutko u Ciebie były, a tu się pojawiłaś i są domki:evil_lol: Zapraszam na pudlowate w potrzebie, może Twoje dobre fluidy coś pomogą, bo tam 30 biedaków na domki czeka:-( a może jakiemuś pudliszonkowi, jeśli kudłatek pójdzie do ds mogłabyś dać tymczas?:oops: Quote
erka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Kudłatek juz pojechał do domku:) Państwo spod Krakowa dzwonili w sprawie innego kieleckiego psiaka, który juz ma domek, zaproponowałam tego psiaczak, który bardzo sie spodobał. Pani zgadzała sie na wizyte przedadopcyjną, podpisanie umowy , ale poniewaz akurat dzisiaj mogli po psiaka przyjechac , a liczył sie tez czas, bo psiak na ulicy, a tak na szybko nikogo do wizyty nie znalazłysmy, więc poprosimy kogos o wizyte poadopcyjną. Ale myslę,że domek jest ok. Pani tylko obawiała się o stosunek psiaka do kota, bo jest w domu, ale takich info nie miałyśmy. KKanarekk, a czy mogłabys wziąć na dt innego psiaka? Niedawno dostałam info o szczeniaku mix labka, który błąka sie na działkach w Kielcach. Ktos go tam juz chciał zawieźc do schronu, a to dla szczeniaka pewna śmierć w cierpieniach.:( Quote
Energy Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ale szybko psiaczek w domku:lol:Erka wielkie dzięki:loveu: Szczęście kudłatku:loveu: Erka czy psiak ma mieszkać w domu? Znowu jakiś biedaczek nowy się błąka:( Quote
vega17 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 erka napisał(a):Kudłatek juz pojechał do domku:) Państwo spod Krakowa dzwonili w sprawie innego kieleckiego psiaka, który juz ma domek, zaproponowałam tego psiaczak, który bardzo sie spodobał. Pani zgadzała sie na wizyte przedadopcyjną, podpisanie umowy , ale poniewaz akurat dzisiaj mogli po psiaka przyjechac , a liczył sie tez czas, bo psiak na ulicy, a tak na szybko nikogo do wizyty nie znalazłysmy, więc poprosimy kogos o wizyte poadopcyjną. Ale myslę,że domek jest ok. Pani tylko obawiała się o stosunek psiaka do kota, bo jest w domu, ale takich info nie miałyśmy. KKanarekk, a czy mogłabys wziąć na dt innego psiaka? Niedawno dostałam info o szczeniaku mix labka, który błąka sie na działkach w Kielcach. Ktos go tam juz chciał zawieźc do schronu, a to dla szczeniaka pewna śmierć w cierpieniach.:( Hej to już Figo jest w nowym domku???? huaaaaaaaaarrraaaa, nie sądziłam że tak szybko:) Quote
vega17 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Energy napisał(a):Ale szybko psiaczek w domku:lol:Erka wielkie dzięki:loveu: Szczęście kudłatku:loveu: Erka czy psiak ma mieszkać w domu? Znowu jakiś biedaczek nowy się błąka:( tak psiak ma mieszkac w domu Quote
Recommended Posts