Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki może będę go mogła wziąć na bezpłatny DT (przydałaby się pomoc tylko w kosztach weterynaryjnych), jestem z Krakowa ostatnio miałam sunię Goye u siebie na Dt tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/183827-ma%C5%82a-Goya-%E2%80%93-dwa-lata-strachu-spania-na-ulicy-lub-w-trocinach-i-smarze..-ju%C5%BC-w-domu-%29

Przedyskutuję to z rodzicami jeszcze jutro i mam nadzieję że się uda :)

Posted

[quote name='kkanarekk']Cioteczki może będę go mogła wziąć na bezpłatny DT (przydałaby się pomoc tylko w kosztach weterynaryjnych), jestem z Krakowa ostatnio miałam sunię Goye u siebie na Dt tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/183827-ma%C5%82a-Goya-%E2%80%93-dwa-lata-strachu-spania-na-ulicy-lub-w-trocinach-i-smarze..-ju%C5%BC-w-domu-%29

byłoby super:lol:trzymam kciuki za rozmowę z rodzicami:loveu:

Posted

[quote name='kkanarekk']Cioteczki może będę go mogła wziąć na bezpłatny DT (przydałaby się pomoc tylko w kosztach weterynaryjnych), jestem z Krakowa ostatnio miałam sunię Goye u siebie na Dt tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/183827-ma%C5%82a-Goya-%E2%80%93-dwa-lata-strachu-spania-na-ulicy-lub-w-trocinach-i-smarze..-ju%C5%BC-w-domu-%29

świetnie! Też trzymam kciuki za rozmowę z rodzicami !

Posted

Mam dobre wieści jest zgoda rodziców. :) Tylko powiedzcie gdzie dokładnie jest psiak i jak z transportem? Bo mogę po niego pojechać sama ale dopiero w czwartek. A chyba lepiej żeby już nie biegał bezdomny :), wieć jak by się coś udało zorganizować wcześniej to super.

Posted

juhu mam dobre wieści, jst domek (na razie dwa zobaczymy ktory pierwszy) oba w Kraku.
jedna pani chce przyjechac dziś, a druga osoba dopiero w poniedzialek, zobaczymy jak sie to ulozy

Posted

potrzebna pilnie wizyta przedadopcyjna w ok. Nowego Brzeska dla tego kudłaczka - miejscowość Hebdów- w razie co kontakt do Erki 609 890 204

zgłosiła sie jakas pani chętna na niego!:)

Posted

czyli dla psiaka jest dt
2 domy w Krakowie i jeden z ok. Nowego Brzeska:multi:
Proponuję sprawdzenie wszystkich domów i podrzucenie innych psów w razie czego .

Zmienię tytuł , że wizyty są potrzebne .

Posted

kkanarekk napisał(a):
Ja mogę zrobic wizytę koło brzeska ale dopiero w piątek :( mam nadzieję że znajdziecie coś szybciej

Wiesz co Ty chyba domki przyciągasz:evil_lol:bo te tymczasy to króciutko u Ciebie były, a tu się pojawiłaś i są domki:evil_lol:
Zapraszam na pudlowate w potrzebie, może Twoje dobre fluidy coś pomogą, bo tam 30 biedaków na domki czeka:-( a może jakiemuś pudliszonkowi, jeśli kudłatek pójdzie do ds mogłabyś dać tymczas?:oops:

Posted

Kudłatek juz pojechał do domku:)

Państwo spod Krakowa dzwonili w sprawie innego kieleckiego psiaka, który juz ma domek, zaproponowałam tego psiaczak, który bardzo sie spodobał.

Pani zgadzała sie na wizyte przedadopcyjną, podpisanie umowy , ale poniewaz akurat dzisiaj mogli po psiaka przyjechac , a liczył sie tez czas, bo psiak na ulicy, a tak na szybko nikogo do wizyty nie znalazłysmy, więc poprosimy kogos o wizyte poadopcyjną.
Ale myslę,że domek jest ok.
Pani tylko obawiała się o stosunek psiaka do kota, bo jest w domu, ale takich info nie miałyśmy.

KKanarekk, a czy mogłabys wziąć na dt innego psiaka? Niedawno dostałam info o szczeniaku mix labka, który błąka sie na działkach w Kielcach. Ktos go tam juz chciał zawieźc do schronu, a to dla szczeniaka pewna śmierć w cierpieniach.:(

Posted

Ale szybko psiaczek w domku:lol:Erka wielkie dzięki:loveu:
Szczęście kudłatku:loveu:
Erka czy psiak ma mieszkać w domu?

Znowu jakiś biedaczek nowy się błąka:(

Posted

erka napisał(a):
Kudłatek juz pojechał do domku:)

Państwo spod Krakowa dzwonili w sprawie innego kieleckiego psiaka, który juz ma domek, zaproponowałam tego psiaczak, który bardzo sie spodobał.

Pani zgadzała sie na wizyte przedadopcyjną, podpisanie umowy , ale poniewaz akurat dzisiaj mogli po psiaka przyjechac , a liczył sie tez czas, bo psiak na ulicy, a tak na szybko nikogo do wizyty nie znalazłysmy, więc poprosimy kogos o wizyte poadopcyjną.
Ale myslę,że domek jest ok.
Pani tylko obawiała się o stosunek psiaka do kota, bo jest w domu, ale takich info nie miałyśmy.

KKanarekk, a czy mogłabys wziąć na dt innego psiaka? Niedawno dostałam info o szczeniaku mix labka, który błąka sie na działkach w Kielcach. Ktos go tam juz chciał zawieźc do schronu, a to dla szczeniaka pewna śmierć w cierpieniach.:(

Hej to już Figo jest w nowym domku???? huaaaaaaaaarrraaaa, nie sądziłam że tak szybko:)

Posted

Energy napisał(a):
Ale szybko psiaczek w domku:lol:Erka wielkie dzięki:loveu:
Szczęście kudłatku:loveu:
Erka czy psiak ma mieszkać w domu?

Znowu jakiś biedaczek nowy się błąka:(

tak psiak ma mieszkac w domu