Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiście w domu:) On z pewnościa był domowym psiakiem. Na tej wsi, gdzie prawdopodobnie został przywieziony i wywalony, jedna dziewczyna wzięła go do domu i zachowywał się w nim bardzo ładnie. Ale jej amstafka niestety go nie tolerowała i musiała go wypuścić.

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
Oczywiście w domu:) On z pewnościa był domowym psiakiem. Na tej wsi, gdzie prawdopodobnie został przywieziony i wywalony, jedna dziewczyna wzięła go do domu i zachowywał się w nim bardzo ładnie. Ale jej amstafka niestety go nie tolerowała i musiała go wypuścić.

a znasz może szczegoly tej adopcji?
czy beda zdjecia?'

Posted

erka napisał(a):

To super, bardzo się cieszę:lol:
Erka jakbyś miała chętny domek na kudłacza-pudliszonka to się bardzo polecamy;)
Vega a może te krakowskie domki by się zainteresowały Frędzelką?

Posted

Musimy zrobic tam wizyte poadopcyjną, to może wtedy ktoś zrobi fotki .
Kkanarekk pisała ,że mogłaby pojechać w piątek, a jeżeli nie , to trzeba będzie kogos szukac.
Jutro zadzwonię do państwa, to dowiem sie , jak tam piesio.

Posted

Energy, Vega17 ma tel do ludzi z Krakowa, którzy tez byli chetni, ale za kilka dni, jak skończą remont mieszkania.

A ten kudłatek jest w Hebdowie k.Nowego Brzeska.

Posted

Kkanarekk, to jeżeli możesz tam pojechać w piątek, to bardzo proszę:).
Podam Ci adres na pw.
Fantastycznie, jakbys mogła wziąc tego labka:):)
Mamy miec jakies jego fotki z komórki i kontakt do ludzi, którzy go tam znaleźli.
Musiałybyśmy tylko jakis transport wykombinować. Ale prawdopodobnie dopiero w środe, bo Linssi od nas jeździ wtedy do Krakowa.

Posted

erka napisał(a):
Energy, Vega17 ma tel do ludzi z Krakowa, którzy tez byli chetni, ale za kilka dni, jak skończą remont mieszkania.

A ten kudłatek jest w Hebdowie k.Nowego Brzeska.

własnie ja ma namiary do tych co maja remont, tzn gg, jak coś to będę nalegac na pudla:) spytam czy beda chcieli.

Posted

to czekam na jakieś konkretniejsze informacje, a i mam pytanie czy do środy jest szansa go odrobaczyć i zaszczepić na wściekliznę? (bo mam w domu swojego psiaka i nie chcę go narażać.) Jak nie to najwyżej pojadę z nim od razu w środę ale byłoby lepiej gdyby dało się zrobić to do środy...

Posted

i takie cudo szwenda się po mieście sam na sam?? z gumtree pójdzie jak ciepła bułeczka:) ładne zdjęcie + opis (w tytule koniecznie rasę:)) i psiak ma dom w ciągu godziny hihi

Posted

Ostatnio bardzo dawno temu miałam szczeniaczka więc zapomniałam jakie szczepienia i co jest potrzebne ale mam bardzo dobrego weterynarza więc on by się maluchem zajął.:)

Aha i jeszcze jedno Cioteczki proszę bardzo o ile to możliwe o odpowiedź czy biorę na pewno malucha na DT bo jest też drugi psiak , który czeka na DT a jak nie to trafi znowu na ulicę :(

Posted

Na razie nie mogę sie skontaktować z tymi ludźmi od labkowatego szczeniora, bo tel do nich ma andzia69, a z kolei ona nie odbiera komórki. Jak tylko bedę cos wiedziała dam znac.