kora78 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 potrzebuje. ale po sobocie, bo wedy bedzie u weta jakby sie teraz komus z ogloszen spodobala i by jechal ja zobaczyc, to moglaby sie juz nie spodobac.. taka chora Quote
sylwiaso Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Będzie wszystko dobrze ona jest silna wykuruje się!!! Quote
marta0731 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 sylwiaso napisał(a):Będzie wszystko dobrze ona jest silna wykuruje się!!! Oczywiście że tak właśnie będzie!!! :) Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Wrócilyśmy od p.doktor z Belcią wszystko dobrze szwy zdjęte uszy wygojone,zresztą sama powiedziałam p.doktor że dziś na spacerku już było o wiele lepiej niż wczoraj!narazie nie chce jej dawać leków na wyrównanie hormonów bo może sam organizm się ustabilizuje! Quote
kora78 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 ciesze sie bardzo, ze jest juz lepiej :) dziekujemy za ekspresowe wiadomosci!! Sylwia, fakture wyslalas za sterylke? Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Tak wysłałam powinna dojść szybko!Korcia nie denerwuj się zdążysz mi zapłacić!!! Quote
mamanabank Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Bellusiu, wszystko będzie dobrze... u Sylwii jesteś bezpieczna... Quote
kora78 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 ruszamy znow z allegro wyrznionym? czy czekamy kilka dni jeszcze? Sylwia? Quote
kora78 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 jest pakiet ogloszen za 5zl. 40 ogloszen zafunduje Belci Quote
sylwiaso Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Wg. mnie trzeba ogłaszać jeżeli komuś się spodoba i będzie wiedział co przeszła to tym bardziej ją zaadoptuje takie jest moje zdanie i ja bym tak zrobiła! Quote
kora78 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 kupilam ogloszenia za 5zl. jutro wysle jej dane fiorsteinbock wznowila allegro wyroznione wczoraj- koszt 10zl, bo drugie 10zl doklada fiorsten :) dziekujemy :) wpadnie dla Belli ok 47zl z bazarku ksiazkowego wciaz bedzie brakowalo jednorazowych do oplaty hotelu za listopad. 8 grudnia. okolo 50zl tzreba uciułać!! Quote
sylwiaso Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Korunia ja wczoraj przez jakiś błąd 756 nie mogłam wejść cały dzień na dogo.wysłałam do Ciebie zdjęcia Belci z komórki jak byłyśmy na spacerku dostałaś je?super fotki bo Belcia już odżyła wścieka się skacze ,pieści się ze mną wróciło wszystko do normy super by było jak by dało rade je wrzucić na wątek!ja nie umiem. Quote
kora78 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 dostalam je mnie wczoraj nie bylo, bo bylam w podrozy pos psa na dt. dzis nie mialam caly dzien internetu, dopiero teraz. mam zalegloscido nadrobienia. fotki wstawie, jak nie zapomne :) dzieki za nie! tam widac, ze z Belcia wszysto ok :) Quote
marta0731 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Belcia już tyle zniosła, bo wie po co... Bo niedługo wspaniały ktoś ją zabierze do wspaniałego domu...:thumbs: Mizianko dla suńki:calus: Quote
sylwiaso Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 To fajnie,że fotki doszły!Belcia dziś też bez zmian super jak sobie przypomnę jak ją przywiozłąm od weta.to tak jak by to inny psiak był!Martunia jutro wymiziam Belcie od cioteczek z Wałbrzycha!Oj kilka lat temu przez okres dwóch lat to były moje tereny!!! Quote
marta0731 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 sylwiaso napisał(a):Martunia jutro wymiziam Belcie od cioteczek z Wałbrzycha!Oj kilka lat temu przez okres dwóch lat to były moje tereny!!! Wyobrażam sobie, że wcale do tego brudnego miasta nie tęsknisz ;) Teraz Ty i psiaki macie raj :) Quote
mamanabank Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 marta0731 napisał(a):Belcia już tyle zniosła, bo wie po co... Bo niedługo wspaniały ktoś ją zabierze do wspaniałego domu...:thumbs: Mizianko dla suńki:calus: Tak trzymać!!! Quote
marta0731 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Kora puściłam Ci właśnie przelew 20zł deklaracji Berty, którą wysyła na moje konto Quote
kora78 Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 ok, dziekuje slicznie Bercie :) wyslalam wlasnie Belle do ogloszen za 5zl. odejmujemy z kasy Quote
sylwiaso Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Oj Martunia u Was też jest pięknie trzeba tylko wyjechać za Wałbrzych i okolice cudne!A terza zdjęcia Belci jak karmi ją moja Amelcia smakołykami od cioci Nikador!i nasza chudzinka! Quote
kora78 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 cholera, a wczoraj wyslalam ją do ogloszen. a te foty sa super!1 takie z bliska jej buzka piekna jest strasznie chuda, cos jest nie tak. wg mnie cos jest nie tak. moze trzeba do weta na badania? co inni na to?? edit wczoraj doszla do sterylkowej skarbonki, faktura. wysla mi kase w poniedzialek. dojdzie wiec pn- wt, wtedy od razu wysylam do Sylwii zaleglosc :) Quote
kizimizi Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 hmm chudzinka ona jest bardzo.... :( Z tego co pamietam Sylwia mowila, ze po ciazy ma takei zaburzenia hormonalne. Wetka ja przeciez widziala to gdyby cos bylo bardzo nie tak pwoeidzialaby chyba. Sylwio nastepnym razem kiedy bedziesz szla z Bella do weta porozmawiaj o tym. Mysle trzeba badania krwi zrobic. Dla mnei to dziwne jest, ze ona chudnie po ciazy a nie tyje bo moja suka to sie zrobiła kwadratowa wrecz ;) Jesli bella je normalnie a z tego co pisze Sylwia je to nie ma bata zeby jej tak zebra wystawaly. Nie wiem, wetem niee jstem ale mi to na jakas powazniejsza chorobe wyglada. Quote
marta0731 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Chuda jest straaaaasznie:crazyeye::-( Koniecznie z wetką trzeba ten temat poruszyć A zdjęcia w oknie przesłodkie, śliczny pysiolek:loveu: Quote
kora78 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 bylam dzis u mojego weta, on widzial Belle. wiosną. mowil, ze jak teraz tyle przeszla- ropomacicze, porod, sterylka, no i swoj wiek, to moze byc taka chuda. ta ciaza z niej wszystko wyciagnela. mozna chwile pcozekac z badaniami, kontrolowac wage. jesli dalej bedzie chudla to wtedy badac Quote
sylwiaso Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ja wczoraj chciałam coś napisać,ale oczywiście dogo.było u mnie kaput.Mam piękne zdjęcia!!!Ona formę to ma chyba lepszą niż przed zabiegiem biega tak szybko dziś znów zrobiłam zdjęcia to wyśle bawi się wścieka się szczeka na wszystkich pokazując że ona rządzi!!Poczekamy cioteczki może jakiś czas takie moje zdanie! Quote
Recommended Posts