Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

Posted

potrzebuje. ale po sobocie, bo wedy bedzie u weta
jakby sie teraz komus z ogloszen spodobala i by jechal ja zobaczyc, to moglaby sie juz nie spodobac.. taka chora

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrócilyśmy od p.doktor z Belcią wszystko dobrze szwy zdjęte uszy wygojone,zresztą sama powiedziałam p.doktor że dziś na spacerku już było o wiele lepiej niż wczoraj!narazie nie chce jej dawać leków na wyrównanie hormonów bo może sam organizm się ustabilizuje!

Posted

kupilam ogloszenia za 5zl. jutro wysle jej dane

fiorsteinbock wznowila allegro wyroznione wczoraj- koszt 10zl, bo drugie 10zl doklada fiorsten :) dziekujemy :)

wpadnie dla Belli ok 47zl z bazarku ksiazkowego

wciaz bedzie brakowalo jednorazowych do oplaty hotelu za listopad. 8 grudnia. okolo 50zl

tzreba uciułać!!

Posted

Korunia ja wczoraj przez jakiś błąd 756 nie mogłam wejść cały dzień na dogo.wysłałam do Ciebie zdjęcia Belci z komórki jak byłyśmy na spacerku dostałaś je?super fotki bo Belcia już odżyła wścieka się skacze ,pieści się ze mną wróciło wszystko do normy super by było jak by dało rade je wrzucić na wątek!ja nie umiem.

Posted

dostalam je

mnie wczoraj nie bylo, bo bylam w podrozy pos psa na dt.

dzis nie mialam caly dzien internetu, dopiero teraz.

mam zalegloscido nadrobienia. fotki wstawie, jak nie zapomne :) dzieki za nie! tam widac, ze z Belcia wszysto ok :)

Posted

To fajnie,że fotki doszły!Belcia dziś też bez zmian super jak sobie przypomnę jak ją przywiozłąm od weta.to tak jak by to inny psiak był!Martunia jutro wymiziam Belcie od cioteczek z Wałbrzycha!Oj kilka lat temu przez okres dwóch lat to były moje tereny!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Martunia jutro wymiziam Belcie od cioteczek z Wałbrzycha!Oj kilka lat temu przez okres dwóch lat to były moje tereny!!!

Wyobrażam sobie, że wcale do tego brudnego miasta nie tęsknisz ;)
Teraz Ty i psiaki macie raj :)

Posted

Oj Martunia u Was też jest pięknie trzeba tylko wyjechać za Wałbrzych i okolice cudne!A terza zdjęcia Belci jak karmi ją moja Amelcia smakołykami od cioci Nikador!i nasza chudzinka!

Posted

cholera, a wczoraj wyslalam ją do ogloszen. a te foty sa super!1 takie z bliska jej buzka piekna

jest strasznie chuda, cos jest nie tak. wg mnie cos jest nie tak. moze trzeba do weta na badania? co inni na to??

edit
wczoraj doszla do sterylkowej skarbonki, faktura. wysla mi kase w poniedzialek. dojdzie wiec pn- wt, wtedy od razu wysylam do Sylwii zaleglosc :)

Posted

hmm chudzinka ona jest bardzo.... :(
Z tego co pamietam Sylwia mowila, ze po ciazy ma takei zaburzenia hormonalne. Wetka ja przeciez widziala to gdyby cos bylo bardzo nie tak pwoeidzialaby chyba.
Sylwio nastepnym razem kiedy bedziesz szla z Bella do weta porozmawiaj o tym. Mysle trzeba badania krwi zrobic. Dla mnei to dziwne jest, ze ona chudnie po ciazy a nie tyje bo moja suka to sie zrobiła kwadratowa wrecz ;)

Jesli bella je normalnie a z tego co pisze Sylwia je to nie ma bata zeby jej tak zebra wystawaly. Nie wiem, wetem niee jstem ale mi to na jakas powazniejsza chorobe wyglada.

Posted

bylam dzis u mojego weta, on widzial Belle. wiosną.
mowil, ze jak teraz tyle przeszla- ropomacicze, porod, sterylka, no i swoj wiek, to moze byc taka chuda. ta ciaza z niej wszystko wyciagnela.
mozna chwile pcozekac z badaniami, kontrolowac wage. jesli dalej bedzie chudla to wtedy badac

Posted

Ja wczoraj chciałam coś napisać,ale oczywiście dogo.było u mnie kaput.Mam piękne zdjęcia!!!Ona formę to ma chyba lepszą niż przed zabiegiem biega tak szybko dziś znów zrobiłam zdjęcia to wyśle bawi się wścieka się szczeka na wszystkich pokazując że ona rządzi!!Poczekamy cioteczki może jakiś czas takie moje zdanie!