marta0731 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Co u Belci tak cicho? Podskakuj nam kochana! I tyj!!! ;););) Quote
kora78 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 trzeba ja oglaszac..... niedawno miala robione, kilka dni temu i cisza trzeba nastepny razem tekst zmienic, moze fotki. Quote
sylwiaso Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 No właśnie co tu tak cichoooooo!!!!a nasza Belcia to jak labradorka zobaczcie same! Quote
kora78 Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 piekne zdjecie!!! bedzie do ogloszen :) ale jakby ogon zakrecila w gore, jak ma w zwyczaju to by mnie podobna juz byla :) takie foto i tytul- mix labradora... to foto na czołówkę :) aele ja ja woe jako kundelka oglaszac. czekam na wplate ze sterylkowej, jeszcze nie wyszlo stamtad. Quote
marta0731 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Podobieństwo uderzające, naprawdę :) Quote
kora78 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 od anonimowej fanki Belli dostalam fanty na bazarek swiateczne ozdoby, lampiony i dzwonek do postawienia na meblach. moze ktos sie skusi?? www.dogomania.pl/threads/196940-swiateczne-ozdoby-domu-na-transport-buni-do-dt-do-01.12?p=15794035#post15794035 a tu ksiazki do czytania i sluchania www.dogomania.pl/threads/196966-ksiazki-na-plytach-i-ksiazki-do-czytania-na-potrzeby-2-suczek-do-05.11?p=15796528#post15796528 Quote
kora78 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Sylwus. sluchaj czekam na pieniazki za sterylke. przyjda lada dzien. i tak licze, ile mam ci wyslac bo za hotel dlug 200zl, w tym 30zl dostalas od siostry, to ja mam wlacic 170zl. tak? wyslalam wczesniej 450, za sterylke 250 + 167zl rachunek u weta = 417. wiec 450-417 to jakby nadplate mam 33zl wiec 170 za hotel - 33zl juz wplacone= do zaplaty 137zl. zgadza sie????????? Quote
kora78 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 dostalam wieksza wplate z bazarku ksiazkowego, niz miala byc. wychodzi wiec nie 47zl, a ...50zl a bedzie jeszcze ponad 5zl wiecej :) a z bazarku Anonima mamy juz 40zl :):) Quote
sylwiaso Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 No to super to 30zł trzymam od siostry męża!to wpłac mi różnicę io będzie dobrze! Quote
kora78 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 wyslalam przelew!!! zalegly bardzo. przepraszam. nastepny bedzie w terminie :) w sumie juz niedlugo. Quote
sylwiaso Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Z dzisiejszego spacerku zdjęcia popadał troszkę śnieg ale nie jest zimno a teraz to mamy piękne słońce!zobaczcie zdjęcia!!! Quote
kora78 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 smieszna fotka w locie :lol: a te druga zapisalam i do ogloszen bede wstawiac. tak po trochu, po trochu juz sie uciulalo kilka najlepszych w roznym pejzazu. Sylwus, placimy zawsze 8go, czy 6tego? bo mi sie wciaz miesza... niektore ogloszenia z tego pakietu kupionego, bella miala z 1-2 fotkami wstawionymi zaledwie.... takie cos mi sie nie podoba... bo na tych portalach mozna wiecej fot dac, ale wykonawcy sie nie chcialo... a kase sie wzielo... Quote
sylwiaso Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ta kasa......!a i wykonawcy....!nie ma znaczenia dla mnie 6czy 8!!!ja co chwila jej robię zdjęcia to zawsze coś Ci podeśle wczoraj odwiozłam z Romką suńke Debre do DS wymodliłam jej ten cudowny domek już niedługo i Belcia pójdzie zobaczysz!!!!!!!!!!!!! Quote
kora78 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 pomalu, pomalu sie zmienia sklad na hotelu :) zrobilam dzis kilka ogloszen: olx ojej tusprzedaj adopcja psa mam misia rozglos psiamania Quote
marta0731 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 kora78 napisał(a): niektore ogloszenia z tego pakietu kupionego, bella miala z 1-2 fotkami wstawionymi zaledwie.... takie cos mi sie nie podoba... bo na tych portalach mozna wiecej fot dac, ale wykonawcy sie nie chcialo... a kase sie wzielo... No cóż........... Jak to się mówi: "jaka płaca taka praca":eviltong: Nie przesadzajmy z wymaganiami Całe szczęście Ty Koruś też robisz ogłoszenia dla Belci porządne:cool3::cool3::cool3: Quote
kizimizi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 marta0731 napisał(a):No cóż........... Jak to się mówi: "jaka płaca taka praca":eviltong: Nie przesadzajmy z wymaganiami Całe szczęście Ty Koruś też robisz ogłoszenia dla Belci porządne:cool3::cool3::cool3: buhahah :D Kora nie zapominaj, ze te pieniadze ide na jakiegoś zwierzaka a nie do portfela. A poza tym każdy chce pomoc i jak ktoś jest baaaardzo obładowany ogłoszeniami to i zcasu brak. Quote
sylwiaso Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A u nas to białooooooooo!!!Belcia dziś skakała:Dog_run: po zaspach śniegu jak królik,ale sie uśmiałam!!!!Belcia mocno ściska i pozdrawia wszystkie cioteczki!:bye::calus: Quote
sylwiaso Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Zrobiłam piekne zdjecia w budce na sianku i cholera nie wchodzą mi z aparatu na kompa:angryy::angryy::angryy: Quote
marta0731 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 sylwiaso napisał(a):Zrobiłam piekne zdjecia w budce na sianku i cholera nie wchodzą mi z aparatu na kompa:angryy::angryy::angryy: Małe dziecko by powiedziało: głupie zdjęcia, nie lubię ich!!!:-x:-x:-x ;););) Poczekamy, próbuj Sylwuś:cool2: Fajne to jest, jak psiak lubi śnieg i się super bawi, a nie idzie na spacer jak na skazanie:loveu: Quote
kora78 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 30zl dostaje Bella z bazarku swiatecznego z darow anonimowej fanki Belli. w tym za 19zl wylicytowala sylwiaso. wiec kasy wysylac na moje konto nie bedzie za bazar, tylko odliczymy od oplaty za listopad 6-8 grudnia, tak? sylwiaso tylko wplaci za wysylke na podane na pm konto i poda adres do wysylki, ok? :) Quote
kizimizi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 kora78 napisał(a):30zl dostaje Bella z bazarku swiatecznego z darow anonimowej fanki Belli. :) cos ostatnio same anonimowe fanki nam sie zebrały ;) A doczekamy sie Belluni zdjec? Jak tam Sylwio jej waga? Cos ruszylo do gory? Quote
sylwiaso Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Nadal mam kiche z tym aparatem jedne wchodzą zdjęcia inne nie szwagier mi sprawdzał,ale też nie wie co po prostu będę robić może któreś wejdą!Belcia chodzi w kubraczku ma go na spółkę z Maksiem tylko on grubas jest i czasami na spacerek mu założę a Belcia chudzina to chodzi częściej!!!Ja im teraz gotuję cały czas jedzą ciepłe dwa razy dziennie Mamanabank bardzo mi pomaga dowozi różne rzeczy do gotowania bardzo jej Dziękuję w imieniu całego lasku!!!!!!A Belcia bardzo dobrze je mogę spokojnie napisać,że tyle co Czaczi!!!Nasza Kochana Romka oferowała się,że gdyby była potrzeba pomocy dla Belci to ona służy pomocą finansową!!!!!!!!!!!! Quote
kora78 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 dziekujemy pieknie Romce!! do konca roku Belcia pieniazki ma. usmiechniemy sie do Romki po nowym roku, jak Belcia jeszcze w hotelu bedzie. mamy teraz ponad 200zl jednorazowych i tych stalych pewne 100zl. to za kilka dni przelewam za listopad i na grudzien tez sie uciula. ale styczen juz krucho... na fotki poczekamy spokojnie. do ogloszen ma dosc dobre, choc nie tak boskie, jak Czacziego w kubraku, gdy pozuje :) ktos ma mi robic ogloszenia za free, ale trzeba czekac, bo kolejka jest :( dziekujemy za uzyczanie kubraczka ciotki Maksiowe!!! Quote
marta0731 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Sylwia to Ty chyba cały czas przy garach teraz stoisz, a jeszcze z piesami biegasz, rodzina Cię znienawidzi ;););) Za to psiaki kochają:loveu: i ciocie na dogo też:loveu: Quote
Recommended Posts