Gruba Berta Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ja rowniez zycze Belci wszystkiego naj naj najlepszego w nowym domku :calus::iloveyou::buzi: Quote
mamanabank Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zdjęcia z drogi po nowe życie Wtulona w Tymczasowego Pana Quote
mamanabank Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Posty strasznie poprzeskakiwały... Quote
kora78 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 a ja widze ladnie, w kolejnosci te fotki. dzieki za wstawienie ich. Bella juz w nowej obrozce i zeberek nie ma. Cieszy sie jeszcze, nie wie, ze ja rozstanie czeka. Sylwia... PRZEOGROMNIE CI DZIĘKUJĘ ZA TO WSZYSTKO, Ty wiesz... :) Quote
Romka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Cudne zakończenie...oby domek był tym domkiem na ,który Belcia czekała...wszystkiego dobrego Belciu... Quote
kora78 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 kopiuje z 1 postu: Oplata za hotel 06.01- 11.02 = 260zl: 230 za styczen - 18 zaplacone pomylkowo wczesniej= 212zl 212 + 6dni po 8zl (nie 10zl, bo karma nasza) = 212 + 48 = 260zl a w tym: 150zl ze stalych + 110 z jednorazowych zostaje w jednorazowych: 528 - 110 = 418zl czekam jeszcze tylko na wplate za styczen od Zofiji, Calineczki i kmurdz. Reszcie deklarowiczow stalych przypominam, by juz nie wplacac na Belle!! [SIZE="5"]Dziękuję wszystkim wpłacającym każdą sumę na utrzymanie Belli, ogromnie!! Udało się nam pomóc tej biedulce po przejsciach !!! Quote
kizimizi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 I ja sie ciesze ze wszytsko dobzre sie ulozylo Belci. Sylwia, podpisuje sie pod Kora - WIELKIE DZIEKI ZA WSZYSTKO!!!!! :* :* :* bELCIA WSZYSTKIEGO DOBREGO AN NOWEJ DRODZE ZYCIA :) Quote
marta0731 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Widać że Belcia uwielbia jeździć autem:evil_lol: Życzę Belci już samego szczęścia i miłości!!! Wiemy jak na nie zasłużyła:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Nareszcie happy end dla suni :multi::multi::multi: Quote
sylwiaso Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kochane cioteczki nie chcę pisać co to było dla mojej rodziny rozstanie z Belcią!!!!!! Quote
sylwiaso Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Mój mąż przeżył rozstanie z Belcią bardzo!ale bardzo się cieszymy ,że dostała wspaniały dom, cudowni,wspaniali ludzie Belcia uwierzcie mi ma wspaniałych ludzi obok siebie dostała piękną obrożkę i smyczkę i w momencie spotkania już ją Kochali! Quote
kora78 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Uploaded with ImageShack.us Bella jest idealna :) tak mowi pani S. o niej :) byli wczoraj u weta, dostaje krople do oczu. tyle z konkretow dostalam sms. wieczorkiem zadzwonie i sie dowiem szczegolow Quote
Romka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 mamanabank napisał(a):Widzicie ten spokój??? Nareszcie! Właśnie to jest najbardziej widoczne w jej postawie...jest spokojna...bardzo się cieszę bo to bardzo wrażliwa suczka... Quote
kora78 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 otarlo 10zl od zofiji, dziekujemy :) Quote
NatiiMar Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jeśli mnie zdjęcia nie mylą, to ta pani jest byłą członkinia TOZ i z nią właśnie tworzymy OTOZ Animals w Kędzierzynie:) Także nie ma co się martwic o Bellę. Państwo za zwierzęta daliby się pokroić:) Jeśli to oni, bo nie widze dobrze twarzy, ale adres chyba pasuje:) Quote
NatiiMar Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Tak jest, pani Stasia:) No to Bella wygrała los na loterii:) Pewnie będziemy się spotykać na spacerach, bo z pania Stasią i innymi psiarzami będziemy tworzyć OTOZ Animals, także pewnie jakieś fotki Wam nieraz dostarczę:) Quote
kora78 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 NatiiMar napisał(a):Tak jest, pani Stasia:) No to Bella wygrała los na loterii:) Pewnie będziemy się spotykać na spacerach, bo z pania Stasią i innymi psiarzami będziemy tworzyć OTOZ Animals, także pewnie jakieś fotki Wam nieraz dostarczę:) no cos Ty!! ale super!!! patrzcie! mialsymy czuja, ze i wizyta to tylko formalnosc :) gdybym ci podala od razu nazwisko, adres, dgbys zadzwonila, po glosie moze bys poznala od razu. ale heca. jaki ten swiat maly :) Belcia, warto bylo tyle czekac na taka pancie kochana!!!! Quote
NatiiMar Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Niedługo robimy spotkanie OTOZu i pewnie pani Stasia będzie. Także będzie świeże info o Belci:) Quote
Romka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Rany,jakie cudne wieści...dobrze trafiła! Quote
marta0731 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Nie zapominajcie, że Belcia to arystokratka, i pewnie dobrze wiedziała na kogo czeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Byle gdzie by nie poszła:cool3: Quote
kora78 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 dostalam znow foto spiacej Belli, po spacerku i sniadanku. krople na oczy dostala, bo miala ropny wyciek z jednego. ale dzis juz jest suche. jest juz czlonkiem rodziny, jest idealna. tak pisze pani Stasia w sms. nie wsawiam tej fotki. poczekam na jakies w ruchu, domowe :) Quote
Recommended Posts