Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie końcowe:

z 1 posta: zostaje w jednorazowych: 528 - 110 = 418zl

Z tego przeznaczylam 20zl na ratunek wyciagnietego ze slaskiej mordowni kudlaczka, z nosowka. Link do watku

http://www.dogomania.pl/threads/201895-drobny-kołtunek-o-smutnych-oczkach....-SZUKAMY-DT/page16

Pozostaje 398zl, ktore zaokraglam do 400zl i to przeznaczam na platne dt, do podzialu dla 2 sun z naszego schroniska. Obie sunie dosc mlode 2-3 letnie, w schronie jedna od maja 2010, druga juz 1,5roku. Jedna ma dobra ekipe w kojcu, druga jest gryziona. Nalezy im sie ratunek.

Fiona

http://www.dogomania.pl/threads/203169-Fiona-onkowata-mloda-sunia-gryziona-w-schronie-ma-szanse-na-domowe-platne-dt

Kama

http://www.dogomania.pl/threads/202557-Kama-mloda-kochana-sunia-w-schronie

karme po Belli zjadl sobie Elmo

http://www.dogomania.pl/threads/180916-ELMO-z-ulicy-Sezamkowej-w-A-owiczu

dziekuje wszystkim za pomoc Belci

Posted

Kizi ona arystokratka, to przecież nie bedzie latać z jęzorem na wierzchu ;):D
Najważniejsze, że żeberek nie widać :D

Mi się to najbardziej podoba, taka spokojna jest, taka u siebie ;)

Kawał dobrej roboty zrobili tu wszyscy na wątku :)
Jak dla mnie dla Kamy albo Fiony kasiora jak najbardziej

Posted

nie pisalam,bo zapomnialam. rozmawialam z pania S jakies 2 tyg temu.
Pani doczytala, w PP, ze temu, kto adoptuje pieska z tych ich ogloszen, PP wysylaja gratis jakies witaminki. Wiec pani S napisala do PP i przyslali witaminy 2 rodzaje, na siersc, itp. A to niespodzianka, co???? :)

Bella spaceruje wciaz, gdy zblizaja sie psy jest lapana na smycz, tak to chodzi luzem. Juz nie wybiera tylko miesa, bo pani jej drobno sieka i gotuje z ryzem lub makaronem, bo tez kaszy Bella nie lubila, a ryz je.

rozmawialysmy dlugo, pewnie wiecej mi pani Stasia mowila, ale zapomnialam :(

Posted

kora78 napisał(a):

Juz nie wybiera tylko miesa, bo pani jej drobno sieka i gotuje z ryzem lub makaronem, bo tez kaszy Bella nie lubila, a ryz je.

Obie, i Pani i Bella - spryciuchy :D
Ja to już tylko czekam na zdjęcia Grubej Belli :D

Posted

nie pisalam wczesniej imenia? wiadomo,ze po nazwisku pisac nie mozna, nie kazdy sobie zyczy, ja czesto w skrocie pisze tylko 1 literke, bo wiecei,ze leniwa jestem w pisaniu, zjadam polskie literki, nie uzywam duzych, nie paprawiam literowek.. szkoda czasu na *******y
Ale, gdy chcę, to potrafię ładnie pisać :)

Posted

marta0731 napisał(a):
Hihihi :D:D:D taaaaaaaaaaaaaaaaa ;)

no co... teksty w ogloszeniach chyba zawsze sa literackie ;) ladne i skladne i bez bledow i lenistwa. jak do ludzi cos pisze, to umiem
(tylko sie nie czepiac, ze na dogo- nie ludzie! )

Posted

kora78 napisał(a):
no co... teksty w ogloszeniach chyba zawsze sa literackie ;) ladne i skladne i bez bledow i lenistwa. jak do ludzi cos pisze, to umiem
(tylko sie nie czepiac, ze na dogo- nie ludzie! )

Nie czepimy się, bo my wszyscy wiemy że nie jesteśmy "całkiem normalni" :D

Posted

Cioteczki Dzień dobry!!!ja trzy tygodnie nie miałam kompa.czy ktoś wie co to znaczy?!!!!!myslałam,że świrka dostanę!ale już wróciłam i narazie zostaje buziole dla Was wszystkich i dla Belci!dostałam list od P.Belci aż łezka mi się w oku zakręciła i te zdjęcia.Belcia jestem szczęśliwa że masz taki domek!!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki Dzień dobry!!!ja trzy tygodnie nie miałam kompa.czy ktoś wie co to znaczy?!!!!!myslałam,że świrka dostanę!ale już wróciłam i narazie zostaje buziole dla Was wszystkich i dla Belci!dostałam list od P.Belci aż łezka mi się w oku zakręciła i te zdjęcia.Belcia jestem szczęśliwa że masz taki domek!!!!

A tak się właśnie zastanawiałam... Sylwia nie zagląda do Belci... co jest...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Pozdrawiamy Sylwunię:loveu:

Posted

cioteczki komp.nie tak żle chodzi to znowu zasięg ginie i tak w kółko!!!!!ale myślę o Belci nawet dziś rano pomyslałam że Belcia już by szczekała "ciotka wychodż idziemy na spacerek"a tu cisza!!!!Belciu myslę o Tobie!!!!i mocno ściskam wszystkie cioteczki!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziś dzwoniła do mnie Belcia!!!jest szczęśliwa grubasek się z niej zrobił Pani bardzo dobrze się nią opiekuje wyśle nowe fotki Bardzo sie cieszymy szczęściem Belci!Korunia wyślij zdjęcia Belci kilka prosimy!

Posted

[quote name='kora78']
zeby wszystkie domki takie byly, co? same dzwonia, same pisza[/QUOTE]

O święte słowa ;)

Może źle wysłane? Niech jeszcze raz pani spróbuje. Chcemy zobaczyć przytytą Belcię :D

Posted

przeciez ogladamy ja raz w miesiacu. co Wy.
mnie wystarczy. chce wstawiac fotki nastepnego, co jest np teraz w hotelu, a niech juz jakis ds o nim mysli dzisiaj wlasnie, jutro dzwoni do mnie, i pozniej jego chce fotki ogladac :)