mamanabank Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Niezmiennie jestem Bellą zachwycona! Nią samą i tym, że ma taki dobry dom. Cudnie wygląda. Quote
kora78 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 i ostatnie Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 i jeszcze Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Rozliczenie końcowe: z 1 posta: zostaje w jednorazowych: 528 - 110 = 418zl Z tego przeznaczylam 20zl na ratunek wyciagnietego ze slaskiej mordowni kudlaczka, z nosowka. Link do watku http://www.dogomania.pl/threads/201895-drobny-kołtunek-o-smutnych-oczkach....-SZUKAMY-DT/page16 Pozostaje 398zl, ktore zaokraglam do 400zl i to przeznaczam na platne dt, do podzialu dla 2 sun z naszego schroniska. Obie sunie dosc mlode 2-3 letnie, w schronie jedna od maja 2010, druga juz 1,5roku. Jedna ma dobra ekipe w kojcu, druga jest gryziona. Nalezy im sie ratunek. Fiona http://www.dogomania.pl/threads/203169-Fiona-onkowata-mloda-sunia-gryziona-w-schronie-ma-szanse-na-domowe-platne-dt Kama http://www.dogomania.pl/threads/202557-Kama-mloda-kochana-sunia-w-schronie karme po Belli zjadl sobie Elmo http://www.dogomania.pl/threads/180916-ELMO-z-ulicy-Sezamkowej-w-A-owiczu dziekuje wszystkim za pomoc Belci Quote
kizimizi Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Belcia jakas taka smutna na tych zdjeciach no albo zamyslona moze Quote
marta0731 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Kizi ona arystokratka, to przecież nie bedzie latać z jęzorem na wierzchu ;):D Najważniejsze, że żeberek nie widać :D Mi się to najbardziej podoba, taka spokojna jest, taka u siebie ;) Kawał dobrej roboty zrobili tu wszyscy na wątku :) Jak dla mnie dla Kamy albo Fiony kasiora jak najbardziej Quote
kora78 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 nie pisalam,bo zapomnialam. rozmawialam z pania S jakies 2 tyg temu. Pani doczytala, w PP, ze temu, kto adoptuje pieska z tych ich ogloszen, PP wysylaja gratis jakies witaminki. Wiec pani S napisala do PP i przyslali witaminy 2 rodzaje, na siersc, itp. A to niespodzianka, co???? :) Bella spaceruje wciaz, gdy zblizaja sie psy jest lapana na smycz, tak to chodzi luzem. Juz nie wybiera tylko miesa, bo pani jej drobno sieka i gotuje z ryzem lub makaronem, bo tez kaszy Bella nie lubila, a ryz je. rozmawialysmy dlugo, pewnie wiecej mi pani Stasia mowila, ale zapomnialam :( Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 kora78 napisał(a): Juz nie wybiera tylko miesa, bo pani jej drobno sieka i gotuje z ryzem lub makaronem, bo tez kaszy Bella nie lubila, a ryz je. Obie, i Pani i Bella - spryciuchy :D Ja to już tylko czekam na zdjęcia Grubej Belli :D Quote
kizimizi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 no i sprawa stala sie jasna Pani S. to w gruncie rzeczy Pani Stasia :D A tak Kora tajniacko pisalas ;) Quote
kora78 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 nie pisalam wczesniej imenia? wiadomo,ze po nazwisku pisac nie mozna, nie kazdy sobie zyczy, ja czesto w skrocie pisze tylko 1 literke, bo wiecei,ze leniwa jestem w pisaniu, zjadam polskie literki, nie uzywam duzych, nie paprawiam literowek.. szkoda czasu na *******y Ale, gdy chcę, to potrafię ładnie pisać :) Quote
marta0731 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 kora78 napisał(a): Ale, gdy chcę, to potrafię ładnie pisać :) Hihihi :D:D:D taaaaaaaaaaaaaaaaa ;) Quote
kora78 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 marta0731 napisał(a):Hihihi :D:D:D taaaaaaaaaaaaaaaaa ;) no co... teksty w ogloszeniach chyba zawsze sa literackie ;) ladne i skladne i bez bledow i lenistwa. jak do ludzi cos pisze, to umiem (tylko sie nie czepiac, ze na dogo- nie ludzie! ) Quote
marta0731 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 kora78 napisał(a):no co... teksty w ogloszeniach chyba zawsze sa literackie ;) ladne i skladne i bez bledow i lenistwa. jak do ludzi cos pisze, to umiem (tylko sie nie czepiac, ze na dogo- nie ludzie! ) Nie czepimy się, bo my wszyscy wiemy że nie jesteśmy "całkiem normalni" :D Quote
sylwiaso Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Cioteczki Dzień dobry!!!ja trzy tygodnie nie miałam kompa.czy ktoś wie co to znaczy?!!!!!myslałam,że świrka dostanę!ale już wróciłam i narazie zostaje buziole dla Was wszystkich i dla Belci!dostałam list od P.Belci aż łezka mi się w oku zakręciła i te zdjęcia.Belcia jestem szczęśliwa że masz taki domek!!!! Quote
marta0731 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 sylwiaso napisał(a):Cioteczki Dzień dobry!!!ja trzy tygodnie nie miałam kompa.czy ktoś wie co to znaczy?!!!!!myslałam,że świrka dostanę!ale już wróciłam i narazie zostaje buziole dla Was wszystkich i dla Belci!dostałam list od P.Belci aż łezka mi się w oku zakręciła i te zdjęcia.Belcia jestem szczęśliwa że masz taki domek!!!! A tak się właśnie zastanawiałam... Sylwia nie zagląda do Belci... co jest...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pozdrawiamy Sylwunię:loveu: Quote
sylwiaso Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 cioteczki komp.nie tak żle chodzi to znowu zasięg ginie i tak w kółko!!!!!ale myślę o Belci nawet dziś rano pomyslałam że Belcia już by szczekała "ciotka wychodż idziemy na spacerek"a tu cisza!!!!Belciu myslę o Tobie!!!!i mocno ściskam wszystkie cioteczki! Quote
NatiiMar Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Kora czy możesz mi na Pw lub mailowo podac adrea email do pani Stasi? Chodzi o OTOZ Animals, a ja jej adres gdzieś zapodziałam... będę wdzięczna:) Quote
kora78 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 i ja i Sylwia dostalysmy zyczenia swiateczne od panciostwa Belci i niej samej :) nati, odpisalam Quote
sylwiaso Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Dziś dzwoniła do mnie Belcia!!!jest szczęśliwa grubasek się z niej zrobił Pani bardzo dobrze się nią opiekuje wyśle nowe fotki Bardzo sie cieszymy szczęściem Belci!Korunia wyślij zdjęcia Belci kilka prosimy! Quote
kora78 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 a mam? to ide na maila ajrzec, jak mam to wstawie :) zeby wszystkie domki takie byly, co? same dzwonia, same pisza Quote
sylwiaso Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ale się ciocinym ćwoczką trafiło jestem przeszczęśliwa! Quote
kora78 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 nie mam fotek nowych. te,co byly poprzednio- wszystko jest na watku Quote
marta0731 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='kora78'] zeby wszystkie domki takie byly, co? same dzwonia, same pisza[/QUOTE] O święte słowa ;) Może źle wysłane? Niech jeszcze raz pani spróbuje. Chcemy zobaczyć przytytą Belcię :D Quote
kora78 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 przeciez ogladamy ja raz w miesiacu. co Wy. mnie wystarczy. chce wstawiac fotki nastepnego, co jest np teraz w hotelu, a niech juz jakis ds o nim mysli dzisiaj wlasnie, jutro dzwoni do mnie, i pozniej jego chce fotki ogladac :) Quote
Recommended Posts