Nano Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 z tego co wiem to Sara miala robioną sterylkę, przynajmniej jak kiedyś pisałam z kimś maile z przytuliska to mnie poinformował, że tak... Quote
AnnaEwa Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Czyli te zdjęcia, na których jest ze szczeniakami są nieaktualne? A wiemy w jakim jest teraz stanie? Quote
Nano Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 podobno stan suczki znacznie się nie zmienił Quote
MiliVanili Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='nika28']Chyba Nano jej zakładała kiedyś, ale został usunięty, bo sunia nie do adopcji... Ja się boję, że jak jakiś DT się znajdzie, wszystko dogramy, to "właścicielka" nagle się rozmyśli:( Muszę pogadać z p. Zosią o tym...[/QUOTE] Właśnie ja również tego się obawiam, dlatego pytałam o to zrzeczenie Quote
MiliVanili Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='AnnaEwa']Czyli te zdjęcia, na których jest ze szczeniakami są nieaktualne? A wiemy w jakim jest teraz stanie?[/QUOTE] To zdjęcia z listopada zeszłego roku, na sucz nie można zrobić bazarku, bo na razie jest domna, no chyba że na sterylkę, ale suka po odkarmieniu małych miała być sterylizowana, a czy była - tego właśnie nie wiemy Quote
ANIMAdn Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 a mógłby ktoś podjechać i sprawdzić jej aktualną sytuacje i pogadać z właścicielami?? bo wcześniej jest info, że właścicielka nadal chce ją oddać...to skad ta informacja?? ktoś ma kontakt?? Quote
Maryna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Gdzie ta suczka jest??Coś mi się kojarzą okŁodzi-zaraz jest klub,masę dogaży będzie,może przy okazji chociaż ktoś dokladnie się dowie jaka jest jej sytuacja,obejrzy,porozmawia,namówi do oddania Quote
MiliVanili Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 O tym samym myślałam, Klubówka to chyba najpóźniejszy termin kiedy moglibyśmy ją zabrać, choć mam nadzieję, że uda się wcześniej. W sumie transport to najmniejszy problem, najważniejsze żeby chcieli ją oddać. Quote
tu_ania_tu Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 dziewczyna musi byc w Głownie/okolicach, a to jakby nie patrzeć okolice Łodzi. Quote
2010 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='MiliVanili']O tym samym myślałam, Klubówka to chyba najpóźniejszy termin kiedy moglibyśmy ją zabrać, choć mam nadzieję, że uda się wcześniej. W sumie transport to najmniejszy problem, najważniejsze żeby chcieli ją oddać.[/QUOTE] Masz rację..to najważniejsze.. Nika z kim na ten temat rozmaiwiała właścicielka i o tym mówiła...? Quote
ANIMAdn Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='ANIMAdn']a mógłby ktoś podjechać i sprawdzić jej aktualną sytuacje i pogadać z właścicielami?? bo wcześniej jest info, że właścicielka nadal chce ją oddać...to skad ta informacja?? ktoś ma kontakt??[/QUOTE] ponawiam pytanie... :) Quote
nika28 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Tam była Agnieszka z p. Zosią i rozmawiały z właścicielką, zgodziła się do oddania. To było jakiś tydzień temu... Quote
nika28 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Szukam też kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Warszawie, na Białołęce. Domek dla szczeniaczka się szykuje :) Quote
ANIMAdn Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='nika28']Tam była Agnieszka z p. Zosią i rozmawiały z właścicielką, zgodziła się do oddania. To było jakiś tydzień temu...[/QUOTE] czyli teoretycznie nie powinno być problemu...ale musimy mieć peewność na 100%, tak jak pisze Ola, najlepiej mieć to na piśmie w formie zrzeczenia! Quote
mshume Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 zaptaj Abrakadabre, powiedz ze ode mnie ;)[quote name='nika28']Szukam też kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Warszawie, na Białołęce. Domek dla szczeniaczka się szykuje :)[/QUOTE] Quote
malagos Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Albo zapytaj wiga 138, mieszka na Białołęce. Quote
MiliVanili Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 wiadomo coś więcej o Sarze? Nie było mnie kulka dni i mam zaległości Quote
nika28 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Rozmawiałam dzisiaj z Agnieszką. Podobno właścicielka jest zdecydowana na 100 % ją oddać, i nawet dzisiaj dzwoniła do Agi i pytała się, kiedy ją zabierzemy... Co do stanu Sary - nie jest tak bardzo wychudzona jak na zdjęciach, od tamtej pory sąsiedzi mieli dowożone jedzenie i dawali jej przez ogrodzenie. Quote
MiliVanili Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Podpisze zrzeczenie? 18 jest klubówka w Łodzi, byłby to idealny termin, żeby zabrać dziewczynę Quote
MiliVanili Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Pracujemy nad tym. Czy ktoś z Was może podać mi namiary na osobę, z którą będę mogła porozmawiać o Sarze? Quote
malagos Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 A co z wizytą na Białołęce? Jest ktoś? Quote
nika28 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Dosłownie przed chwilą wróciłam z Głowna, dzisiaj już nie wstawię zdjęć, padłam ;) Zabrałam burego kocurka Iwanka do siebie do DT. Będę prosiła o pomoc w szukaniu domu. Do adopcji do bardzo domku pojechał dzisiaj Billy (Piotruś), a do Warszawy na Białołękę szczeniaczek z kolorowymi oczkami. Strasznie się cieszę. Są 3 nowe koty, mama z 3 kociakami. Kociaki do zabrania [B]na już[/B]. Jest bury, szylkretka i trikolorek z przewagą białego, są śliczne ale niestety trochę dzikuski, i nie udało mi się zrobić zdjęć. Do zabrania na już jest też biało-bury Kacperek, który jest w strasznym stanie. Dwa tygodnie temu był zdrowy, teraz kaszle, ma odparzenia po biegunce pod ogonem. [B]Błagam o tymczas dla niego[/B], jest taki kochany :( Quote
kinia098 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='nika28'] Do adopcji do bardzo domku pojechał dzisiaj Billy (Piotruś), a do Warszawy na Białołękę szczeniaczek z kolorowymi oczkami. Strasznie się cieszę. [/QUOTE] Nie mam pojęcia, które to :shake::megagrin: Ale i tak baaardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu: A jak Diana i Dżeki ? Quote
Recommended Posts