nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Na spacerkach wczoraj byli : Polek, czarna sunia bez imienia, Daffi, Azor, Róża, Maksio, Gaja i Kamyk. Spisałyśmy wszystkie boksy i psy. Wszystkich psów jest 82, kotów 6. Polek (miał pojechać prawdopodobnie do domku wczoraj, ale Państwo wzięli Billiego/Piotrusia) Quote
nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Czarna sunia, którą chyba nazwę Blondynką, bo jest bardzo podobna z pyszczka do Blondiego :) Wylękniona, poza przytuliskiem chodzi na ugiętych łapkach. Ale mimo to bardzo przyjacielska i kochana, uwielbia się przytulać. Przydałby się DT. Nie wiem, czy nie ma coś z oczkami (zaćma ?), ma pojechać do weta. Zdjęcia ze spaceru Daffiego na jego wątku. Quote
nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Azor Wulkan energii, takie trochę ADHD ;) Nie toleruje kotów. Na smyczy strasznie ciągnie, ale co się dziwić, jak siedzi w najmniejszym boksie, w którym ledwo się obraca :( Jest tak szalenie szczęśliwy, jak idzie na spacer... Quote
nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Róża / Rose Tej suni nie miałam żadnych zdjęć, więc wzięłam ją na spacer. Jest malutka, i kudłata, ma śliczne sterczące uszka. Ale była tak sparaliżowana strachem, że właściwie tylko wyniosłyśmy ją na trawę przed przytulisko, zrobiłyśmy zdjęcia, i odniosłyśmy z powrotem na rękach, bo nie chciała wstać ani iść :( Jest bardzo przerażona, ale nie agresywna, daje się głaskać bez problemu, pod koniec się nawet trochę rozluźniła... Bardzo by się przydał DT. Czy ktoś może pomóc w ogłoszeniach dla niej ? Quote
kinia098 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Podesłałam tamtej Pani Daffiego i Rafiego; tej od Ediego. Może jeszcze nie wybrała psiaka :roll: :) Quote
nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Kamyczek niestety wyszedł tylko na jednym zdjęciu. A szkoda, bo ma już bardzo zaawansowaną chorobę sierocą, i jest do adopcji na już :( Na spacerze stanął tylko w trawie, przednimi i tylnymi łapami ją zagarniał, i to przez jakieś 10 minut, aż w końcu musiał wrócić do boksu, bo nie mieliśmy czasu na dłuższy spacer :( Gaja jest CUDOWNA. Jej się po prostu nie da opisać słowami, trzeba to zobaczyć na żywo :) I na prawdę nie wiem dlaczego ona jest już 3 lata w Głownie i nadal nie ma domu :( :( :( Quote
nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 kinia098 napisał(a):Podesłałam tamtej Pani Daffiego i Rafiego; tej od Ediego. Może jeszcze nie wybrała psiaka :roll: :) Dzięki :) Billy to psia który był w boksie z kudłatym Spokretem i Malwinką. Quote
nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Maksio, bardzo pilnie chociaż DT. Ładnie chodzi na smyczy i jest bardzo przyjacielski. Niestety w boksie jest bardzo znerwicowany, szczęka mu się trzęsie, nie wie co z sobą zrobić, raz rozwalił sobie cały pyszczek o kraty :( Quote
nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Szorstek Dino Monka Kacperek :( Quote
nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Przed chwilą do nowego domu pojechała Lara, a za chwilę jedzie Bary :multi: Quote
mshume Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 To są domy, które znalazły psiaki na stronie Przytuliska czy po prostu przyjechali i wybrali psa? Ktoś te domy sprawdza?nika28 napisał(a):Przed chwilą do nowego domu pojechała Lara, a za chwilę jedzie Bary :multi: Quote
nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 mshume napisał(a):To są domy, które znalazły psiaki na stronie Przytuliska czy po prostu przyjechali i wybrali psa? Ktoś te domy sprawdza? Lara pojechała do Łodzi, a Bary gdzieś między Głownem a Łodzią, adopcje z przytuliska (nie wiem czy znaleźli psy na stronie przytuliska, czy po prostu przyjechali). Quote
Nano Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 nika podałaś MiliVanili namiary na kogoś ? MiliVanili napisał(a):Pracujemy nad tym. Czy ktoś z Was może podać mi namiary na osobę, z którą będę mogła porozmawiać o Sarze? Quote
nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Nano napisał(a):nika podałaś MiliVanili namiary na kogoś ? Tak, z tego co wiem to MiliVanili już się z Agnieszką kontaktowała :) A ja wczoraj z daleka widziałam Sarę, stała w boksie, taka biedna... :( Quote
Nano Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 nika28 napisał(a):Tak, z tego co wiem to MiliVanili już się z Agnieszką kontaktowała :) A ja wczoraj z daleka widziałam Sarę, stała w boksie, taka biedna... :( to ona siedzi juz w przytulisku ? :( mogłaś jej fotki porobić... Quote
mshume Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 W przytulisku przynajmniej jeść jej dadzą i nie oddadzą byle komu :( Quote
nika28 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Nie, ona jest u tych ludzi... Quote
Nano Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ech... jak ją pierwszy raz zobaczylam to sie zakochałam :( szkoda, że nie może być moja... niestety nie dałabym rady utrzymac 5 psiaków :( Quote
MiliVanili Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Wszystko jest prawie dograne, Sarę zabieramy w niedzielę 18-tego do hoteliku :) Musi mieć tylko aktualne szczepienie na kaszel kennelowy, bo inaczej hotel nam jej nie przyjmie, ale pani Agnieszka obiecała pomóc :) Quote
Nano Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 gdzie do hoteliku Sara jedzie ? będzie zdawał jakieś relacje ? Quote
MiliVanili Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Sara będzie w Gliwicach :) Jak ją przejmiemy założymy jej wątek i będziemy informować o postępach. Jest wysterylizowana i bardzo złakniona kontaktu z człowiekiem, tyle wiem na dzień dzisiejszy. Coś więcej będę mogła napisać jak ją zabierzemy i troszkę poobserwujemy. Quote
Nano Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 super :) szkoda ze tak daleko od Poznania... bym na pewno ja regularnie odwiedzała :D Quote
Maryna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja też bardzo żałuję,że tak daleko od Radomia:-))Najważniejsze,że wreszcie bedzie zaapiekowana:-)) Quote
MiliVanili Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Glucia nie zostawi bez opieki żadnego dożego serducha :calus: Zresztą same wiecie :) Quote
Recommended Posts