Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moim marzeniem jest mieć doga ale póki co nie mogę na stałe...jak one dogadują się z innymi psami ?? mam dużego ONka chłopaka i małą suczkę.

Posted

[quote name='marra']Moim marzeniem jest mieć doga ale póki co nie mogę na stałe...jak one dogadują się z innymi psami ?? mam dużego ONka chłopaka i małą suczkę.[/QUOTE]

tego niestety nie bedziemy wiedzieć do czasu konfrontacji.... nie wiemy nic o nich :-(

Posted

Hihihi... chciałabym czuć, że wystawiany pies znaczy ogarnięty pies. Chyba za dużo się już naoglądałam.
Czyli nie ma szansy, żeby ktoś dowiedział się czegokolwiek na temat tych psiaków przed ich odebraniem?

Posted

W skrócie, damy radę pojechać, ale....

Czy miałabym go zabrać od tych ludzi (a tak w ogóle to co to za hodowla, ktoś wie?) czy z jakiegoś schroniska? Pytam dlatego, że jeśli od ludzi tzn. że będę go zabierać nic nie wiedząc o nim a jak ze schroniska no to ktoś już go zdąży poznać. I jeśli miałabym od ludzi to wolałabym, żeby pojechał ze mną Michał, a jak ze schroniska i się okażę, że bezproblemowy (albo nawet problemowy, ale wiadomo co i jak to będę przygotowana) to mogę sama. Tak, jak pisałam pod koniec tygodnia bądź w następnym będę w Koluszkach, więc blisko - mogłabym podjechać.
Albo będę jechać w niedzielę rano i wracać w poniedziałek około południa (więc w Głownie mogłabym być o 13) albo będę jechać w środę rano i wracać w czwartek koło południa (i znowu w Głownie mogłabym być koło 13). I jeśli Michał byłby potrzebny to musiałabym zorganizować kogoś kto przyszedłby mi psy wyprowadzić i nakarmić, bo ich nie zabiorę wszystkich, bo wtedy nie będę miała miejsca na tymczasowicza (a na mojego pecha teściowie wracają za tydzień).
No i pytanie czy do niedzieli, ewentualnie środy (choć bardziej niedzieli) uda się coś w sprawie tego psa ogarnąć?

Posted

dzwonię do przytuliska!
suni nie ma :-(
jakoś pani nie wierzy w to że uciekła :-( bo gościu popaprany jest :-(
Psa mają przejąć jutro wieczorem albo w piątek - boję się by nie okazało się że i pies uciekł :-( Pan zażyczyłn sobie wizyty u weta i potwierdzenia na piśmie, ze pies jest w dobrej kondycji.... popapraniec jak nic.

Pies uwiązany, wyrywał się do ludzi, raczej pozytywnie nastawiony, szukajacy ratunku

Posted

Ja chyba czegos nie lapie.... Albo nie doczytalam, albo znalezc nie moge. Przytulisko postanowilo Panu psu odebrac? Czy Pan sam sie zglosil, ze chce je oddac?
Mi tez ciezko uwierzyc, ze pies z lancucha uciekl. Raczej obstawialabym to, ze warto taka suke zostawic, zwlaszcza ze ma cieczke, rozmnozyc i wtedy ewentualnie oddac.

Posted

[quote name='zmiloscidopsow']
Czy miałabym go zabrać od tych ludzi (a tak w ogóle to co to za hodowla, ktoś wie?) czy z jakiegoś schroniska?
No i pytanie czy do niedzieli, ewentualnie środy (choć bardziej niedzieli) uda się coś w sprawie tego psa ogarnąć?[/QUOTE]

[B]zmilościdopsow[/B], z przytuliska w Głownie (ul. Piaskowa 37, na końcu drogi jest przytulisko). Ten facet niechętnie chce oddać psiaka, ale pies jest trzymany w złych warunkach, wychudzony podobno, ma zostać odebrany (jakoś pod koniec tygodnia, ale dokładnie kiedy, to nie wiem). Ale myślę że do niedzieli się ogarniemy.

Ja nie wierzę że suńka uciekła. Na pewno ją gdzieś oddał, albo nie wiem co... Po 8 latach nagle by mu pies uciekł, tuż przed odebraniem ? Jakoś mi się wierzyć nie chce... :(

Posted

nika28, a jak ta mała Sabinka? Jakiej jest wielkosci, a właściwie wagi? Czy to mała sunia, czy średnia?
Na razie dt zaklepany nadal przez ocelot, Katikorej ......
Czekam na sunie z Tomaszowa, jak długo - Bóg wie......