Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mshume napisał(a):
Mnie nikt nie dziekuje. No trudno ;) Ale najważniejsze:
TRANSPORT SNAPIEGO:
Snapi na 99% pojedzie bezpłatnym transportem do Katowic w tą sobote, dokąd wraca Figu. Niezbędne jest podwiezienie psiaka na trasę, np do Rawy maz, Piotrkowa Tryb lub ostatecznie do Wwy.
BARDZO prosze o pomoc,nie mozemy zaprzepasic tej szansy dla staruszka ...

Ja Tobie dziekujeeeee Kochana :) bez Ciebie nie było sukcesu ja nadal slabo poruszam sie po wątkach wiec Snapiego bym prawdopodobnie nie odnalazła :):eviltong:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman]Dziewczyny mówiłyście że macie kogoś kto działa w Głownie moze ta osoba podziała. A ja dzisiaj o 6 rana mam tel od babki u której mamy naszego psiaka ze schronu. Kobita jedzie do szpitala w związku z czym pies ląduje u mnie jestem uwalona nie moge dojechac do łodzi bo to cały dzień. Najbliżej moge do Katowic Działajcie proszę to wielka szansa dla Snapiego [/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman]Oki jutro dzownie do Figu czy dadzą radę odebrać jak coś Snapiego z Rawy odezwę się dziewczyny tylko to by musiało być w sobotę wtedy maż Figu jedzie do Katowic [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mshume masz pełną skrzynkę:) [/FONT]

Posted

Musiałam trochę ponękać telefonami Panią Zosię z Głowna i wizją,ze dom przejdzie niunkowi koło nosa, no i jedzie do Rawy z miejscową działaczką ;)

Posted

Witam serdecznie wszystkie "działaczki" :)
Melduję się w tym wątku, gdyż zakochałam się w pewnej suni:

Od jej cudnych oczu nie mogę oderwać wzroku i zapadła mi w pamięć bardzo.
Kontaktowałam się z niką w jej sprawie i mam nadzieję, że może wkrótce uda się sunię zaadoptować. Wcześniej muszę jednak wiedzieć, czy Aria ma dobry stosunek do dzieci i kotów. Mamy dwie dziewczynki (2,5 oraz 6,5 lat) oraz kastrowanego kocura rasy Ragdoll - kot jest nieszkodliwy, ale jest jedynym pieszczochem w domu i kolejny domownik musiałby mu okazać trochę zrozumienia i dać święty spokój najlepiej :)
Będę śledziła głowieński wątek i jak coś nowego w sprawie Arii się pojawi, to proszę o kontakt.
Pozdrawiam i życzę Wam dużo siły i jak największych sukcesów w tym, co tutaj robicie.

Posted

Witaj olivetshka na wątku :loveu:
Mam nadzieję że będziesz nas często odwiedzać :)

Tak jak pisałam - jak będę następnym razem w przytulisku i będzie więcej czasu, schowamy psiaki biegające luzem do baraku, to wypuścimy ją z boksu i zobaczymy jak reaguje na koty. Może wezmę ją na spacerek, o ile będzie chciała.

Dziewczyny, co ze Snapim ? Pojechał ?