Edi100 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 nika28 napisał(a):Na szczęście przytulisko nie jest zagrożone powodzią... Chociaż kilkanaście metrów od przytuliska jest rzeka, więc może wylać... Ale dowiedziałam się że jeśli już wyleje, to na łąki pod przytuliskiem, do samego przytuliska raczej nie dojdzie. Raczej. Jest jakiś nowy, duży pies w Głownie i dwa koty. Adopcji żadnych :( Przykre, bardzo przykre:( Nikt nie chce pokochać? :( Quote
nika28 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Edi100 napisał(a):Przykre, bardzo przykre:( Nikt nie chce pokochać? :( Tam jest strasznie mało adopcji, jeśli 2-3 psiaki "pójdą" w miesiącu, to jest sukces :( Quote
Edi100 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 nika28 napisał(a):Tam jest strasznie mało adopcji, jeśli 2-3 psiaki "pójdą" w miesiącu, to jest sukces :( Czemu tak mało:( Może lepiej gdyby kazdy psiak miał wątek i wtedy mozna by prosić o pomoc z ogłoszeniami. Wiem, że wiele jest psiaków w potrzebie, ale kazdy musi mieć szansę. Czy przytulisko ma stronę? Quote
Madallena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 No wlasnie to jest problem przytuliska w Glownie. Brak adopcji. Dlatego ciesze sie, ze powstal watek tu na dogomanii i wspolnymi silami mozemy pomoc tym psaikom! Borowka, tyle razy proszono Cie, zebys zmienila tEMAT! Mozesz? Quote
Edi100 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Juz znalazłam stronę. Trzeba ją jakoś rozreklamować! Quote
nika28 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Edi100 napisał(a):Czemu tak mało:( Może lepiej gdyby kazdy psiak miał wątek i wtedy mozna by prosić o pomoc z ogłoszeniami. Wiem, że wiele jest psiaków w potrzebie, ale kazdy musi mieć szansę. Czy przytulisko ma stronę? Może nie wszystkim psiakom na raz, ale niektórym psiakom w największej potrzebie można założyć wątki. I ja bym najpierw założyła wątek Dejzi, bo ona zaraz będzie cała łysa... :( Borówka, zmień tytuł i w pierwszym poście napisz wielkimi literami stronę przytuliska. Quote
Madallena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 a po co komu strona przytuliska w tytule? Tu trzeba uderzac z konkretnym problemem. Nie ze blagamy o tymaczsiki tylko, ze Glowno to schronisko w ktorym nie ma adopcji. Cala nadzi8eje w dogomanii. Watek Dejzi jak najbardziej i najszybciej. Quote
nika28 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Madallena napisał(a):a po co komu strona przytuliska w tytule? Tu trzeba uderzac z konkretnym problemem. Nie ze blagamy o tymaczsiki tylko, ze Glowno to schronisko w ktorym nie ma adopcji. Cala nadzi8eje w dogomanii. Watek Dejzi jak najbardziej i najszybciej. Nie, nie chodziło mi o stronę w tytule, tylko w pierwszym poście, bo niestety nie wszystkie psiaki są na pierwszej stronie, większość postów na pierwszej jest pusta... Więc jak ktoś trafi na wątek, to niech sobie chociaż stronę przejrzy. Zaraz napiszę się zabiorę do tworzenia wątku Dejzi... Quote
Madallena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 a to tak. Strona przytuliska powinna być w pierwszym poście. Poza tym pierwszy post powinien być czytelny, ten nie jest. nika28 może przejęłabyś prowadzenie tego wątku? Borówka, co Ty na to? Quote
nika28 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Madallena napisał(a): nika28 może przejęłabyś prowadzenie tego wątku? Borówka, co Ty na to? Da się tak ? Ja mogę przejąć, znam wszystkie psiaki i mam zdjęcia, więc nie będzie problemu. Quote
Madallena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Borowka musi napisac do moda o przeniesienie tematu na Ciebie. Albo mozna to zglosic w dziale Administracja. Dobrze by bylo, jakbys kolejne posty tez dostala, ale nie wiem czy tak mozna... Quote
nika28 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='Madallena']Borowka musi napisac do moda o przeniesienie tematu na Ciebie. Albo mozna to zglosic w dziale Administracja. Dobrze by bylo, jakbys kolejne posty tez dostala, ale nie wiem czy tak mozna... Ok, dzisiaj ją o to poproszę. Wątek Dejzi : http://www.dogomania.pl/threads/186737-Dejzi-prawie-ca%C5%82a-%C5%82ysa-sunia-potrzebne-DT...?p=14790958#post14790958 Quote
Edi100 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='nika28']Ok, dzisiaj ją o to poproszę. Wątek Dejzi : http://www.dogomania.pl/threads/186737-Dejzi-prawie-ca%C5%82a-%C5%82ysa-sunia-potrzebne-DT...?p=14790958#post14790958 Popieram wątki dla psiaków w największej potrzebie. A ta naprawdę bardzo potrzebuje pomocy:( Quote
Madallena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Pewnie to co innym. Stres i depresja, brak niskobiałkowej diety... Quote
nika28 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Madallena, odpowiedz mi szybko czy wiesz kiedy Melba miała sterylizację ? Właśnie się dowiedziałam że nie żyje, bo były komplikacje po sterylizacji... Ale ona przecież miała sterylkę już wcześniej... Cholera, to nie chodzi o nią, nie, to nie ona, tak nie miało być... :placz: :placz: :placz: Quote
Aleksa. Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 o ja nie:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Andzike Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 nika28 napisał(a):Madallena, odpowiedz mi szybko czy wiesz kiedy Melba miała sterylizację ? Właśnie się dowiedziałam że nie żyje, bo były komplikacje po sterylizacji... Ale ona przecież miała sterylkę już wcześniej... Cholera, to nie chodzi o nią, nie, to nie ona, tak nie miało być... :placz: :placz: :placz: Normalnie wszystko mi opadło... :( To nie może być prawda... :( :( :( Madallena Ci nie odpowie, bo dostała bana:/ szczegóły na wątku Fibi. Zaraz się jej podpytam co wie i dam znać. :( :( :( :( :( :( Może ktoś się pomylił??? Melb było chyba ze trzy... :( Ale w sumie nieważne, która - ważne, że któraś ... :( Quote
nika28 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Andzike napisał(a):Normalnie wszystko mi opadło... :( To nie może być prawda... :( :( :( Madallena Ci nie odpowie, bo dostała bana:/ szczegóły na wątku Fibi. Zaraz się jej podpytam co wie i dam znać. :( :( :( :( :( :( Może ktoś się pomylił??? Melb było chyba ze trzy... :( Ale w sumie nieważne, która - ważne, że któraś ... :( Właśnie widzę że Madallena ma bana... Ja z tego co wiem to Melba miała sterylkę jakoś w zimę, a jeśli się mylę, to przecież już dawno była po zabiegu, co było nawet napisane na stronie. Ale może Madallena coś więcej wie... P. Zosia powiedziała że nie żyje sunia z "kręconymi uszami"... Tylko jedna Melba miała kręcone uszy :( Tak jej obiecywałam wtedy jak ją zapakowali do boksu że ją wyciągnę, że znajdę domek i... :( I ją zawiodłam... Przepraszam... Quote
Agnieszka P Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ciotki co z moim transportem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hotel To osrodek ranczo natura, w kotowicach Jechac ma rottek na którego w schronie mówia mały, taki wielki bez ogona miesz w naroznym boksie z ruda suką Trzymam dla niego miejsce od ubiegłes srody Quote
Romka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Agnieszka P napisał(a):Ciotki co z moim transportem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hotel To osrodek ranczo natura, w kotowicach Jechac ma rottek na którego w schronie mówia mały, taki wielki bez ogona miesz w naroznym boksie z ruda suką Trzymam dla niego miejsce od ubiegłes srody Agnieszko podaj namiary na hotelik,stronę choć! Quote
Agnieszka P Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Romka']Agnieszko podaj namiary na hotelik,stronę choć! a praosze bardzo :) http://ranczonatura.eu/ Quote
Aleksa. Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Przepraszam o co chodzi z tym ban? niestety nie jestem aż tu tak długo i nie wiem:( Quote
mshume Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Melba, to aż niemożliwe, taka słodka sunia :( Nie miałam przez burzę netu dwa dni a tu takie wieści... I jeszcze Madallene zbanowali :( Quote
Andzike Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='mshume']Melba, to aż niemożliwe, taka słodka sunia :( Nie miałam przez burzę netu dwa dni a tu takie wieści... I jeszcze Madallene zbanowali :( Wieści okropne... :( A Madallena wraca 10go czerwca... http://www.bernardyn.org/forum/showthread.php?tid=172 Quote
Recommended Posts