Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka P napisał(a):
Ciotki
Ja płace za hotel rottka trzeba go tylko do Kotowic zawieśc to 20 km od łodzi na trasie łodz-Kutno

A, to do tego fajnego hotelu w Kotowicach pojedzie :) ?
Coś pomyślę z tym transportem.

To chodzi o Berniego, tak ? Bo pisałaś że są 2 rottkopodobne, a ja znam tylko Berniego...

Posted

Agnieszka P napisał(a):

POMOCY Z TRANSPORTEM

Transport za zwrot kosztów wchodzi w grę ?
Ja mogę poprosić znajomą, ale muszę jej zapłacić za benzynę...

Posted

Agnieszka P napisał(a):
tak ale musze miec fakture na fundacje ,pozatym musze wiedziec ile to bedzie kasy?

Ok, jutro się dowiem ile by chciała za tą benzynę.
Bo we wtorek lub środę mogłabym pojechać, mam czas.

Posted

Wyczytałam od początku.Psy cudowne! Marzę, by takie miejsca jak azyle, przytuliska, schroniska świeciły pustkami bo każdy piesek i kotek ma domek. Wiem, wiem marzenia nie do spełnienia. Pozwoliłam sobie wstawić banerek do podpisu. Na razie tylko tyle mogę:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Wyczytałam od początku.Psy cudowne! Marzę, by takie miejsca jak azyle, przytuliska, schroniska świeciły pustkami bo każdy piesek i kotek ma domek. Wiem, wiem marzenia nie do spełnienia. Pozwoliłam sobie wstawić banerek do podpisu. Na razie tylko tyle mogę:(

Edi
Nawet nie wiesz jaka to pomoc dla tych psiakow :)
Niby zwykly banerek...

Badz z nami i z tymi psiakami, ktore nic nie maja poza sercem osob, ktore sie nimi opiekuja...

Posted

Agnieszka P napisał(a):
Ciotki
Ja płace za hotel rottka trzeba go tylko do Kotowic zawieśc to 20 km od łodzi na trasie łodz-Kutno

Agnieszko,czy mogłabyś podać nam namiary na hotelik do ,którego pojedzie Berni?Tyle się słyszy ostatnio złych rzeczy o hotelikach,ze chciałabym wiedziec dokąd jada psiaki.Najlepiej strona i nr telefonu.Jeszcze lepiej jak powiesz jakie psiaki tam były.

Posted

Romka napisał(a):
Agnieszko,czy mogłabyś podać nam namiary na hotelik do ,którego pojedzie Berni?Tyle się słyszy ostatnio złych rzeczy o hotelikach,ze chciałabym wiedziec dokąd jada psiaki.Najlepiej strona i nr telefonu.Jeszcze lepiej jak powiesz jakie psiaki tam były.

Z tego co wiem hotelik w Kotowicach jest bardzo dobry, znajoma miała tam psiaki i jest ok :)

A w Głownie dzisiaj powódź :( :(
Czekam na info czy nie zalało przytuliska... :(

Posted

nika28 napisał(a):
Z tego co wiem hotelik w Kotowicach jest bardzo dobry, znajoma miała tam psiaki i jest ok :)

A w Głownie dzisiaj powódź :( :(
Czekam na info czy nie zalało przytuliska... :(

O Matko!!!!:(:(

Posted

Na szczęście przytulisko nie jest zagrożone powodzią... Chociaż kilkanaście metrów od przytuliska jest rzeka, więc może wylać... Ale dowiedziałam się że jeśli już wyleje, to na łąki pod przytuliskiem, do samego przytuliska raczej nie dojdzie. Raczej.

Jest jakiś nowy, duży pies w Głownie i dwa koty.
Adopcji żadnych :(