Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ketunia']Murzynku poleciało dla ciebie 500 zł.
Już masz na 1/4 operacji.[/QUOTE]
Jesteś KOCHANA, bardzo, bardzo dziękujemy :loveu:

[B]3x [/B]wielkie dzięki za allegro:loveu:, ciotki, kupujcie cegiełki, reklamujcie, poślijcie do znajomych, prosimy.
[B]
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1015787947[/URL][/B]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beka']Byłam u Murzynka o 1630. Poszliśmy na spacerek. Załatwił się. Biegunki już nie ma. Na dowidzenia dostałam całusa w nos :)[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu: fajnie. Ja już mam stres przed wtorkowymi badaniami, nie mówiąc o operacji :-(

Posted

Murzyn wyglada na bardzo kochanego psiaka
Iwonko jak masz dalej problem z tym przekazem ,wysylalam ostatnio do Zuzlikowa i ona juz pieniadze otrzymala,moze napisz do niej:)

Posted

[quote name='IVV']Murzyn wyglada na bardzo kochanego psiaka
Iwonko jak masz dalej problem z tym przekazem ,wysylalam ostatnio do Zuzlikowa i ona juz pieniadze otrzymala,moze napisz do niej:)[/QUOTE]
Ja też je mam ale na PalPayu nie wiem jak przelać na moje konto. Ale dojdę do tego ;) Dzięki

Posted

jeszcze jeden bazarek m. in. dla pasików które wynajduje mysza i gusia:
tego na dogo jeszcze nie było - mam nadzieję :evil_lol:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/184356-JEDYNE-TAKIE-NA-DOGO-biżuteria-handmade-(m.in-frywolitka)-do-06.05-na-kilka-psów?p=14557488#post14557488"]Bazarek - bizuteria HANDMADE[/URL]

Posted

[quote name='mysza 1'][COLOR=Black][B]We wtorek 27.04 o 15 umówiona jest konsultacja w Wawrze. Trzeba zabrać Murzyna z Konstancina, zapakować do samochodu a to duży pies.
Potrzebuję pomocy- jestem sama- jego trzeba wnieść do samochodu, w dodatku do mojego chyba nie da się go zapakować.
Wyjazd z Konstancina o 14. Czy ktoś jest w stanie pomóc?[/B][/COLOR][/QUOTE]

Pojedziemy moim....
Gdzie w tym Konstancinie?;)

Posted

[quote name='mysza 1']Jesteś KOCHANA, bardzo, bardzo dziękujemy :loveu:

[B]3x [/B]wielkie dzięki za allegro:loveu:, ciotki, kupujcie cegiełki, reklamujcie, poślijcie do znajomych, prosimy.
[B]
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1015787947[/URL][/B][/QUOTE]

Ja już skorzystałam z allegra:) Przelew zrobiony:)

Posted

Mam pytanie czy mogę kupić dla Saby nowy kołnierz? Ten, który ma jest w strasznym stanie - nie wiem czy dotrwa do czwartku, a jeżeli nawet to jak się go zdejmie to już nie da się założyć... Koszt kołnierza to 20 zł. Pytam bo może Saba dostanie gratis w lecznicy i będzie to zbędny wydatek.

Posted

[quote name='agnezs']Zapisuję sobie temat, chociaż zupełnie nie wiem po co :roll:
Kciuki za Murzyna ;)[/QUOTE]
A ja wiem po co, będziesz nam fotki wstawiać. ;)
[quote name='gusia0106']Pojedziemy moim....
Gdzie w tym Konstancinie?;)[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu: Dziękuję
[quote name='megii1']Ja już skorzystałam z allegra:) Przelew zrobiony:)[/QUOTE]
Dziękuję :loveu:
[quote name='megii1']Mam pytanie czy mogę kupić dla Saby nowy kołnierz? Ten, który ma jest w strasznym stanie - nie wiem czy dotrwa do czwartku, a jeżeli nawet to jak się go zdejmie to już nie da się założyć... Koszt kołnierza to 20 zł. Pytam bo może Saba dostanie gratis w lecznicy i będzie to zbędny wydatek.[/QUOTE]
Wiesz, pewnie dostanie ale jeśli ten jest taki do niczego to kup, nie ma wyjścia.

Jutro konsultacja i najpewniej operacja... Trzymajcie mocno kciuki za Murzyna.

Z super wiadomości- Murzyn po operacji nie wraca do lecznicy, jedzie do DT:multi: do Agnezs:loveu:
Oby udało się go poskładać i wszystko przebiegło sprawnie.

Posted

[quote name='beka']Spacer był, mizianko też. Wszyscy powiadomieni o jutrzejszej głodówce.[/QUOTE]
Super, dziękuję. Jutro po operacji już jedziemy do Legionowa ;)

[B]Przyszły wpłaty na Murzynka:[/B] :loveu:
Pani Grażyna W. z Kołobrzegu- 20zł
Pani Maria T. Z Krakowa- 20zł
Pani Barbara Anna P. z Krakowa- 40zł
Wrzesień-1- 50zł
Ewa Marta- 100zł
ketunia- 500zł
[B]
Razem: 730 zł:loveu: bardzo dziękujemy
[/B]
Aha i wpłata od IVV - 51 CAD- jeszcze nie ściągnęłam więc nie wiem ile będzie w PLN

Posted

[quote name='mysza 1']
Z super wiadomości- Murzyn po operacji nie wraca do lecznicy, [B]jedzie do DT:multi: do Agnezs:loveu:[/B]
Oby udało się go poskładać i wszystko przebiegło sprawnie.[/QUOTE]

czy to jest teraz ten czas i to miejsce na wyznanie podziwu i wszelkiego uwielbienia? ;)

Posted

[quote name='3 x']czy to jest teraz ten czas i to miejsce na wyznanie podziwu i wszelkiego uwielbienia? ;)[/QUOTE]
Myślę, że to dobry czas ;)
Jeszcze żeby ten nasz biedak to wszystko przetrwał, martwię się.

Posted

Super , bardzo się cieszę, ze u Murzynka same dobre wieści:)
Saba z każdym dniem robi postępy. Teraz jesteśmy na etapie, że po wyjściu z kojca idziemy na smyczy na wybieg, spacerujemy, Saba załatwia potrzeby fizjologiczne co robi bardzo rzadko bo sika może 2 góra trzy razy dziennie...a potem idziemy do ogródka i do domu. Saba chodzi za mną wszędzie krok w krok. Ale musiała sporo przejść w życiu bo nie dość, że praktycznie na każdego psa reaguje agresją bo bardzo boi się psów to boi się też mojego 3 - letniego synka...Ucieka jak tylko go zobaczy:( Oczywiście jak Saba jest przy mnie moja Pudelka siedzi zamknięta w sypialni. a reszta moich psów jest na podwórku, spotkać się nie mogą:(
Mysza, mam pytanie czy Saba wraca do nas bo zabiegach czy może zostać na parę dni w lecznicy? Ja ją uwielbiam i ona jest w sumie grzeczna w kojcu ale... jak zobaczy jakiegokolwiek psa a w szczególności moją Korę (ma taki sam charakter jak Saba - chodzi za mną jak cień) to rzuca się tak, ze kołnierz pęka i prawie unosi się od szczekania i warczenia. Nie wiem czy to dobre po operacji ale jak nie będzie innego wyjścia to będzie musiało tak być.

Posted

[quote name='megii1']Super , bardzo się cieszę, ze u Murzynka same dobre wieści:)
Saba z każdym dniem robi postępy. Teraz jesteśmy na etapie, że po wyjściu z kojca idziemy na smyczy na wybieg, spacerujemy, Saba załatwia potrzeby fizjologiczne co robi bardzo rzadko bo sika może 2 góra trzy razy dziennie...a potem idziemy do ogródka i do domu. Saba chodzi za mną wszędzie krok w krok. Ale musiała sporo przejść w życiu bo nie dość, że praktycznie na każdego psa reaguje agresją bo bardzo boi się psów to boi się też mojego 3 - letniego synka...Ucieka jak tylko go zobaczy:( Oczywiście jak Saba jest przy mnie moja Pudelka siedzi zamknięta w sypialni. a reszta moich psów jest na podwórku, spotkać się nie mogą:(
Mysza, mam pytanie czy Saba wraca do nas bo zabiegach czy może zostać na parę dni w lecznicy? Ja ją uwielbiam i ona jest w sumie grzeczna w kojcu ale... jak zobaczy jakiegokolwiek psa a w szczególności moją Korę (ma taki sam charakter jak Saba - chodzi za mną jak cień) to rzuca się tak, ze kołnierz pęka i prawie unosi się od szczekania i warczenia. Nie wiem czy to dobre po operacji ale jak nie będzie innego wyjścia to będzie musiało tak być.[/QUOTE]
Nie wiem co z nią zrobić na ten pooperacyjny czas, zapytam Bekę, może ją wcisną na miejsce Murzyna.
Ewentualnie może na Kosiarzy ją wezmą za 25/doba.

Posted

[quote name='mysza 1']

Z super wiadomości- Murzyn po operacji nie wraca do lecznicy, jedzie do DT:multi: do Agnezs:loveu:
Oby udało się go poskładać i wszystko przebiegło sprawnie.[/QUOTE]

Super!!:) To teraz tylko kasa potrzebna. Niedługo wypłata, więc tak jak obiecałam coś przeleję.

Posted

Jutro porozmawiam w lecznicy na temat Saby.

Agnezs, wielkie dzięki. Nasz afro-amerykanin to taki wspaniałe psisko :), mam nadzieje że i Ciebie zauroczy ;)