mysza 1 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='ketunia']Murzynku poleciało dla ciebie 500 zł. Już masz na 1/4 operacji.[/QUOTE] Jesteś KOCHANA, bardzo, bardzo dziękujemy :loveu: [B]3x [/B]wielkie dzięki za allegro:loveu:, ciotki, kupujcie cegiełki, reklamujcie, poślijcie do znajomych, prosimy. [B] [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1015787947[/URL][/B] Quote
beka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Byłam u Murzynka o 1630. Poszliśmy na spacerek. Załatwił się. Biegunki już nie ma. Na dowidzenia dostałam całusa w nos :) Quote
mysza 1 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='beka']Byłam u Murzynka o 1630. Poszliśmy na spacerek. Załatwił się. Biegunki już nie ma. Na dowidzenia dostałam całusa w nos :)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: fajnie. Ja już mam stres przed wtorkowymi badaniami, nie mówiąc o operacji :-( Quote
mysza 1 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='megii1']Mysza a co z bazarkami?[/QUOTE] Nie miałam kiedy wystawić :( jutro jadę znowu daleko, wracam wieczorem. Quote
IVV Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Murzyn wyglada na bardzo kochanego psiaka Iwonko jak masz dalej problem z tym przekazem ,wysylalam ostatnio do Zuzlikowa i ona juz pieniadze otrzymala,moze napisz do niej:) Quote
mysza 1 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='IVV']Murzyn wyglada na bardzo kochanego psiaka Iwonko jak masz dalej problem z tym przekazem ,wysylalam ostatnio do Zuzlikowa i ona juz pieniadze otrzymala,moze napisz do niej:)[/QUOTE] Ja też je mam ale na PalPayu nie wiem jak przelać na moje konto. Ale dojdę do tego ;) Dzięki Quote
3 x Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 jeszcze jeden bazarek m. in. dla pasików które wynajduje mysza i gusia: tego na dogo jeszcze nie było - mam nadzieję :evil_lol: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184356-JEDYNE-TAKIE-NA-DOGO-biżuteria-handmade-(m.in-frywolitka)-do-06.05-na-kilka-psów?p=14557488#post14557488"]Bazarek - bizuteria HANDMADE[/URL] Quote
agnezs Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Zapisuję sobie temat, chociaż zupełnie nie wiem po co :roll: Kciuki za Murzyna ;) Quote
gusia0106 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='mysza 1'][COLOR=Black][B]We wtorek 27.04 o 15 umówiona jest konsultacja w Wawrze. Trzeba zabrać Murzyna z Konstancina, zapakować do samochodu a to duży pies. Potrzebuję pomocy- jestem sama- jego trzeba wnieść do samochodu, w dodatku do mojego chyba nie da się go zapakować. Wyjazd z Konstancina o 14. Czy ktoś jest w stanie pomóc?[/B][/COLOR][/QUOTE] Pojedziemy moim.... Gdzie w tym Konstancinie?;) Quote
megii1 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='mysza 1']Jesteś KOCHANA, bardzo, bardzo dziękujemy :loveu: [B]3x [/B]wielkie dzięki za allegro:loveu:, ciotki, kupujcie cegiełki, reklamujcie, poślijcie do znajomych, prosimy. [B] [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1015787947[/URL][/B][/QUOTE] Ja już skorzystałam z allegra:) Przelew zrobiony:) Quote
megii1 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Mam pytanie czy mogę kupić dla Saby nowy kołnierz? Ten, który ma jest w strasznym stanie - nie wiem czy dotrwa do czwartku, a jeżeli nawet to jak się go zdejmie to już nie da się założyć... Koszt kołnierza to 20 zł. Pytam bo może Saba dostanie gratis w lecznicy i będzie to zbędny wydatek. Quote
beka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Spacer był, mizianko też. Wszyscy powiadomieni o jutrzejszej głodówce. Quote
mysza 1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='agnezs']Zapisuję sobie temat, chociaż zupełnie nie wiem po co :roll: Kciuki za Murzyna ;)[/QUOTE] A ja wiem po co, będziesz nam fotki wstawiać. ;) [quote name='gusia0106']Pojedziemy moim.... Gdzie w tym Konstancinie?;)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Dziękuję [quote name='megii1']Ja już skorzystałam z allegra:) Przelew zrobiony:)[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='megii1']Mam pytanie czy mogę kupić dla Saby nowy kołnierz? Ten, który ma jest w strasznym stanie - nie wiem czy dotrwa do czwartku, a jeżeli nawet to jak się go zdejmie to już nie da się założyć... Koszt kołnierza to 20 zł. Pytam bo może Saba dostanie gratis w lecznicy i będzie to zbędny wydatek.[/QUOTE] Wiesz, pewnie dostanie ale jeśli ten jest taki do niczego to kup, nie ma wyjścia. Jutro konsultacja i najpewniej operacja... Trzymajcie mocno kciuki za Murzyna. Z super wiadomości- Murzyn po operacji nie wraca do lecznicy, jedzie do DT:multi: do Agnezs:loveu: Oby udało się go poskładać i wszystko przebiegło sprawnie. Quote
mysza 1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='beka']Spacer był, mizianko też. Wszyscy powiadomieni o jutrzejszej głodówce.[/QUOTE] Super, dziękuję. Jutro po operacji już jedziemy do Legionowa ;) [B]Przyszły wpłaty na Murzynka:[/B] :loveu: Pani Grażyna W. z Kołobrzegu- 20zł Pani Maria T. Z Krakowa- 20zł Pani Barbara Anna P. z Krakowa- 40zł Wrzesień-1- 50zł Ewa Marta- 100zł ketunia- 500zł [B] Razem: 730 zł:loveu: bardzo dziękujemy [/B] Aha i wpłata od IVV - 51 CAD- jeszcze nie ściągnęłam więc nie wiem ile będzie w PLN Quote
IVV Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ooooooooo super wiadomosci!!!!!!!! strasznie sie ciesze i trzymam kciuki za jutrzejsza operacje Quote
3 x Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='mysza 1'] Z super wiadomości- Murzyn po operacji nie wraca do lecznicy, [B]jedzie do DT:multi: do Agnezs:loveu:[/B] Oby udało się go poskładać i wszystko przebiegło sprawnie.[/QUOTE] czy to jest teraz ten czas i to miejsce na wyznanie podziwu i wszelkiego uwielbienia? ;) Quote
mysza 1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='3 x']czy to jest teraz ten czas i to miejsce na wyznanie podziwu i wszelkiego uwielbienia? ;)[/QUOTE] Myślę, że to dobry czas ;) Jeszcze żeby ten nasz biedak to wszystko przetrwał, martwię się. Quote
megii1 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Super , bardzo się cieszę, ze u Murzynka same dobre wieści:) Saba z każdym dniem robi postępy. Teraz jesteśmy na etapie, że po wyjściu z kojca idziemy na smyczy na wybieg, spacerujemy, Saba załatwia potrzeby fizjologiczne co robi bardzo rzadko bo sika może 2 góra trzy razy dziennie...a potem idziemy do ogródka i do domu. Saba chodzi za mną wszędzie krok w krok. Ale musiała sporo przejść w życiu bo nie dość, że praktycznie na każdego psa reaguje agresją bo bardzo boi się psów to boi się też mojego 3 - letniego synka...Ucieka jak tylko go zobaczy:( Oczywiście jak Saba jest przy mnie moja Pudelka siedzi zamknięta w sypialni. a reszta moich psów jest na podwórku, spotkać się nie mogą:( Mysza, mam pytanie czy Saba wraca do nas bo zabiegach czy może zostać na parę dni w lecznicy? Ja ją uwielbiam i ona jest w sumie grzeczna w kojcu ale... jak zobaczy jakiegokolwiek psa a w szczególności moją Korę (ma taki sam charakter jak Saba - chodzi za mną jak cień) to rzuca się tak, ze kołnierz pęka i prawie unosi się od szczekania i warczenia. Nie wiem czy to dobre po operacji ale jak nie będzie innego wyjścia to będzie musiało tak być. Quote
mysza 1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='megii1']Super , bardzo się cieszę, ze u Murzynka same dobre wieści:) Saba z każdym dniem robi postępy. Teraz jesteśmy na etapie, że po wyjściu z kojca idziemy na smyczy na wybieg, spacerujemy, Saba załatwia potrzeby fizjologiczne co robi bardzo rzadko bo sika może 2 góra trzy razy dziennie...a potem idziemy do ogródka i do domu. Saba chodzi za mną wszędzie krok w krok. Ale musiała sporo przejść w życiu bo nie dość, że praktycznie na każdego psa reaguje agresją bo bardzo boi się psów to boi się też mojego 3 - letniego synka...Ucieka jak tylko go zobaczy:( Oczywiście jak Saba jest przy mnie moja Pudelka siedzi zamknięta w sypialni. a reszta moich psów jest na podwórku, spotkać się nie mogą:( Mysza, mam pytanie czy Saba wraca do nas bo zabiegach czy może zostać na parę dni w lecznicy? Ja ją uwielbiam i ona jest w sumie grzeczna w kojcu ale... jak zobaczy jakiegokolwiek psa a w szczególności moją Korę (ma taki sam charakter jak Saba - chodzi za mną jak cień) to rzuca się tak, ze kołnierz pęka i prawie unosi się od szczekania i warczenia. Nie wiem czy to dobre po operacji ale jak nie będzie innego wyjścia to będzie musiało tak być.[/QUOTE] Nie wiem co z nią zrobić na ten pooperacyjny czas, zapytam Bekę, może ją wcisną na miejsce Murzyna. Ewentualnie może na Kosiarzy ją wezmą za 25/doba. Quote
mala_czarna Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='mysza 1'] Z super wiadomości- Murzyn po operacji nie wraca do lecznicy, jedzie do DT:multi: do Agnezs:loveu: Oby udało się go poskładać i wszystko przebiegło sprawnie.[/QUOTE] Super!!:) To teraz tylko kasa potrzebna. Niedługo wypłata, więc tak jak obiecałam coś przeleję. Quote
Ewa Marta Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Fantastyczna wiadomość o DT dla Murzyna!!!!! Agnez, dziękujemy pięknie:-) Quote
beka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jutro porozmawiam w lecznicy na temat Saby. Agnezs, wielkie dzięki. Nasz afro-amerykanin to taki wspaniałe psisko :), mam nadzieje że i Ciebie zauroczy ;) Quote
LAZY Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wspaniałe wieści! No to teraz tylko kciuki za operację Murzynka i sterylką Saby! Quote
mysza 1 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 I kasa, kasa. Wciąż sporo brakuje :( Quote
Recommended Posts