Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

joannal napisał(a):
Oj to coś mi sie pomyliło, że jakiejś dziewczynie się Wiera spodobała, ale to jakieś kila str. temu. Przejżałam wątek i nie ma?? Nie wiem pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, ale przy tej liczbie kochanych biedaków, którym życze z całego serca żeby znalazły ten właściwy domek tak mogło być, że się wątki pomyliły. Przepraszam Cię Wierko, jesteś kochana i kochanej osóbki Ci potrzeba.

Tak, Wierka się spodobała pewnemu małżeństwu, ale w końcu do domciu zabrali ze schroniska Iskrę (obecnie Wierkę ;))

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam ogłoszenie o Wierce w GW - niestety na razie nikt w jej sprawie nie dzwonił :shake:
Ale oczywiście nie tracimy nadziei - takie słoneczko jak Wiera musi wreszcie znaleźć swojego człowieka do ogrzania :loveu:

Posted

A Wiera wiernie trwa przy swojej budce :-( Jak ostatnio wymsknęła się z obroży od razu wróciła na swoje miejsce przy budzie. Nie chcę, żeby tam się zestarzała i umarła :shake:

Posted

Wiera wierzy, że ktos po Nią się zjawi i ja też wierzę, że musi się ktoś taki znaleźć, i najlepiej jak najsyzbciej. :loveu: Ona bardzo kochana jest:loveu: , nie znam jej osobiści, ale to widać po jej pycholku kochanym.

Posted

joannal napisał(a):
Ona bardzo kochana jest:loveu: , nie znam jej osobiści, ale to widać po jej pycholku kochanym.

Oj, prawda :lol: Wiera przesyła wspaniały psi uśmiech aż do Wrocławia ;)

Posted

Wierulka jak nas dziś zobaczyła odtańczyła swój taniec radości przy budzie, polegający na serii skoków na 4 łapach na ponad metr :lol: Wygląda to prześmiesznie :loveu: A potem była zwykła porcja przyjemności - kostka, mizianko, spacerek, znów radosne podskoski, tarzanko w trawie, długie patrzenie w bursztynowe oczy...Strasznie kocham tego psa. To sama dobroć i słodycz na 4 łapach.
Strasznie mi smutno, że tak rzadko mogę dać Ci trochę radości, Wierko :-(