Ania-Sonia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Oj dziewczyny, co Wy tak z tym szczekaniem :roll: ;) Przecież Wierula jest ciuchutka i grzeczna jak aniołek :loveu: Quote
Bodziulka Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Tak :D jeżeli ktoś ją właśnie mizia ;) Quote
Ania-Sonia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Dobranoc słodka Wierko. Ciocia ma nadzieję, że Cię wkrótce zobaczy, wypieści i zabierze na spacerek. Drugi od roku... :roll: :-( Quote
eurydyka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 wybieracie sie w ten weekend? moglby ktos sparwdzic jak sie Luka zachowuje na spacerze przy okazji spaceru z Wierka? Quote
Bodziulka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Ja niestety :shake: mam pełno zaległości w nauce :roll: a do tego mam spoitkanie - niestety, nie tym razem - ale może Ania14p będzie pilotem tym razem? :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Trudno :-( Ale nadrabiaj szybko te zaległości :lol: To czekamy, aż Ania14p się wypowie :cool3: A może ktoś jeszcze chętny? Quote
Marka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 eurydyka napisał(a):wybieracie sie w ten weekend? moglby ktos sprawdzic jak sie Luka zachowuje na spacerze przy okazji spaceru z Wierka? to byłby dobry tekst, bo wiemy już, że Wierka poddaje się psom, a ciekawe co by powiedziała na koleżankę na spacerze? :hmmmm: Quote
eurydyka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 mam nadzieje, ze sie uda obie sunie sprawdzic:) Quote
ania14p Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Już w domu zapowiedziałam, że jadę, ale jak będzie z pilotażem, to aż boję się pomyśleć:razz: , po Markę to chyba nie trafię, ale mapy przygotuję jutro i pomyślimy. W pracy mnie złe dopadło(zostałam sama w miejsce trzech osób) więc mam problemy z trafieniem na dogo, dlatego ostatnio się słabo udzielam:oops: i oczka odmawiają mi współpracy:placz: . Quote
Bodziulka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 ania14p napisał(a):Już w domu zapowiedziałam, że jadę, ale jak będzie z pilotażem, to aż boję się pomyśleć:razz: , po Markę to chyba nie trafię, ale mapy przygotuję jutro i pomyślimy. W pracy mnie złe dopadło(zostałam sama w miejsce trzech osób) więc mam problemy z trafieniem na dogo, dlatego ostatnio się słabo udzielam:oops: i oczka odmawiają mi współpracy:placz: . Ania, może Ci narysować mapkę, gdzie do Marki skręcić :razz: i podesłać ;) Quote
ania14p Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Wyślij, jak dwie Anie się zawezmą, to muszą trafić, bo Anie to dzielne kobiety są:evil_lol: ! Quote
Ania-Sonia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 No, kości zostały... kupione :evil_lol: Aniu, jak tam, szykujesz się mentalnie do podróży? :eviltong: Bodziulka przesłała mi opis i 4 mapy :evil_lol: Dzięki! Nie zginiemy... Quote
ania14p Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Wiera, to dystyngowana, zrównoważona pani, pobiegać - owszem, ale jak niechcący spadła jej obroża, to poczekała aż Ania-Sonia ją ubierze i wcale nie próbowała zjeść Luki, mimo, że miała powody! Quote
Bodziulka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Czyżby druga Grubcia? ;) Może się na nią zapatrzyła? Quote
Ania-Sonia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Do Grubci to Wierce jeszcze daleko. W każdym calu :eviltong: Ona bardzo rozszalała się na spacerku :lol: W ogóle mam wrażenie, że Wiera mnie poznaje :oops: Na powitanie skacze na metr, domaga się pieszczot, kostkę to od razu gdzieś ukryła i cały czas starała się skupić na sobie moją uwagę. Jedno było smutne - ona nie chciała mnie puścić do domu :placz: Quote
ania14p Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Wiera, powinna mieć tyle szczęścia co Klucha-Grubcia, ale najbardziej to chciałaby być z Anią - tylko boję się, że Sonia nie byłaby zachwycona, więc ktoś tak dobry i serdeczny jak A-S by się przydał! Quote
Bodziulka Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Czy ten uśmiech może kłamać? Chyba nie... A czy mógłby trwać wiecznie? Quote
agat21 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Widzę, Ania, że "wpadłaś" na dobre i często jesteś u Wieruszki :cool3: Quote
Bodziulka Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Dla Wiery to Ania chyba nawet pokonała strach jazdy w tak daleką drogę ;) :evil_lol: I ostatnio tylko we 2 Anie się wybrały i prosze jakie uśmiechnięte dziubaski :multi: Quote
joannal Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Wieruś, usmiechnięty pycholku, do góry, ktoś dobry musi się w Tobie zakochać :loveu: :loveu: Quote
ania14p Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Pisałam, że jak dwie Anie się zaprą to nic ich nie pokona, dla Wiery, Kruffki, Brandona, Kremusi, Luki, Skarpety bez imienia, Szczoteczki, Pudliszki....................... , bo one czekają! Quote
joannal Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :loveu: Do skutku domków trzeba szukać, tylko tych kochanych :loveu: dla wszystkich biednych mordek :loveu: Quote
agat21 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Bodziulka napisał(a):Dla Wiery to Ania chyba nawet pokonała strach jazdy w tak daleką drogę ;) :evil_lol: A więc jeszcze do tego wszystkiego Wiera przysłuzy się doskonaleniu umiejętności "kierowniczej" Ani :p :p :p Quote
Recommended Posts