Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eurydyka napisał(a):
wybieracie sie w ten weekend?
moglby ktos sprawdzic jak sie Luka zachowuje na spacerze przy okazji spaceru z Wierka?

to byłby dobry tekst, bo wiemy już, że Wierka poddaje się psom, a ciekawe co by powiedziała na koleżankę na spacerze? :hmmmm:

Posted

Już w domu zapowiedziałam, że jadę, ale jak będzie z pilotażem, to aż boję się pomyśleć:razz: , po Markę to chyba nie trafię, ale mapy przygotuję jutro i pomyślimy. W pracy mnie złe dopadło(zostałam sama w miejsce trzech osób) więc mam problemy z trafieniem na dogo, dlatego ostatnio się słabo udzielam:oops: i oczka odmawiają mi współpracy:placz: .

Posted

ania14p napisał(a):
Już w domu zapowiedziałam, że jadę, ale jak będzie z pilotażem, to aż boję się pomyśleć:razz: , po Markę to chyba nie trafię, ale mapy przygotuję jutro i pomyślimy. W pracy mnie złe dopadło(zostałam sama w miejsce trzech osób) więc mam problemy z trafieniem na dogo, dlatego ostatnio się słabo udzielam:oops: i oczka odmawiają mi współpracy:placz: .

Ania, może Ci narysować mapkę, gdzie do Marki skręcić :razz: i podesłać ;)

Posted

Wiera, to dystyngowana, zrównoważona pani, pobiegać - owszem, ale jak niechcący spadła jej obroża, to poczekała aż Ania-Sonia ją ubierze i wcale nie próbowała zjeść Luki, mimo, że miała powody!

Posted

Do Grubci to Wierce jeszcze daleko. W każdym calu :eviltong:
Ona bardzo rozszalała się na spacerku :lol: W ogóle mam wrażenie, że Wiera mnie poznaje :oops: Na powitanie skacze na metr, domaga się pieszczot, kostkę to od razu gdzieś ukryła i cały czas starała się skupić na sobie moją uwagę. Jedno było smutne - ona nie chciała mnie puścić do domu :placz:

Posted

Wiera, powinna mieć tyle szczęścia co Klucha-Grubcia, ale najbardziej to chciałaby być z Anią - tylko boję się, że Sonia nie byłaby zachwycona, więc ktoś tak dobry i serdeczny jak A-S by się przydał!

Posted

Dla Wiery to Ania chyba nawet pokonała strach jazdy w tak daleką drogę ;) :evil_lol: I ostatnio tylko we 2 Anie się wybrały i prosze jakie uśmiechnięte dziubaski :multi:

Posted

Pisałam, że jak dwie Anie się zaprą to nic ich nie pokona, dla Wiery, Kruffki, Brandona, Kremusi, Luki, Skarpety bez imienia, Szczoteczki, Pudliszki....................... , bo one czekają!

Posted

Bodziulka napisał(a):
Dla Wiery to Ania chyba nawet pokonała strach jazdy w tak daleką drogę ;) :evil_lol:

A więc jeszcze do tego wszystkiego Wiera przysłuzy się doskonaleniu umiejętności "kierowniczej" Ani :p :p :p