Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odgrzebałam jeszcze jedno zdjęcie mojej ukochanej azorkowej szaroburej ;) Pozycja podobna jak na poprzednim (tylko ogon w drugą stronę :evil_lol: ), ale na spacerze nie da się nic zrobić, tak się Wierka do człowieka ciśnie :roll:

Posted

Wiera nie jest niczyim wyrzutem, nawet sumienia, jest Twoją schroniskową miłością, ale Sonia nie zaakceptuje takiej konkurencji, więc szukamy dobrego domku i to na pierwszej stronie!

Posted

Ja też, a myślę o Niej i dziwię się, że Ona jeszcze się tam marnuje, jak już dawno mogłaby tę niespożytkowaną miłość przelać na kochanego człowieka :shake:

Posted

Zaraz mnie coś trafi :angryy: Wierki nie ma w GW, mimo że zawsze przez telefon zamawiam te ogłoszenia. Za to te ogłoszenia, które dyktowałam później - właściwie w ostatniej chwili ukazały się. Już nie wiem, jakie zasady tym rządzą :shake:
Wybacz Wierko. Jutro postaram Ci się to trochę wynagrodzić.

Posted

Oj jak szkoda, że nie wyszło z ogłoszeniem. Aniu - Soniu czy Ty dyktujesz im te ogłoszenia, czy przesyłasz mailem? Tzn. chodzi o to czy przy ogłoszeniu jest zdjęcie uśmiechniętego pycha???

Posted

Joanna, ja te ogłoszenia daje do drukowanej gazety, bo na ogłoszenia internetowe jestem na razie za tępa :roll: I albo - wysyłam sms-a (różnie się to sprawdza) albo dyktuję ogłoszenie pod wskazanym numerem dyżurnemu dziennikarzowi (też nie zawsze działa ...) Zdjęcia w tej rubryce rzadko się zamieszcza, ale może spróbuję.
Taki słodki pychol musi w końcu kogoś ująć :loveu:

Posted

Aniu Soniu jak tez na te netowe to niestety jestem tępa :oops: Ale do GW drukowanej zawsze wysyłam mailem, i wtedy załączam zdjęcia w jpg. Mogę przesłać Ci na maila adres internetowy do osoby wystawiającej w Warszawie ogłoszenia o psiakach. Zdjęcie znacznie zwiększyłoby szansę uśmiechniętej panny :lol: .

Posted

[quote name='joannal']
Jakie Aksamitki, takie kwiatki:roll: ????:roll:

Uhm :razz: Nazywają się Aksamitne Aniołki :cool3: Teraz w GW występują pod kryptonimem, bo ktoś je chyba mylił z jakimiś innymi aniołkami :p

Dzięki Joanna za kontakt.