joannal Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Wiera jest wierna, Wiera ma nadzieję, Wiera czeka :-( . Quote
Bodziulka Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Wierulka, na 1 stronie się czeka na ludzi! Quote
Ania-Sonia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Odgrzebałam jeszcze jedno zdjęcie mojej ukochanej azorkowej szaroburej ;) Pozycja podobna jak na poprzednim (tylko ogon w drugą stronę :evil_lol: ), ale na spacerze nie da się nic zrobić, tak się Wierka do człowieka ciśnie :roll: Quote
joannal Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Nie no ten łańcuch Wierci wogóle nie pasuje, nic a nic!!! Quote
Bodziulka Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Wiercia - nie ładnie tyle w schronie siedzieć! Quote
ania14p Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Niech wreszcie ktoś zakocha się w Wierce, to taka radosna i serdeczna dziewczyna :modla: :modla: :modla: !!! Quote
ania14p Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Wiera nie jest niczyim wyrzutem, nawet sumienia, jest Twoją schroniskową miłością, ale Sonia nie zaakceptuje takiej konkurencji, więc szukamy dobrego domku i to na pierwszej stronie! Quote
joannal Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Podajcie jakieś namiary tel. to wyślę do gazety bidulkę, musi się ktoś w niej zakochać. Przeciez Ona jest kwintesencją psiej urody. Quote
Ania-Sonia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Joannal, ja podaję Wierę do warszawskiej GW z telefonem Marki - 0-507 920 043 i adres strony: www.psywpotrzebie.prv.pl Dzięki za chęć pomocy, może Wrocławianie się na Wierce poznają :lol: Quote
Bodziulka Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Ania-Sonia']www.psywpotrzebie.prv.pl Tu jest złe przekerowanie linku! ;) www.psywpotrzebie.prv.pl Quote
Bodziulka Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 halo! halo! nikt do Wierki nie zagląda!! :shake: Quote
Marka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 A ja sobie zajrzałam i jeszcze wszystkim przypomnę jej słodką mordkę: ta słodzinka czeka na dobry dom! Quote
ania14p Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Jak tylko mam chwilkę to zawsze do Wierki zaglądam, a myślę pozytywnie cały czas! Quote
joannal Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ja też, a myślę o Niej i dziwię się, że Ona jeszcze się tam marnuje, jak już dawno mogłaby tę niespożytkowaną miłość przelać na kochanego człowieka :shake: Quote
Ania-Sonia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Zaraz mnie coś trafi :angryy: Wierki nie ma w GW, mimo że zawsze przez telefon zamawiam te ogłoszenia. Za to te ogłoszenia, które dyktowałam później - właściwie w ostatniej chwili ukazały się. Już nie wiem, jakie zasady tym rządzą :shake: Wybacz Wierko. Jutro postaram Ci się to trochę wynagrodzić. Quote
joannal Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Oj jak szkoda, że nie wyszło z ogłoszeniem. Aniu - Soniu czy Ty dyktujesz im te ogłoszenia, czy przesyłasz mailem? Tzn. chodzi o to czy przy ogłoszeniu jest zdjęcie uśmiechniętego pycha??? Quote
Ania-Sonia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Joanna, ja te ogłoszenia daje do drukowanej gazety, bo na ogłoszenia internetowe jestem na razie za tępa :roll: I albo - wysyłam sms-a (różnie się to sprawdza) albo dyktuję ogłoszenie pod wskazanym numerem dyżurnemu dziennikarzowi (też nie zawsze działa ...) Zdjęcia w tej rubryce rzadko się zamieszcza, ale może spróbuję. Taki słodki pychol musi w końcu kogoś ująć :loveu: Quote
joannal Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Aniu Soniu jak tez na te netowe to niestety jestem tępa :oops: Ale do GW drukowanej zawsze wysyłam mailem, i wtedy załączam zdjęcia w jpg. Mogę przesłać Ci na maila adres internetowy do osoby wystawiającej w Warszawie ogłoszenia o psiakach. Zdjęcie znacznie zwiększyłoby szansę uśmiechniętej panny :lol: . Quote
Bodziulka Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 to ja też poproszę adres tego maila a czy są w gazecie Aksamitki? Quote
joannal Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Myślę, że skoro jest to mail firmowy to nie będzie problemu jeśli tu go skopiuję. Na większe miasta mail do GW to, np.: [email protected] [email protected] i analogicznie z in. miastami, nie wiem jak jest z Warszawą, bo do Warszawy piszę na taki adres [email protected] ale nie wykluczone, że jest też taki ogólny. Jakie Aksamitki, takie kwiatki:roll: ????:roll: Quote
Ania-Sonia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='joannal'] Jakie Aksamitki, takie kwiatki:roll: ????:roll: Uhm :razz: Nazywają się Aksamitne Aniołki :cool3: Teraz w GW występują pod kryptonimem, bo ktoś je chyba mylił z jakimiś innymi aniołkami :p Dzięki Joanna za kontakt. Quote
Recommended Posts