Bodziulka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Na dziś nie chcę nic obiecywać, ale postaram się wszystko tak poukładać, żeby pojechać ;) Quote
Ania-Sonia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Wierko, jest szansa, że w sobotę rozprostujesz trochę kosteczki :) Lukę-śmieszkę też weźmiemy :loveu: Quote
eurydyka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 dzieki dziewczyny, one Was bardzo potrzebuja spojrzcie tez prosze czy w kociarni nic nie doszlo, dopytajcie pracownika Quote
Bodziulka Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 No to kto jutro z nami się wybiera do psiaków? Quote
Ania-Sonia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Wierko, wychyl szary łepek z budki! :loveu: Uszka i kości zakupione, ubranka robocze przyszykowane, ciocie już się szykują na jutrzejszą wyprawę ;) :multi: :multi: :multi: Quote
Bodziulka Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Ania-Sonia napisał(a): Uszka i kości zakupione, ubranka robocze przyszykowane, ciocie już się szykują na jutrzejszą wyprawę ;) :multi: :multi: :multi: tylko, żeby samochód się nie zarwał pod tą ilością uszek i smakołyków :evil_lol: Quote
Marka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Wysłałam Wierę do gazety sochaczewskiej, ale znowu sie spóźniłam, więc nie wiem czy dadzą radę na ten wtorek opublikować - jak nie to będzie w następnym numerze - z tą fotką: Quote
Bodziulka Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Ania dziś sprawił ogromną frajdę Wierce (która raczej powinna nazywać się Wiercipiętką :evil_lol:) - były razem na spacerku - ach, co to była za radość!!, a do tego Wierka dostała jeszcze pełno spakołyków, które zachomikowała i poddawała się przyjemności miziania. Jak wychodziłyśmy ze schroniska, to sobie spała w budce z pyszczkiem wystawionym na słońce :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Wierulka była dzisiaj na spacerku :multi:Pewnie był to jej pierwszy spacerek odkąd jest w schronisku :-( Jak ta psina się cieszyła! :loveu: :Dog_run: A ja się cieszę, że mogłam sprawić jej taką radość :-) Quote
Bodziulka Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Cieszyła to mało powiedziane, ona wariowała z radości!! I tak grzecznie się trzymała blisko Ani :loveu: I na zawołanie nawet przychodziła :cool3: Trochę się bała Barona na początku, ale cóż - takiego wielkiego zwierza któż by się nie bał :lol: A tu mizianko :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Wierulka, wskakuj na górę :lol: :multi: Może następnym razem zrobimy "koci test" :cool3: Jeśli będzie OK, to okażesz się chyba psem idealnym :loveu: Quote
Devis&Marta Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 podbijam kochana sunia potrzebuje domku:multi: Quote
Monia_ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cudna Wierulka! Czy ktos ja wreszcie pokocha i da domek na zawsze??? Quote
Marka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Wierulka gdyby była psem to nazywała by się "Prozak", bo to niezwykle optymistycznie patrząca na świat sunia, której radość życia udziela się także ludziom! :loveu: Quote
agat21 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Piękne są zdjęcia ze spacerku! Widać, że była to dla psiny wielka radocha!!! :multi: Quote
Bodziulka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Marka napisał(a):Wierulka gdyby była psem to nazywała by się "Prozak", :roflt: to mnie rozłozyło :megagrin: Quote
Ania-Sonia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Wierka to najlepszy pies dla potrzebujących skutecznej "psychoterapii" :evil_lol: ;) Ukoi skołatane nerwy, wyleczy ze smutków, pocieszy w nieszczęściu, pokaże jak bardzo można cieszyć się każdym dniem :loveu: Quote
Monia_ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Kochana sunieczka prosi o szanse na lepsze zycie!!! Quote
Ania-Sonia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 A Wiera śpi tam sobie w swojej budce i nawet chyba nie śni, że spotka ją w życiu coś lepszego :-( Quote
anouk92 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Wierunia piękna!!! Hopaj do góry szukać domku!!! Quote
Bodziulka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Wierulka - wiernie dołączna przód gromady! Quote
Recommended Posts