Bodziulka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Bodziulka już wróciła i ma pewien PLAN, nie tylko co do Wierki, ale jeszcze co do innych psiaków :cool3: ale na razie cicho sza, zobaczymy czy jeszcze coś pamiętam z zajęć grafiki itp :evil_lol: Quote
joannal Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Wierciu, a ja tak liczyłam, że Ty już jesteś u siebie na ten długi weekend. Tak mi smutno, że wróciłam po nim, i nie ma tak cudownych wieści dla mojego ucha i oka, że znalazłaś dobry, wspaniały domek. Quote
Marka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Wierka szuka pana, któremu będzie wierna całe psie życie! Quote
Bodziulka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Wiera była dziś bez mała cały czas w centrum uwagi - mizianka, głaskanka, przysmaczki - ciocia Ania ją rozpieszcza :evil_lol: I sesja zdjęciowa była, i spacerek... Quote
Ania-Sonia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 I troszeczke buntu też było, bo Wierka chyba na znak protestu, że już po spacerku zrobiła małą demolkę ze swoją budką :evil_lol: Oczywiście, to był jakiś dziwny przypadek, bo to jest nasza słodka, spokojna przylepka, a nie jakaś pospolita awanturnica :lol: ;) :crazyeye: :cool3: Quote
ania14p Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Też mam coś na temat Słodkiej Wiery No kto przyjdzie mnie popieścić? Bardzo proszę popieścić, a najlepiej zabrać No jeśli nie do domu to przynajmniej na spacerek, ale może ktoś zabierze mnie do domku, będę go bardzo kochać! Quote
Marka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Uwaga - bomba! Państwo, którzy wzięli wczoraj Iskrę ciągle są pod wrażeniem słodkiej Wierki (którą również mieli przyjemność poznać) - do tego stopnia, że Iskra zmieniła imię i nazywa się teraz Wiera-Iskra!!! (Iskra ma na drugie ;) ) :lol: :lol: :lol: Jak widać psina robi wrażenie - jeśli ktoś nie wierzy - zapraszamy do schroniska - jak się pozna Wierę - to już się jej nie zapomni! :p Quote
Bodziulka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Marka']Uwaga - bomba! Państwo, którzy wzięli wczoraj Iskrę ciągle są pod wrażeniem słodkiej Wierki (którą również mieli przyjemność poznać) - do tego stopnia, że Iskra zmieniła imię i nazywa się teraz Wiera-Iskra!!! (Iskra ma na drugie ;) ) :lol: :lol: :lol: :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: A pod wrażeniem Jagusi może nie byli :razz: Wiesz, ja uważam, że Ich Rodzice jednak powinni się zdecydować na pieska :evil_lol: I wtedy jeszcze dojdzie do tego, że Jagusia by została Kruffką :lol: Quote
Ania-Sonia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ale miło z tym nowym imieniem Iskry :) Niech się dobrze nosi! ;) Wierulka chyba rzeczywiście w ostatnią sobotę była w orbicie zainteresowań uroczych młodych Państwa, padło jednak na Iskrunię. Nie zazdrościmy jednak szczęścia Iskierce ;), tylko cieszymy się wraz z nią i czekamy na następną szansę. Czas na kolejne zdjęcia Wierki :lol: TZ, jak je obejrzał powiedział, że to przecież taka nasza Sonia w wersji XL. Nic dziwnego, że tak mnie zauroczyła :oops: Uff, jak gorąco... O, teraz troszkę lepiej :lol: Quote
ania14p Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Z urody faktycznie duża Sonia, ale charakter, jak to u XL-ek słodszy:loveu: ! Quote
Ania-Sonia Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 ania14p napisał(a):Z urody faktycznie duża Sonia, ale charakter, jak to u XL-ek słodszy:loveu: ! Święta prawda :evil_lol: :roll: A Wierulka będzie w GW :multi: Quote
Monia_ Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Kochana Wierulka czeka na swój szczęśliwy dzień!!! Quote
joannal Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Wirulko kochana czas na Twój domek, niech ktoś zajrzy do Ciebie i Cię zabierze, jesteś wspaniałą psinką :loveu: Quote
Bodziulka Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 No ja wiem, że męska rzecz być daleko, a kobiety Wiernie (sz)czekć, ale ile ten facet może być na emigracji pozapsiej??!!?? Quote
Ania-Sonia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Wierka musi wskoczyć na chwilę na górę, żeby podziękować za elegancką, skórzaną obrożą, którą dostała ostatnio od Marki :loveu: :multi: Quote
ania14p Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 To teraz wskoczy na górę, żeby się pokazać i przypomnieć, że czeka! Quote
joannal Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 A czy dziewczyna która się Nią zaiteresowała jakiś czas temu nic się nie odzywa??:roll: Quote
Ania-Sonia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Joannal :multi: To nie była dziewczyna, tylko para świetnych młodych ludzi. Wiera była w orbicie ich zainteresować, ale padło na inną psinę - też cudowną Iskrę :loveu: A że, Wierka zapadła Państwu w serce, świadczy fakt, że nadali Iskrze właśnie imię Wiera :lol: Quote
joannal Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Oj to coś mi sie pomyliło, że jakiejś dziewczynie się Wiera spodobała, ale to jakieś kila str. temu. Przejżałam wątek i nie ma?? Nie wiem pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, ale przy tej liczbie kochanych biedaków, którym życze z całego serca żeby znalazły ten właściwy domek tak mogło być, że się wątki pomyliły. Przepraszam Cię Wierko, jesteś kochana i kochanej osóbki Ci potrzeba. Quote
Recommended Posts