Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulka już wróciła i ma pewien PLAN, nie tylko co do Wierki, ale jeszcze co do innych psiaków :cool3: ale na razie cicho sza, zobaczymy czy jeszcze coś pamiętam z zajęć grafiki itp :evil_lol:

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wierciu, a ja tak liczyłam, że Ty już jesteś u siebie na ten długi weekend. Tak mi smutno, że wróciłam po nim, i nie ma tak cudownych wieści dla mojego ucha i oka, że znalazłaś dobry, wspaniały domek.

Posted

Wiera była dziś bez mała cały czas w centrum uwagi - mizianka, głaskanka, przysmaczki - ciocia Ania ją rozpieszcza :evil_lol: I sesja zdjęciowa była, i spacerek...

Posted

I troszeczke buntu też było, bo Wierka chyba na znak protestu, że już po spacerku zrobiła małą demolkę ze swoją budką :evil_lol:
Oczywiście, to był jakiś dziwny przypadek, bo to jest nasza słodka, spokojna przylepka, a nie jakaś pospolita awanturnica :lol: ;)

:crazyeye:

:cool3:

Posted

Też mam coś na temat Słodkiej Wiery

No kto przyjdzie mnie popieścić?

Bardzo proszę popieścić, a najlepiej zabrać

No jeśli nie do domu to przynajmniej na spacerek, ale może ktoś zabierze mnie do domku, będę go bardzo kochać!

Posted

Uwaga - bomba! Państwo, którzy wzięli wczoraj Iskrę ciągle są pod wrażeniem słodkiej Wierki (którą również mieli przyjemność poznać) - do tego stopnia, że Iskra zmieniła imię i nazywa się teraz Wiera-Iskra!!! (Iskra ma na drugie ;) )
:lol: :lol: :lol:

Jak widać psina robi wrażenie - jeśli ktoś nie wierzy - zapraszamy do schroniska - jak się pozna Wierę - to już się jej nie zapomni! :p

Posted

[quote name='Marka']Uwaga - bomba! Państwo, którzy wzięli wczoraj Iskrę ciągle są pod wrażeniem słodkiej Wierki (którą również mieli przyjemność poznać) - do tego stopnia, że Iskra zmieniła imię i nazywa się teraz Wiera-Iskra!!! (Iskra ma na drugie ;) )
:lol: :lol: :lol:

:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: A pod wrażeniem Jagusi może nie byli :razz: Wiesz, ja uważam, że Ich Rodzice jednak powinni się zdecydować na pieska :evil_lol: I wtedy jeszcze dojdzie do tego, że Jagusia by została Kruffką :lol:

Posted

Ale miło z tym nowym imieniem Iskry :) Niech się dobrze nosi! ;)
Wierulka chyba rzeczywiście w ostatnią sobotę była w orbicie zainteresowań uroczych młodych Państwa, padło jednak na Iskrunię. Nie zazdrościmy jednak szczęścia Iskierce ;), tylko cieszymy się wraz z nią i czekamy na następną szansę.

Czas na kolejne zdjęcia Wierki :lol:
TZ, jak je obejrzał powiedział, że to przecież taka nasza Sonia w wersji XL.
Nic dziwnego, że tak mnie zauroczyła :oops:

Uff, jak gorąco...

O, teraz troszkę lepiej :lol:

Posted

Joannal :multi: To nie była dziewczyna, tylko para świetnych młodych ludzi. Wiera była w orbicie ich zainteresować, ale padło na inną psinę - też cudowną Iskrę :loveu: A że, Wierka zapadła Państwu w serce, świadczy fakt, że nadali Iskrze właśnie imię Wiera :lol:

Posted

Oj to coś mi sie pomyliło, że jakiejś dziewczynie się Wiera spodobała, ale to jakieś kila str. temu. Przejżałam wątek i nie ma?? Nie wiem pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, ale przy tej liczbie kochanych biedaków, którym życze z całego serca żeby znalazły ten właściwy domek tak mogło być, że się wątki pomyliły. Przepraszam Cię Wierko, jesteś kochana i kochanej osóbki Ci potrzeba.