Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Uhm :razz: Nazywają się Aksamitne Aniołki :cool3: Teraz w GW występują pod kryptonimem, bo ktoś je chyba mylił z jakimiś innymi aniołkami :p

Dzięki Joanna za kontakt.

Czyli wydukowali? Ufff

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie :roll: :placz: :placz:
W sobotę byłyśmy na spacerku. Wiera coraz bardziej się rozkręca :lol: Na nasz widok skacze jak szalona, spacerki też są bardzo radosne. Niestety, nie zrobiłam nowych zdjęć, bo baterie siadły, a i czasu było niewiele. A Wiera jak to Wiera - nieodmiennie piękna i spragniona kontaktu z człowiekiem - wiernie czeka :-(

Posted

No nie, Tej prześlicznej panny nikt tu oststnio nie odwiedził :mad: :mad: :mad: .
A Wiera jest taka wierna i wciąż wiernie czeka i wierzy, że nadejdzie Jej szczęśliwy dzień.

Posted

joannal napisał(a):
No nie, Tej prześlicznej panny nikt tu oststnio nie odwiedził :mad: :mad: :mad:

No właśnie, biję się w piersi :oops: W pracy komputer padł :angryy: , a w domu prawie ostatnio nie bywam, więc i Wierka zaniedbana :shake:
Na szczęście, inne cioteczki na posterunku :multi:
Wiera, ja wierzę, że będzie dobrze. Pobrykasz jeszcze na spacerku z własnym człowiekiem :lol:

Posted

Wierka na pewno się doczeka - jest idealnym psem i dlatego należy się jej wyjątkowo dobry człowiek, na którego zaczekamy razem z nią...

Posted

Gdzie są Ci dobrzy ludzie, co wezmą psa, będą o niego dbali i będą kochać do końca świata...... Wiera takich ludzi potrzebuje!!!! No gdzie oni...........

Posted

Wałówka dojedzie na pewno, ciotka też się stara, żeby wpaść do ukochanej poczciwiny. Nawet nową smycz zakupiła :cool3:
Jak nie dam rady, mam nadzieję, że dziewczyny dopieszczą Wierkę :lol:

Posted

A proszę! :lol:

Tak jestem piękna! :loveu:

A tu wredna ciotka uwiązała mnie do drzewka, żebym lepiej pozowała :angryy:

Wszyscy wielbiciele szaroburej Wiery, proszeni są o mocne zaciskanie kciuków w sobotę. Marka przyjeżdża z Wierką do W-wy na spotkanie z pewnym miłym panem :lol: