Bodziulka Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Uhm :razz: Nazywają się Aksamitne Aniołki :cool3: Teraz w GW występują pod kryptonimem, bo ktoś je chyba mylił z jakimiś innymi aniołkami :p Dzięki Joanna za kontakt. Czyli wydukowali? Ufff Quote
Monia_ Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Wierulka nie zostaje w tyle! Kto przygarnie tą cudną sunię? Quote
ania14p Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Wieruś, wracaj na początek, nie można marnować takiej ilości dobrej energi! Quote
joannal Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Wiercia kochanie kiedy nadejdzie Trwój dzień??? Quote
Ania-Sonia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No właśnie :roll: :placz: :placz: W sobotę byłyśmy na spacerku. Wiera coraz bardziej się rozkręca :lol: Na nasz widok skacze jak szalona, spacerki też są bardzo radosne. Niestety, nie zrobiłam nowych zdjęć, bo baterie siadły, a i czasu było niewiele. A Wiera jak to Wiera - nieodmiennie piękna i spragniona kontaktu z człowiekiem - wiernie czeka :-( Quote
joannal Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Boziu kiedy sprawisz, że Wiera będzie się rozkręcać na spacerkach ze swoim człowiekiem??????:-( Quote
joannal Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No nie, Tej prześlicznej panny nikt tu oststnio nie odwiedził :mad: :mad: :mad: . A Wiera jest taka wierna i wciąż wiernie czeka i wierzy, że nadejdzie Jej szczęśliwy dzień. Quote
Ania-Sonia Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 joannal napisał(a):No nie, Tej prześlicznej panny nikt tu oststnio nie odwiedził :mad: :mad: :mad: No właśnie, biję się w piersi :oops: W pracy komputer padł :angryy: , a w domu prawie ostatnio nie bywam, więc i Wierka zaniedbana :shake: Na szczęście, inne cioteczki na posterunku :multi: Wiera, ja wierzę, że będzie dobrze. Pobrykasz jeszcze na spacerku z własnym człowiekiem :lol: Quote
ania14p Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Aniu, to masz jak ja, w pracy komputer padł, w domu bywam późno i nasze psiaki spadłyby poza listę oglądalności, gdyby nie pomoc kochanych Cioteczek! Quote
joannal Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Wierka nie traci nadzieji, bo domek poprostu musi się znaleźć i tyle!!!!!!!!! Quote
Marka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Wierka na pewno się doczeka - jest idealnym psem i dlatego należy się jej wyjątkowo dobry człowiek, na którego zaczekamy razem z nią... Quote
joannal Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A może pańcia Iskierki (vel Wierci), mogłaby napisać za jakiś czas o Wierci, która wciąż czeka?? Quote
ania14p Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Wieruś, biegiem do góry, domu szukasz i to super domu, dla super panienki! Quote
Ania-Sonia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Devis&Marta napisał(a):domek potrzebny! Oj, potrzebny. Boję się, że rozbudziłam w Wierce coś o czym może wcześniej nie wiedziała :-( Quote
joannal Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Gdzie są Ci dobrzy ludzie, co wezmą psa, będą o niego dbali i będą kochać do końca świata...... Wiera takich ludzi potrzebuje!!!! No gdzie oni........... Quote
Bodziulka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Wierulka jutro będzie miała miłą niespodziankę - i pewnie znowu jakieś smakołyki będzie zakopywała za budą ;) Quote
Ania-Sonia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Wałówka dojedzie na pewno, ciotka też się stara, żeby wpaść do ukochanej poczciwiny. Nawet nową smycz zakupiła :cool3: Jak nie dam rady, mam nadzieję, że dziewczyny dopieszczą Wierkę :lol: Quote
joannal Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Wierciu kochana psinko, taka jesteś żeczywiście poczciwa. A gdzie ten człowiek co to doceni?????????? Quote
Bodziulka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 A czemu nie ma nowych foteczek Wierulki? :mad: Quote
Ania-Sonia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 A proszę! :lol: Tak jestem piękna! :loveu: A tu wredna ciotka uwiązała mnie do drzewka, żebym lepiej pozowała :angryy: Wszyscy wielbiciele szaroburej Wiery, proszeni są o mocne zaciskanie kciuków w sobotę. Marka przyjeżdża z Wierką do W-wy na spotkanie z pewnym miłym panem :lol: Quote
Monia_ Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 No to bardzo mocno zaciskamy kciuki!!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts