ania14p Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Wierulko, wracaj do góry, szczęściu trzeba pomagać! Quote
Ania-Sonia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Marka chyba podała ją do lokalnej prasy w Sochaczewie :buzi: Zanim zaczniemy ją szerzej reklamować, Wierka musi chyba jeszcze przejść "koci test" ;) i ogólnie trzeba ją troszkę lepiej poznać, bo na razie to się jawi jako istny aniołek :saint1: ;) Póki co, Wiera czeka cierpliwie... Quote
ania14p Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Chyba nie, ale to nowiutka miłość Ani-Soni, dwa tygodnie temu dostała swoje śliczne imię, dopiero teraz będzie się działo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Monia_ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 My też wysyłamy Wierulkę na górę po nowy domek! Quote
eurydyka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 http://www.e-sochaczew.pl/news/ewiadomo.php?id_news=5970 ostatnio byl w pokazywany ten psiak, teraz moze sie uda Wierze prezentacja w gazecie? Quote
Marka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 No właśnie kurcze nie wiem, czy wydrukują, bo wysłałam tekst w piątek późnym wieczorem, a powinnam rano - ale byłam poza domem :razz: Ale jeśli nie - to będzie w "Echu" po Świętach :p Powiem Wam jeszcze, że jak byłam w poniedziałek wieczorem po Barona, to był już lekki zmrok, otwieram bramę na podwórko - wszystkie psy stoją i szczekają na mnie, a jedna Wiera... podskakuje radośnie metr do góry - jak piłka!!! :sweetCyb: Mówię Wam, gdybyście to widziały -to był niesamowity widok! :megagrin: Aniu-Soniu - naprawdę udało Ci się wyłuskać z tego tłumu niezwykłą "perełkę" - Wiera to niesamowity pies! :D Quote
Ania-Sonia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Marka napisał(a):Aniu-Soniu - naprawdę udało Ci się wyłuskać z tego tłumu niezwykłą "perełkę" - Wiera to niesamowity pies! :D Takich psich "perełek" to w Azorku jeszcze, co najmniej, kilkadziesiąt sztuk by się znalazło ;) :lol: Wierulka, po prostu najpiękniej mnie przywitała :loveu: Ale wyjątkowa jest, to fakt! :p Quote
Bodziulka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Tak szczerze mówiąć, obawiam się, ze test na koty nie wypadnie po mysli kociej strony :shake: Quote
agat21 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Z tymi testami na koty, to nie można tak do końca byc pewnym. Moja sunia na spacerach goniła równo wszystkie, dopóki nie zamieszkał z nami jeden, a potem drugi... Teraz wychodzimy na spacer często z kotką lub kotem, a ludzie sie dziwią, że do psa podbiega kociak i jeszcze się o niego ociera! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eurydyka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 najczesciej z kotami jest tak: kot ucieka - pies go goni, kot stoi pies tez Quote
Ania-Sonia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Bodziulka napisał(a):Tak szczerze mówiąć, obawiam się, ze test na koty nie wypadnie po mysli kociej strony :shake: Też tak przewiduję, bo przecież nie ma psów idealnych :roll: Quote
Bodziulka Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Też tak przewiduję, bo przecież nie ma psów idealnych :roll: Hehe ależ to by był idealny pies, który przynosi panu jedzonko i ciepłe futerko ;) :evil_lol: Quote
ania14p Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Idealne to są pluszaki, ale one są nudne i przewidywalne, leżą na kanapie i zbierają kurz:evil_lol: , a taka Wiera to i kota pogoni i Panią pocieszy i coś pogryzie - sam miodzio! Quote
ania14p Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Jeśli Grubcia pozwala obcej suni wejść na posesję, to i Wiera polubi swojego kota, tylko niech ma szansę! Quote
Bodziulka Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Bo męska rzecz być daleko A kobiety WIERNIE czekać... czy jakoś tak ;) Quote
ania14p Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 A kobieca wiernie SZCZEKAĆ, tak powinno być:evil_lol: ! Quote
ania14p Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Ania-Sonia pojechała w świat niedaleki i niedługo wróci, ale Ty, Dziewczynko nie spadaj tak daleko, bo ciocia się zmartwi! Quote
Bodziulka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Wiera nadal wiernie (sz)czeka na człowieka! Quote
Recommended Posts