Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marka chyba podała ją do lokalnej prasy w Sochaczewie :buzi:
Zanim zaczniemy ją szerzej reklamować, Wierka musi chyba jeszcze przejść "koci test" ;) i ogólnie trzeba ją troszkę lepiej poznać, bo na razie to się jawi jako istny aniołek :saint1: ;)
Póki co, Wiera czeka cierpliwie...

Posted

No właśnie kurcze nie wiem, czy wydrukują, bo wysłałam tekst w piątek późnym wieczorem, a powinnam rano - ale byłam poza domem :razz:
Ale jeśli nie - to będzie w "Echu" po Świętach :p

Powiem Wam jeszcze, że jak byłam w poniedziałek wieczorem po Barona, to był już lekki zmrok, otwieram bramę na podwórko - wszystkie psy stoją i szczekają na mnie, a jedna Wiera... podskakuje radośnie metr do góry - jak piłka!!! :sweetCyb:
Mówię Wam, gdybyście to widziały -to był niesamowity widok! :megagrin:

Aniu-Soniu - naprawdę udało Ci się wyłuskać z tego tłumu niezwykłą "perełkę" - Wiera to niesamowity pies! :D

Posted

Marka napisał(a):
Aniu-Soniu - naprawdę udało Ci się wyłuskać z tego tłumu niezwykłą "perełkę" - Wiera to niesamowity pies! :D

Takich psich "perełek" to w Azorku jeszcze, co najmniej, kilkadziesiąt sztuk by się znalazło ;) :lol: Wierulka, po prostu najpiękniej mnie przywitała :loveu:
Ale wyjątkowa jest, to fakt! :p

Posted

Z tymi testami na koty, to nie można tak do końca byc pewnym. Moja sunia na spacerach goniła równo wszystkie, dopóki nie zamieszkał z nami jeden, a potem drugi... Teraz wychodzimy na spacer często z kotką lub kotem, a ludzie sie dziwią, że do psa podbiega kociak i jeszcze się o niego ociera! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Też tak przewiduję, bo przecież nie ma psów idealnych :roll:

Hehe ależ to by był idealny pies, który przynosi panu jedzonko i ciepłe futerko ;) :evil_lol:

Posted

Idealne to są pluszaki, ale one są nudne i przewidywalne, leżą na kanapie i zbierają kurz:evil_lol: , a taka Wiera to i kota pogoni i Panią pocieszy i coś pogryzie - sam miodzio!