Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety Pani Iwona nie przesłała mi zdjęć nowych piesków, więc nie umieszczę ich na wątku przed wyjazdem. Franeczka ma się dobrze, jest teraz dużo na dworze. Pieszczoch z niej ogromny. :-)

Posted

To moze ktoś zasponsoruje allegro (bo ja obecnie jestem bez kasy, już pare m-cy bez pracy), to ja wszystkim psiaczkom powystawiam allegra...

Posted

Jasne, tylko ja też wyjeżdżam jutro i wracam za tydzień :)
Mają być normalne zestawy tak?
Tam masz jeszcze 3 niewykorzystane z poprzedniej puli. Powiedz mi tylko które psiaki ogłosić...

Posted

BoUnTy napisał(a):
Jasne, tylko ja też wyjeżdżam jutro i wracam za tydzień :)
Mają być normalne zestawy tak?
Tam masz jeszcze 3 niewykorzystane z poprzedniej puli. Powiedz mi tylko które psiaki ogłosić...

Te miały być dla psów z lecznicy.

Posted

Ale nie dostaląm tekstow - a jak mailowalam z golf powiedziała, że mam zrobić psom p. Iwony, ale to ja troszkę chyba namieszałam, takze czekam na decyzje i jesli tamte mają być dla psów z lecznicy to gonie golf o resztę informacji. Teksty 4 ostatnie psiaki dostają ode mnie w gratisie, za długie czekanie...

• 1 month later...
Posted

[FONT=Verdana]
[/FONT]
[FONT=Verdana]Marta67 czy Misiek ma aktualne ogłoszenia?[/FONT][FONT=Verdana]
Kamilawa[/FONT]
[FONT=Verdana] czy Aza [/FONT][FONT=Verdana]ma aktualne ogłoszenia?[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT]

• 1 month later...
Posted

kamilawa napisał(a):
Dawno mnie tu nie było... Azie ostatnio kilka ogłoszeń robiłam, niedługo odświeżę i dorobię nowe.
Mogę pomóc z tekstami.

Cudownie! Pani Iwona chętnie poda Ci wszystkie informacje o pieskach, możesz wysłać sms'a lub puścić jej sygnał a ona oddzwoni. Jej numer to 506403514

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Ammounie, zgłaszałaś do Akcji Sterylizacji sukę do refundacji 75% sterylizacji (250 zł), nie widzę na początku wątku banerka ani rozliczenia - czy suka została wysterylizowana na koszt akcji sterylizacji? Jeśli tak, to która, za ile i gdzie? Jeśli nie - czy jakaś będzie? Pomagam w aktualizacji wątku Soemie i potrzebuje tych informacji.