Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam się z P.Iwoną skontaktować by dowiedzieć czegoś o psiakach, ale nie zrobiłam tego.
Po prostu ciągle coś.
Może pojutrze...
Przepraszam.

Ammounie Aza i Mika tylko?

Posted

Awit napisał(a):
Miałam się z P.Iwoną skontaktować by dowiedzieć czegoś o psiakach, ale nie zrobiłam tego.
Po prostu ciągle coś.
Może pojutrze...
Przepraszam.

Ammounie Aza i Mika tylko?

Reszta ma już domki albo teksty i jest ogłaszana.

Posted

Marta67 napisał(a):
no ja już o Olka prosiłam, to zrobiłabym mu nowsze ogłoszonka, bo na razie jedze z tym jednym zdjęciem...

Marta Olek ma od wczoraj nowe ogłoszenia. Zamówiłam u BoUnTy.

Posted

Piromanka napisał(a):
Olu, czy dałoby się zdobyć więcej zdjęć Olka i Miśka?

Aniu, p. Iwona powiedziała że jak tylko będzie mogła to zrobi. Czekamy :-)

Posted

Marta67 napisał(a):
oj to się jako ciotka ogłoszeniowa nie wykazałam :(

Marta, deklarowałaś się że będziesz ogłaszać Miśka :-) ogłaszając Miśka wykazujesz się jak najbardziej :-)

Posted

Ammounie napisał(a):
Marta, deklarowałaś się że będziesz ogłaszać Miśka :-) ogłaszając Miśka wykazujesz się jak najbardziej :-)

no skoro tak mówisz ;)
ale następnym razem bardziej się przyłożę, hihi :D

Posted

Marta67 napisał(a):
no skoro tak mówisz ;)
ale następnym razem bardziej się przyłożę, hihi :D

Jak tylko Awit będzie mogła zrobić teksty do ogłoszeń dla Azy i Miki to będziesz miała okazję :-)

Posted

Ammounie napisał(a):

A tak przy okazji z którego dnia Misiek ma ogłoszenia?

Posted

hihi :D
sugestia, aluzja hihih :) czy co tam jeszcze :)
hihi jak znajdzie się czas to oczywiście ;)
a Olu z tym bazarkiem z klatką to chwila zwłoki będzie bo jak zalało nam piwnicę to klatkę też i muszę ją przeczyścić ;)

Posted

Ammounie napisał(a):
A tak przy okazji z którego dnia Misiek ma ogłoszenia?

o kurcze tego Ci nie powiem ;)
zaraz sprawdzę, a może przy okazji trza mu odnowić... za dużo ogłoszeń chce brać na siebie ;)

Posted

Misiek ma z... 2 maja aż... wow ;) tyle czasu ;)
przychodziły do mnie takie linki żeby mu odnowić a reszta pewnie do pani Iwony... takie, ze się wciska i się odnawia ogłoszenie... na e-maila... ;)

Posted

[quote name='Marta67']Misiek ma z... 2 maja aż... wow ;) tyle czasu ;)
przychodziły do mnie takie linki żeby mu odnowić a reszta pewnie do pani Iwony... takie, ze się wciska i się odnawia ogłoszenie... na e-maila... ;)

p. Iwona pewnie nie ma czasu na odnawianie ogłoszeń Marta. Podawaj swój adres mailowy, albo mój: [email protected]

Posted

dobra ;)
masz rację lepiej jednego a dobrze ;)
bo tak to skończę u jednego to już zaczynam dla drugiego... jeszcze mam kilkanaście do zrobienia...
a czasu brak ;)

Posted

BoUnTy padł komputer a pilnie potrzebne są ogłoszenia dla psów z lecznicy!

Jeśli ktoś może to bardzo proszę
!

Łyżew

Będzie miał ogłoszenia pod koniec tygodnia

Łyżew to 2letni, średniej wielkości pies – jest bardzo przyjazny w stosunku do ludzi, lubi dzieci, dogaduje się z innymi psami i kotami. Jest zaszczepiony i wykastrowany, szuka domu – kontakt: 509 075 051 ; 604 129 008 [email protected]

Łyżew to 2letni pies, wyglądający jak mieszaniec wyżła i wilczarza – jest jednak niewielki, sięga do kolana. Ma około 2lat, jest raczej spokojny, bardzo ładnie chodzi na smyczy. Bardzo kochany i przyjazny do wszystkich ludzi, akceptuje dzieci, dogaduje się z innymi psami i kotami. Jest wykastrowany i zaszczepiony, posiada książeczkę zdrowia. Potrzebuje właściciela z charakterem, który się z nim dobrze dogada i da mu miłość. Łyżew przebywa obecnie w Warszawie, w sprawie adopcji prosimy o kontakt: 509 075 051 ; 604 129 008 [email protected]

więcej zdjęć tu: http://www.dogomania.pl/threads/1756...1#post14516751

Diana

Będzie miała ogłoszenia pod koniec tygodnia

Dina to 2-3letnia suczka sięgająca kolana – kocha ludzi i jest bardzo przyjazna. Akceptuje dzieci, dogaduje się z psami i kotami. Jest wysterylizowana i zaszczepiona, potrzebuje własnego domu – kontakt w sprawie adopcji: 509 075 051 ; 604 129 008 [email protected]

Diana ma około 2-3 lat, została oddana przez właścicieli dlatego, że była w ciąży. Na początku bardzo zamknięta w sobie, obecnie jest przyjazna, kocha ludzi, akceptuje dzieci. Bez problemu dogaduje się z psami i kotami, jest zaszczepiona i wysterylizowana, posiada książeczkę zdrowia. Sięga do około kolana, nadaje się do każdego domu. Nie czekaj, daj jej ciepło i miłość, a odwdzięczy się wiernością na zawsze – skontaktuj się w sprawie adopcji: 509 075 051 ; 604 129 008 [email protected]

więcej zdjęć tu: http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-WarszawAE-te-zwierzaki-naprawdAE-nie-majAE-czasu?p=14399835&viewfull=1#post14399835