Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Kochana Awit, Aza i Mika ślicznie proszą o tekst do ogłoszeń :-) Quote
Awit Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Miałam się z P.Iwoną skontaktować by dowiedzieć czegoś o psiakach, ale nie zrobiłam tego. Po prostu ciągle coś. Może pojutrze... Przepraszam. Ammounie Aza i Mika tylko? Quote
Piromanka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Olu, czy dałoby się zdobyć więcej zdjęć Olka i Miśka? Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 no ja już o Olka prosiłam, to zrobiłabym mu nowsze ogłoszonka, bo na razie jedze z tym jednym zdjęciem... Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Marta67 napisał(a):o to super :D dobrą passę mamy chyba :) Jak najbardziej! Boska Opatrzność czuwa nad nami i pieskami :-) Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Awit napisał(a):Miałam się z P.Iwoną skontaktować by dowiedzieć czegoś o psiakach, ale nie zrobiłam tego. Po prostu ciągle coś. Może pojutrze... Przepraszam. Ammounie Aza i Mika tylko? Reszta ma już domki albo teksty i jest ogłaszana. Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Marta67 napisał(a):no ja już o Olka prosiłam, to zrobiłabym mu nowsze ogłoszonka, bo na razie jedze z tym jednym zdjęciem... Marta Olek ma od wczoraj nowe ogłoszenia. Zamówiłam u BoUnTy. Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Piromanka napisał(a):Olu, czy dałoby się zdobyć więcej zdjęć Olka i Miśka? Aniu, p. Iwona powiedziała że jak tylko będzie mogła to zrobi. Czekamy :-) Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Zamówiłam też ogłoszenia dla Sonii i Figi. Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ammounie napisał(a):Marta Olek ma od wczoraj nowe ogłoszenia. Zamówiłam u BoUnTy. oj to się jako ciotka ogłoszeniowa nie wykazałam :( Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Marta67 napisał(a):oj to się jako ciotka ogłoszeniowa nie wykazałam :( Marta, deklarowałaś się że będziesz ogłaszać Miśka :-) ogłaszając Miśka wykazujesz się jak najbardziej :-) Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Zrobiłam update wszystkich psiaków, tego kto ma ogłoszenia a kto nie na pierwszej stronie. Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ammounie napisał(a):Marta, deklarowałaś się że będziesz ogłaszać Miśka :-) ogłaszając Miśka wykazujesz się jak najbardziej :-) no skoro tak mówisz ;) ale następnym razem bardziej się przyłożę, hihi :D Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Marta67 napisał(a):no skoro tak mówisz ;) ale następnym razem bardziej się przyłożę, hihi :D Jak tylko Awit będzie mogła zrobić teksty do ogłoszeń dla Azy i Miki to będziesz miała okazję :-) Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Ammounie napisał(a):Marta, deklarowałaś się że będziesz ogłaszać Miśka :-) ogłaszając Miśka wykazujesz się jak najbardziej :-) A tak przy okazji z którego dnia Misiek ma ogłoszenia? Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 hihi :D sugestia, aluzja hihih :) czy co tam jeszcze :) hihi jak znajdzie się czas to oczywiście ;) a Olu z tym bazarkiem z klatką to chwila zwłoki będzie bo jak zalało nam piwnicę to klatkę też i muszę ją przeczyścić ;) Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ammounie napisał(a):A tak przy okazji z którego dnia Misiek ma ogłoszenia? o kurcze tego Ci nie powiem ;) zaraz sprawdzę, a może przy okazji trza mu odnowić... za dużo ogłoszeń chce brać na siebie ;) Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Misiek ma z... 2 maja aż... wow ;) tyle czasu ;) przychodziły do mnie takie linki żeby mu odnowić a reszta pewnie do pani Iwony... takie, ze się wciska i się odnawia ogłoszenie... na e-maila... ;) Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Marta67 napisał(a):(...) za dużo ogłoszeń chce brać na siebie ;) ;-) chyba tak. Lepiej jednego a dobrze :-) Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Marta67']Misiek ma z... 2 maja aż... wow ;) tyle czasu ;) przychodziły do mnie takie linki żeby mu odnowić a reszta pewnie do pani Iwony... takie, ze się wciska i się odnawia ogłoszenie... na e-maila... ;) p. Iwona pewnie nie ma czasu na odnawianie ogłoszeń Marta. Podawaj swój adres mailowy, albo mój: [email protected] Quote
Marta67 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 dobra ;) masz rację lepiej jednego a dobrze ;) bo tak to skończę u jednego to już zaczynam dla drugiego... jeszcze mam kilkanaście do zrobienia... a czasu brak ;) Quote
Ammounie Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 BoUnTy padł komputer a pilnie potrzebne są ogłoszenia dla psów z lecznicy! Jeśli ktoś może to bardzo proszę ! Łyżew Będzie miał ogłoszenia pod koniec tygodnia Łyżew to 2letni, średniej wielkości pies – jest bardzo przyjazny w stosunku do ludzi, lubi dzieci, dogaduje się z innymi psami i kotami. Jest zaszczepiony i wykastrowany, szuka domu – kontakt: 509 075 051 ; 604 129 008 [email protected] Łyżew to 2letni pies, wyglądający jak mieszaniec wyżła i wilczarza – jest jednak niewielki, sięga do kolana. Ma około 2lat, jest raczej spokojny, bardzo ładnie chodzi na smyczy. Bardzo kochany i przyjazny do wszystkich ludzi, akceptuje dzieci, dogaduje się z innymi psami i kotami. Jest wykastrowany i zaszczepiony, posiada książeczkę zdrowia. Potrzebuje właściciela z charakterem, który się z nim dobrze dogada i da mu miłość. Łyżew przebywa obecnie w Warszawie, w sprawie adopcji prosimy o kontakt: 509 075 051 ; 604 129 008 [email protected] więcej zdjęć tu: http://www.dogomania.pl/threads/1756...1#post14516751 Diana Będzie miała ogłoszenia pod koniec tygodnia Dina to 2-3letnia suczka sięgająca kolana – kocha ludzi i jest bardzo przyjazna. Akceptuje dzieci, dogaduje się z psami i kotami. Jest wysterylizowana i zaszczepiona, potrzebuje własnego domu – kontakt w sprawie adopcji: 509 075 051 ; 604 129 008 [email protected] Diana ma około 2-3 lat, została oddana przez właścicieli dlatego, że była w ciąży. Na początku bardzo zamknięta w sobie, obecnie jest przyjazna, kocha ludzi, akceptuje dzieci. Bez problemu dogaduje się z psami i kotami, jest zaszczepiona i wysterylizowana, posiada książeczkę zdrowia. Sięga do około kolana, nadaje się do każdego domu. Nie czekaj, daj jej ciepło i miłość, a odwdzięczy się wiernością na zawsze – skontaktuj się w sprawie adopcji: 509 075 051 ; 604 129 008 [email protected] więcej zdjęć tu: http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-WarszawAE-te-zwierzaki-naprawdAE-nie-majAE-czasu?p=14399835&viewfull=1#post14399835 Quote
Ammounie Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [SIZE=4]Miła - przeurocza suka! nie jest pierwszej młodości, ale nie jest też stara to kochana sunia - uwielbia wszystkich i wszystko! Pójdzie za człowiekiem na koniec świata. Skacze jak szczeniak jest spora - waży ponad 30 kg i ma szorstką sierść Ich wątek: http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Warszaw%C4%85-POMOCY-one-nie-maj%C4%85-czasu! Quote
Ammounie Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 owczarkowata Kłoska jakiż to kochany pies! wesoła, żywiołowa, na smyczy ciągnie ale wydaje mi się, że to przez to, że jest niewybiegana... uśmiechnięta, piękna, kochana suczynka - ona kocha cały świat więcej zdjęć tu: http://www.dogomania.pl/threads/175602-psiaki-i-kotki-z-lecznicy-pod-Warszaw%C4%85-POMOCY-one-nie-maj%C4%85-czasu! Quote
Recommended Posts