Ammounie Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Marta67 napisał(a):ach... dużo psiaków :( Jest ich jeszcze więcej! Ale nie mam info do ogłoszeń. BoUnTy padł komputer a te pieski mają mało czasu. Quote
Ammounie Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Off: ONZ wzywa świat do przyjęcia wegańskiej diety! "Ogólnoświatowa tendencja zmiany diety na wegańską, jest konieczna w celu ocalenia świata od głodu, braków paliwowych i najgorszych skutków zmian klimatu" - raport ONZ, z 3 czerwca 2010 roku. http://www.guardian.co.uk/environment/2010/jun/02/un-report-meat-free-diet Quote
Awit Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A ja nie jestem weganką, nawet nie jestem wegetarianką bo zjadam ryby..... Napisałam tekst dla Azy, oczywiście poproszę o poprawki. Aza-porzucona w lesie Gdy my spędzaliśmy tej zimy mroźne dni i noce w ciepłych pomieszczeniach, Azunia głodna i wychudzona błąkała się po zaśnieżonym lesie. Ta kochana sunia została wywieziona do lasu i tam pozostawiona, po prostu była niepotrzebna właścicielowi. Dzięki wspaniałej osobie znalazła się w domu, w którym psa traktuje się jak członka rodziny. Została wykąpana, odkarmiona, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Tak przygotowana czeka na wspaniałego własnego człowieka. Pragnie kochać i być kochana... Aza jest bardzo ładną sunią, sięga powyżej kolana, jest zgrabna i delikatna, jej śliczne rude ubarwienie rozjaśnione jest delikatnym krawacikiem i białymi końcówkami łapek i ogonka, tak jakby smugnięte pędzlem.... Jest zrównoważona a jednocześnie bardzo żywiołowa i energiczna, ma przecież około 2 czy 3 lat. Ulubioną jej rozrywką są zabawy z psami na świeżym powietrzu. Lubi być przy człowieku, być głaskana, tulona. Potrzeby fizjologiczne załatwia na dworze, umie chodzić na smyczy, w domku nie niszczy przedmiotów. Chcesz zostać właścicielem rudej piękności... Zadzwoń Quote
Awit Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Zapomniałam napisać, że Pani Iwona ma kolejne psy, tym razem są to dwie suczki pekińczyki. Dwie z jednego domu Quote
esperanza Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Pekińczyki warto zgłosić do osób zajmujących się płaskatymi, pewnie Osa będzie wiedziała, gdzie je ogłaszać. Quote
Marta67 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Awit napisał(a):Zapomniałam napisać, że Pani Iwona ma kolejne psy, tym razem są to dwie suczki pekińczyki. Dwie z jednego domu pekińczyki kocham ;) prosimy o zdjęcia, i zaraz któraś ciotka pewnie ogłoszonka zrobi ;) ja to już czasu niestety nie mam ale postaram się poprawić ;) Quote
Kana Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Helol! Ciotka bullowata już jest! Kooka jest cudowna! Pozwolilam sobie założyć jej temat : http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4539 Widzę że Beata robi jej ogloszenia. Gdzie dokladnie? Czy sunia ma allegro ? Czy da radę zrobić więcej zdjęć? Co jest potrzebne prócz ogloszen? Może DT? Quote
kamilawa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Oki, mogę pomóc ogłaszać. Tylko proszę mi powiedzieć które cudo? Quote
Marta67 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 cudo do wyboru do koloru ;) są zdjęcia i opisy psiaków :D możesz kamilawa wybierać i przebierać :) Quote
kamilawa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Marta67']cudo do wyboru do koloru ;) są zdjęcia i opisy psiaków :D możesz kamilawa wybierać i przebierać :) Na 1 str. widziałam, że niektórzy ogłaszają już jakieś psiaki, proszę wybierz mi jakiegoś, ja tak nie potrafię... :) Nie dam rady wszystkich :D Quote
Marta67 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 kamilawa napisał(a):Na 1 str. widziałam, że niektórzy ogłaszają już jakieś psiaki, proszę wybierz mi jakiegoś, ja tak nie potrafię... :) Nie dam rady wszystkich :D no to zaraz Ci kogoś wybierzemy :multi: Quote
Marta67 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 weź Mikę :D to ta ruda :D śliczna :D ale ona nie ma testu... poczekaj sekundkę to jeszcze sprawdzę ;) jest Mika i Aza ale ani jedna ani druga nie mają tekstów, chyba, ze zrobisz ogłoszonka z tego co jest ;) Quote
Awit Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Przecież napisałam kilka słów Azie, w poście 228..... A Mika ma już domek stały od kilku dni. Quote
Marta67 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 aha czyli po prostu pierwszy post jest nie zaktualizowany... moja wina :/ Quote
Marta67 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 no właśnie nie wiem gdzie jest... pewni ma dużo roboty... ale wątek nie aktualizowany nie może być bo się wszystko miesza kurcze :/ Quote
kamilawa Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Awit napisał(a):Aza-porzucona w lesie Gdy my spędzaliśmy tej zimy mroźne dni i noce w ciepłych pomieszczeniach, Azunia głodna i wychudzona błąkała się po zaśnieżonym lesie. Ta kochana sunia została wywieziona do lasu i tam pozostawiona, po prostu była niepotrzebna właścicielowi. Dzięki wspaniałej osobie znalazła się w domu, w którym psa traktuje się jak członka rodziny. Została wykąpana, odkarmiona, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Tak przygotowana czeka na wspaniałego własnego człowieka. Pragnie kochać i być kochana... Aza jest bardzo ładną sunią, sięga powyżej kolana, jest zgrabna i delikatna, jej śliczne rude ubarwienie rozjaśnione jest delikatnym krawacikiem i białymi końcówkami łapek i ogonka, tak jakby smugnięte pędzlem.... Jest zrównoważona a jednocześnie bardzo żywiołowa i energiczna, ma przecież około 2 czy 3 lat. Ulubioną jej rozrywką są zabawy z psami na świeżym powietrzu. Lubi być przy człowieku, być głaskana, tulona. Potrzeby fizjologiczne załatwia na dworze, umie chodzić na smyczy, w domku nie niszczy przedmiotów. Chcesz zostać właścicielem rudej piękności... Zadzwoń Znalazłam :) Biorę się za ogłoszenia. Rozumiem, że kontakt z pierwszego postu? Quote
Ammounie Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Awit napisał(a):A ja nie jestem weganką, nawet nie jestem wegetarianką bo zjadam ryby..... Napisałam tekst dla Azy, oczywiście poproszę o poprawki. Aza-porzucona w lesie Gdy my spędzaliśmy tej zimy mroźne dni i noce w ciepłych pomieszczeniach, Azunia głodna i wychudzona błąkała się po zaśnieżonym lesie. Ta kochana sunia została wywieziona do lasu i tam pozostawiona, po prostu była niepotrzebna właścicielowi. Dzięki wspaniałej osobie znalazła się w domu, w którym psa traktuje się jak członka rodziny. Została wykąpana, odkarmiona, odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Tak przygotowana czeka na wspaniałego własnego człowieka. Pragnie kochać i być kochana... Aza jest bardzo ładną sunią, sięga powyżej kolana, jest zgrabna i delikatna, jej śliczne rude ubarwienie rozjaśnione jest delikatnym krawacikiem i białymi końcówkami łapek i ogonka, tak jakby smugnięte pędzlem.... Jest zrównoważona a jednocześnie bardzo żywiołowa i energiczna, ma przecież około 2 czy 3 lat. Ulubioną jej rozrywką są zabawy z psami na świeżym powietrzu. Lubi być przy człowieku, być głaskana, tulona. Potrzeby fizjologiczne załatwia na dworze, umie chodzić na smyczy, w domku nie niszczy przedmiotów. Chcesz zostać właścicielem rudej piękności... Zadzwoń Awit, dziękuję za tekst dla Azy Quote
Ammounie Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Marta67 napisał(a):pekińczyki kocham ;) prosimy o zdjęcia, i zaraz któraś ciotka pewnie ogłoszonka zrobi ;) ja to już czasu niestety nie mam ale postaram się poprawić ;) Zdjęcia pekinek p. Iwona prześle mi dziś :-) Quote
Ammounie Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Kana napisał(a):Helol! Ciotka bullowata już jest! Kooka jest cudowna! Pozwolilam sobie założyć jej temat : http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4539 Widzę że Beata robi jej ogloszenia. Gdzie dokladnie? Czy sunia ma allegro ? Czy da radę zrobić więcej zdjęć? Co jest potrzebne prócz ogloszen? Może DT? Witamy Cioteczkę Bullowatą! Dziękuję że założyłaś jej temat na bullowatych. Koka nie ma nowych ogłoszeń więc jeśli chciałabyś pomóc to pewnie się bardzo ucieszy. Allegro też nie ma. Dziś p. Iwona prześle mi też więcej zdjęć. Gdybyś miała DT dla Koki to by było cudownie. Ona bardzo potrzebuje socjalizacji a p. Iwona nie może jej poświęcić tyle czasu ile Kooka potrzebuje. Ona bardzo lubi dzieci, a bardzo nie lubi innych suk, samca zniesie. Najlepiej zadzwoń do p. Iwony, ona przekaże Ci wszystkie info: 506 40 35 14 Quote
Ammounie Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 kamilawa napisał(a):Znalazłam :) Biorę się za ogłoszenia. Rozumiem, że kontakt z pierwszego postu? Witaj na wątku i dziękuję za pomoc z ogłoszeniami Azy :-) Quote
Ammounie Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Marta67 napisał(a):aha czyli po prostu pierwszy post jest nie zaktualizowany... moja wina :/ pierwszy post jest już zaktualizowany :-) Quote
Ammounie Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Awit napisał(a):Bo Ammounie nas opuściła.... Awit, jak bym mogła Was opuścić? ;-) Quote
Ammounie Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 kamilawa napisał(a):Znalazłam :) Biorę się za ogłoszenia. Rozumiem, że kontakt z pierwszego postu? tel do p. Iwony: 506 40 35 14 jeśli ogłoszenia potrzebują aktualizacji podawaj mój adres mailowy: [email protected] Quote
Recommended Posts