Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Awit']Zdaje się, że mamy nową autorkę tekstów:-)
A co z Niko?? Pani Iwona odda go tym ludziom?[/QUOTE]

Oni go nie chcą. Wyrzucili go. Szukamy DS.

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Awit']Zdaje się, że mamy nową autorkę tekstów:-)[/QUOTE]
Jeśli jest jeszcze jakiś pies bez tekstu, to dajcie jakieś info, coś zaraz wyskrobię. :)

Posted

Przypominam się - nie wiem jakie psiaki ogłaszać. Szkoda, że nie zerknęłam tutaj wczoraj - pekinki by miały piękny tekst, a tak ogłaszałam na starym :(

Posted

[quote name='BoUnTy']Przypominam się - nie wiem jakie psiaki ogłaszać. Szkoda, że nie zerknęłam tutaj wczoraj - pekinki by miały piękny tekst, a tak ogłaszałam na starym :([/QUOTE]

BoUnty, napisałam na wątku ogłoszeniowym i wysłałam Ci te teksty które do Ciebie nie doszły.

Posted

Dziś odeszła za tęczowy most Tygrysek. Dziękuję wszystkim za pomoc i modlitwy za nią. Idę odpocząć bo nie spałam od kilku dni.

Piksi i Diksi mają już full zestaw ogłoszeń.

Od dziś nie będzie mnie na dogo przez kilka dni.

• 2 weeks later...
Posted

Figa jeszcze nie w domku? Toż to uroczy szczeniak!
Ja cały czas odświeżam ogłoszenia, które u mnie na profilach wiszą, także odświeżę znów, choć rzeczywiście wartoby zrobić nowe...

Posted

BoUnTy napisał(a):
Figa jeszcze nie w domku? Toż to uroczy szczeniak!
Ja cały czas odświeżam ogłoszenia, które u mnie na profilach wiszą, także odświeżę znów, choć rzeczywiście wartoby zrobić nowe...

BoUnty ja dziś wyjeżdżam i będę dopiero za 2 tygodnie. Czy zrobiłabyś im proszę nowe ogłoszenia? Mogłabym Ci przelać pieniądze po powrocie?