Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Kępa Potocka to musze sprawdzić na mapie :eviltong: :eviltong: albo TZ zapytam on bardziej oblatany.Ja mieszkam teraz w gm.Stare Babice :p

Lalka jak się zapoznaje to ogon jak antena wysoko i cała spięta , ale taki sposób powitań przeważnie występuje u bullowatych.Chwila wąchania i heja do zabawy zaprasza kłaniając się :lol: :lol:

To z Babic masz blizej do mnie niz na hutnik:) Trzeba sie kierowac na Zoliborz/Pl.Wilsona.
Axa tak jak Lala, czujna przy powitaniu, jak jej wszystko pasuje to szalenstwo, dlatego najpierw puszczamy Axe, zeby sie poznala, a potem Maksia, bo on od razu leci jak wariat i hamuje dopiero przy suce :D

Patka napisał(a):
NIGDy zie zaczyna konfliktu to cenię u bulowatych :cool3:
co do ciągnięcia jak lilith była zdrowa kochała to robic ale szkopuł taki ze oprócz bulowatych żadne psy nie miały nerów ze stali i pewnosci siebie zeby uznać to tylko za zabawę i najczęsciej jak przegrały chciały lilith dziabnąc

No Maksiu czasem zaczyna, ale jak jest z Axa. Jak jest sam to piszczy i sie trzesie do psa, dlatego czesto ludzie mysla, ze on sie chce bawic.
Ja dopiero zaczynam interesowac sie tymi sportami, nie znam sie za bardzo, ale sadze, ze wlasnie dlatego co Patka napisala, do tugu nadaja sie tylko zrownowazone pity.

PRADA, dzieki, Maksiu ma 2 lata i 8 m-cy.

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dopiero zaczynam interesowac sie tymi sportami, nie znam sie za bardzo, ale sadze, ze wlasnie dlatego co Patka napisala, do tugu nadaja sie tylko zrownowazone pity.
Lilith gdyby nie stawy w "wiszeniu" byłaby świetna :cool3: paula polecam co do rozwoju wiedzy o sportach zeilone forum AST :cool3:

Posted

Patka napisał(a):
paula polecam co do rozwoju wiedzy o sportach zeilone forum AST :cool3:

Dzieki. Zielone mi kiepsko smiga, gorzej niz dogo, ale po badaniach, jak bedzie wszystko dobrze, to tam zajrze.

Posted

Ani jednej ciotki u Maksia :shake: :placz:
Z serduchem wszystko w porzadku :multi:
Niedawno wrocilam, padam na ryj, jutro odwiedze Wasze galerie, niedobre ciotki :mad:

Posted

paula_z napisał(a):
Ani jednej ciotki u Maksia :shake: :placz:
Z serduchem wszystko w porzadku :multi:
Niedawno wrocilam, padam na ryj, jutro odwiedze Wasze galerie, niedobre ciotki :mad:

Bardzo sie cieszymy ze serducho ok :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Strasznie miło czytać takie wieści :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Hihihi, widze malą poprawe u ciotek :diabloti: Dziekujemy :multi:
Teraz trzeba trzymac kciuczki w piatek o 10 rano, jedziemy do ortopedy. Tego badania boje sie bardziej, moze nie bedzie potrzebna premedykacja :shake: .
Komp mi pada, wezwalam "lekarza", robi co moze, ale stan jest krytyczny, smiga na slowo honoru, wiec foteczek narazie nie bedzie, chyba ze sis cos wstawi wieczorkiem.

Posted

Oczywiście że będziemy trzymać kciuki , łapki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
A zkomopami to jakaś plaga czy co :hmmmm: u mnie też coś się dziwnego dziej :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: i się dziadostwo buntuje :p :p :p

czekam na foteczki przystojniaczka i Axuni :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Z kompem troche lepiej, zostal przeczyszczony, ale i tak moze pasc w kazdej chwili dysk, taki mam super sprzet :angryy: I do tego cos sie zj....o ze sterownikiem i nie moge wgrac ich na plytke i moge je stracic :-(. Juz poszlo do kosza kilka plytek, bo uszkadza! Nie mam pojecia, nie znam sie :shake:

Posted

Może nagrywarka padła ??? mi własnie padła musiałam kupić drugą :angryy: :angryy: umarła bez podania przyczyny od tak nagle bez ostrzeżenia.Działąła super wsadziłam płytke potem drugą i doopa.Wdodatku całego kompa mi wieszała.

Posted

Nie wiem, moze to nagrywarka :shake: Ale "uzdrowiciel" mowi, ze to od sterownika. Poki co net smiga w miare dobrze, pozmniejszalam fotki i zaraz wrzuce...

Posted

bosko :loveu: :loveu: jak każdy bullowaty śpi w dziwnych pozycjach i leży jak żaba :lol: :lol: :lol: :lol:

a to do ****tu - na pierwszą strone :diabloti: :diabloti: "walki psów"

Posted

hahahahahahahahaha aleś mi humora poprawiła tymi fotkami :grin: :grin: :grin: :megagrin: :megagrin: :grins: :grins: :grins: :-D :-D :-D :cool2: :laugh2_2:
coś Ty mu zrobiła :evil_lol: :evil_lol:

zabójczy uśmiech :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']hahahahahahahahaha aleś mi humora poprawiła tymi fotkami :grin: :grin: :grin: :megagrin: :megagrin: :grins: :grins: :grins: :-D :-D :-D :cool2: :laugh2_2:
Ciesze sie, taki mialam zamiar ;)

coś Ty mu zrobiła :evil_lol: :evil_lol:

Hehe, nic, sam sobie zrobil, fafelki mu sie zahaczyly o zabeczki i sobie poprawial. Szkoda, ze nie udalo mi sie zlapac chwile pozniej lub wczesniej, jak bylo widac jezyczek :)