Paula Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Vectra napisał(a):Kępa Potocka to musze sprawdzić na mapie :eviltong: :eviltong: albo TZ zapytam on bardziej oblatany.Ja mieszkam teraz w gm.Stare Babice :p Lalka jak się zapoznaje to ogon jak antena wysoko i cała spięta , ale taki sposób powitań przeważnie występuje u bullowatych.Chwila wąchania i heja do zabawy zaprasza kłaniając się :lol: :lol: To z Babic masz blizej do mnie niz na hutnik:) Trzeba sie kierowac na Zoliborz/Pl.Wilsona. Axa tak jak Lala, czujna przy powitaniu, jak jej wszystko pasuje to szalenstwo, dlatego najpierw puszczamy Axe, zeby sie poznala, a potem Maksia, bo on od razu leci jak wariat i hamuje dopiero przy suce :D Patka napisał(a): NIGDy zie zaczyna konfliktu to cenię u bulowatych :cool3: co do ciągnięcia jak lilith była zdrowa kochała to robic ale szkopuł taki ze oprócz bulowatych żadne psy nie miały nerów ze stali i pewnosci siebie zeby uznać to tylko za zabawę i najczęsciej jak przegrały chciały lilith dziabnąc No Maksiu czasem zaczyna, ale jak jest z Axa. Jak jest sam to piszczy i sie trzesie do psa, dlatego czesto ludzie mysla, ze on sie chce bawic. Ja dopiero zaczynam interesowac sie tymi sportami, nie znam sie za bardzo, ale sadze, ze wlasnie dlatego co Patka napisala, do tugu nadaja sie tylko zrownowazone pity. PRADA, dzieki, Maksiu ma 2 lata i 8 m-cy. Quote
Patka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ja dopiero zaczynam interesowac sie tymi sportami, nie znam sie za bardzo, ale sadze, ze wlasnie dlatego co Patka napisala, do tugu nadaja sie tylko zrownowazone pity. Lilith gdyby nie stawy w "wiszeniu" byłaby świetna :cool3: paula polecam co do rozwoju wiedzy o sportach zeilone forum AST :cool3: Quote
Paula Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Patka napisał(a):paula polecam co do rozwoju wiedzy o sportach zeilone forum AST :cool3: Dzieki. Zielone mi kiepsko smiga, gorzej niz dogo, ale po badaniach, jak bedzie wszystko dobrze, to tam zajrze. Quote
Paula Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Dzis idziemy do kardiologa, trzymajcie kciuki, zeby wyniki byly dobre, troche sie boje...:roll: Quote
Paula Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Ani jednej ciotki u Maksia :shake: :placz: Z serduchem wszystko w porzadku :multi: Niedawno wrocilam, padam na ryj, jutro odwiedze Wasze galerie, niedobre ciotki :mad: Quote
Vectra Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ciotka patrzy na Maksia :eviltong: :eviltong: z ukrycia :p :p Super że serducho cacy :multi: :multi: :multi: Quote
Basia&Safi Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Super ze syneczek zdrowy :):):):) bardzo sie ciszymy:):):) no wiec co czekamy na odwiedzinki i zdjecia :):):) Quote
Pysia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 paula_z napisał(a):Ani jednej ciotki u Maksia :shake: :placz: Z serduchem wszystko w porzadku :multi: Niedawno wrocilam, padam na ryj, jutro odwiedze Wasze galerie, niedobre ciotki :mad: Bardzo sie cieszymy ze serducho ok :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Strasznie miło czytać takie wieści :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Paula Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Hihihi, widze malą poprawe u ciotek :diabloti: Dziekujemy :multi: Teraz trzeba trzymac kciuczki w piatek o 10 rano, jedziemy do ortopedy. Tego badania boje sie bardziej, moze nie bedzie potrzebna premedykacja :shake: . Komp mi pada, wezwalam "lekarza", robi co moze, ale stan jest krytyczny, smiga na slowo honoru, wiec foteczek narazie nie bedzie, chyba ze sis cos wstawi wieczorkiem. Quote
Vectra Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Oczywiście że będziemy trzymać kciuki , łapki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: A zkomopami to jakaś plaga czy co :hmmmm: u mnie też coś się dziwnego dziej :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: i się dziadostwo buntuje :p :p :p czekam na foteczki przystojniaczka i Axuni :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Z kompem troche lepiej, zostal przeczyszczony, ale i tak moze pasc w kazdej chwili dysk, taki mam super sprzet :angryy: I do tego cos sie zj....o ze sterownikiem i nie moge wgrac ich na plytke i moge je stracic :-(. Juz poszlo do kosza kilka plytek, bo uszkadza! Nie mam pojecia, nie znam sie :shake: Quote
Vectra Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Może nagrywarka padła ??? mi własnie padła musiałam kupić drugą :angryy: :angryy: umarła bez podania przyczyny od tak nagle bez ostrzeżenia.Działąła super wsadziłam płytke potem drugą i doopa.Wdodatku całego kompa mi wieszała. Quote
Paula Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Nie wiem, moze to nagrywarka :shake: Ale "uzdrowiciel" mowi, ze to od sterownika. Poki co net smiga w miare dobrze, pozmniejszalam fotki i zaraz wrzuce... Quote
malawaszka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 obejrzałam foteczki - fajniutkie psiuńcie malutkie :loveu: :lol: Quote
Paula Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Dzis fotki z domu, zabawa na "psiej" sofie: Quote
Vectra Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 bosko :loveu: :loveu: jak każdy bullowaty śpi w dziwnych pozycjach i leży jak żaba :lol: :lol: :lol: :lol: a to do ****tu - na pierwszą strone :diabloti: :diabloti: "walki psów" Quote
Paula Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 I na koniec najfajniejsze :lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 hahahahahahahahaha aleś mi humora poprawiła tymi fotkami :grin: :grin: :grin: :megagrin: :megagrin: :grins: :grins: :grins: :-D :-D :-D :cool2: :laugh2_2: coś Ty mu zrobiła :evil_lol: :evil_lol: zabójczy uśmiech :diabloti: Quote
Paula Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Vectra']hahahahahahahahaha aleś mi humora poprawiła tymi fotkami :grin: :grin: :grin: :megagrin: :megagrin: :grins: :grins: :grins: :-D :-D :-D :cool2: :laugh2_2: Ciesze sie, taki mialam zamiar ;) coś Ty mu zrobiła :evil_lol: :evil_lol: Hehe, nic, sam sobie zrobil, fafelki mu sie zahaczyly o zabeczki i sobie poprawial. Szkoda, ze nie udalo mi sie zlapac chwile pozniej lub wczesniej, jak bylo widac jezyczek :) Quote
Cola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: jaka mina....boska :lol: Quote
e.v.a Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='paula_z'] jakiśpioszek słodziachny :loveu: Quote
Basia&Safi Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 superasne foteczki :):):):) co to za minka hihihih Quote
Paula Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 "Dzieki dziewczynki :loveu: Ciekawe czemu cioci Ali u nas nie bylo?:cool3: " Quote
Vectra Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Bry wieczorek co tam słychać u mojego przystojniaczka ?? i jego pięknej koleżanki ?? Quote
Recommended Posts