Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja to się zastanawiam po każym zdjęciu jaka on ma maść....Kameleon jeden.....ale jaki sliczny , zakochany ponoc teraz w takiej jednej Axie.........ta wiosnaaaaa.....:loveu:

A Paula niema co robić i szuka Kaczuch z Ptasia Grypą...... ;-)

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madziara1983']A ja to się zastanawiam po każym zdjęciu jaka on ma maść....
Jest brazowo - szary lub szaro - brazowy, zalezy od pory roku :cool3:
masc sie nazywa "blue polo" (tak ma w ksiazeczce)

zakochany ponoc teraz w takiej jednej Axie.........ta wiosnaaaaa.....:loveu:

Ciiiicho, bo Safi usłyszy ;-)

Posted

[quote name='madziara1983']Maść blue polo--- jakoś mi się to kojazy z niebieskim a nie brązowo szarym, ale ja to się nie znam....:eviltong: :eviltong: :eviltong:

No niebieski to on nie jest, jak byl szczeniczkiem to byl ciemny grafitowy, ale potem kolorek mu sie zmienil. Widac to troche na fotkach na 1 stronie.
P.s. Ja tam nigdy nie slyszalam o umaszczeniu "blue-polo".

Posted

On jest piękny :)
Mój kuzyn ma czarno-białą pit bullkę Olimpie straszna przylepa i swir ma 5 m-cy i niespozyte pokłady energi moze biegac po łaczce bez przerwy !Namówiłem kuzyna na przedszkole ,a potem na PT !

Posted

olekg18 napisał(a):
On jest piękny :)
Mój kuzyn ma czarno-białą pit bullkę Olimpie straszna przylepa i swir ma 5 m-cy i niespozyte pokłady energi moze biegac po łaczce bez przerwy !Namówiłem kuzyna na przedszkole ,a potem na PT !

To dobrze, niech sie sunia socjalizuje od malego. Ach, 5 m-cy, co za wiek ;) Max byl straszny wariat, dopiero z pol roku temu sie troszeczke uspokoil; dzisiaj biegal godzine za patyczkiem, potem z pol godziny brodzil po wodzie, bo chyba zapomnial jak sie plywa, potem jeszcze z pol godziny za patyczkiem, po powrocie do domu odpocząl 20 min i przylecial do mnie z pileczka, dalej sie bawic. Nie wiem skad on ma tyle energii.

Posted

Wedle zyczenia :)

co tam masz...?

oddawaj patyczek...

no dawaj go....

i tak ci zabiore...

predzej czy pozniej...

oddawaj, wrrrr....

...a nie mowilam

juz ci nie oddam

Posted

O, jak milo, dziekujemy wszystkim za odwiedziny, zapraszamy czesciej

[quote name='dbsst']czy to jest kępa potocka
Jak ktos tu byl to poznaje napewno , czasem mozna nas tu spotkac.

Posted

[quote name='paula_z']O, jak milo, dziekujemy wszystkim za odwiedziny, zapraszamy czesciej

Jak ktos tu byl to poznaje napewno , czasem mozna nas tu spotkac.
hahaha to moge śmmieło powiedzieć witaj sąsiadko ;)

co prawda teraz rzadziej tu jesteśmy ale czasem.........się stawiamy i na kępie :cool3: