madziara1983 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A ja to się zastanawiam po każym zdjęciu jaka on ma maść....Kameleon jeden.....ale jaki sliczny , zakochany ponoc teraz w takiej jednej Axie.........ta wiosnaaaaa.....:loveu: A Paula niema co robić i szuka Kaczuch z Ptasia Grypą...... ;-) Quote
Paula Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='madziara1983']A ja to się zastanawiam po każym zdjęciu jaka on ma maść.... Jest brazowo - szary lub szaro - brazowy, zalezy od pory roku :cool3: masc sie nazywa "blue polo" (tak ma w ksiazeczce) zakochany ponoc teraz w takiej jednej Axie.........ta wiosnaaaaa.....:loveu: Ciiiicho, bo Safi usłyszy ;-) Quote
madziara1983 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Maść blue polo--- jakoś mi się to kojazy z niebieskim a nie brązowo szarym, ale ja to się nie znam....:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Paula Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='madziara1983']Maść blue polo--- jakoś mi się to kojazy z niebieskim a nie brązowo szarym, ale ja to się nie znam....:eviltong: :eviltong: :eviltong: No niebieski to on nie jest, jak byl szczeniczkiem to byl ciemny grafitowy, ale potem kolorek mu sie zmienil. Widac to troche na fotkach na 1 stronie. P.s. Ja tam nigdy nie slyszalam o umaszczeniu "blue-polo". Quote
oliwia2005 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 On jest po prostu p r z e p i ę k n y :lol: . Quote
Paula Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Dzieki Ania :) Jeszcze kilka fotoskow spacerkowych Quote
Paula Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Ludzie, wezcie udzial w konkursie na molosach, mozna wygrac 300kg karmy dla schroniska! Wystarczy zrobic 3 rzeczy: napisac krotka historyjke z udzialem naszego psa lub fotostory, zaglosowac na TAK i skopiowac zielony tekst. Prosze Was ladnie, brakuje jeszcze 27 glosow, a czas jest do konca kwietnia. http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4521 Quote
e.v.a Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 ja juz pare dni temu bralam udzial :) świetna mordzia:loveu: Quote
olcha Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Śliczny :loveu: I ten wzrok maczo :eviltong: Ja też już brałam udział w akcji molosów :razz: Quote
Korenia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Świetne umaszczenie ;) Sweet psiunio ;) Ja zapraszam na swoją stronkę - oczywiście o mojej psiczce;) www.amy.xt.pl Quote
Patka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 słodziak - niewinna minka ale patyczek pod łapką Quote
olekg89 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 On jest piękny :) Mój kuzyn ma czarno-białą pit bullkę Olimpie straszna przylepa i swir ma 5 m-cy i niespozyte pokłady energi moze biegac po łaczce bez przerwy !Namówiłem kuzyna na przedszkole ,a potem na PT ! Quote
Paula Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 olekg18 napisał(a):On jest piękny :) Mój kuzyn ma czarno-białą pit bullkę Olimpie straszna przylepa i swir ma 5 m-cy i niespozyte pokłady energi moze biegac po łaczce bez przerwy !Namówiłem kuzyna na przedszkole ,a potem na PT ! To dobrze, niech sie sunia socjalizuje od malego. Ach, 5 m-cy, co za wiek ;) Max byl straszny wariat, dopiero z pol roku temu sie troszeczke uspokoil; dzisiaj biegal godzine za patyczkiem, potem z pol godziny brodzil po wodzie, bo chyba zapomnial jak sie plywa, potem jeszcze z pol godziny za patyczkiem, po powrocie do domu odpocząl 20 min i przylecial do mnie z pileczka, dalej sie bawic. Nie wiem skad on ma tyle energii. Quote
Paula Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Wedle zyczenia :) co tam masz...? oddawaj patyczek... no dawaj go.... i tak ci zabiore... predzej czy pozniej... oddawaj, wrrrr.... ...a nie mowilam juz ci nie oddam Quote
Basia&Safi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :laugh2_2: Świetnie razem wygladaja :):):) Maxiu robi swietne miny :D:D:D aAxa niezla laska :cool3: Quote
e.v.a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 a kto to nam jezyczek wytyka:cool3: oj nie ladnie nie ladnie:loveu: Quote
nikusia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Jaka mina!!!!!!! :roflt: :roflt: Fajne foteczki!!! Takie wesołe.... :D Quote
Cola Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Cudny, boski itd. psiak :loveu: i jaki szczęśliwy na tej focie i jaki przystojniacha :cool3: Quote
Paula Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 O, jak milo, dziekujemy wszystkim za odwiedziny, zapraszamy czesciej [quote name='dbsst']czy to jest kępa potocka Jak ktos tu byl to poznaje napewno , czasem mozna nas tu spotkac. Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='paula_z']O, jak milo, dziekujemy wszystkim za odwiedziny, zapraszamy czesciej Jak ktos tu byl to poznaje napewno , czasem mozna nas tu spotkac. hahaha to moge śmmieło powiedzieć witaj sąsiadko ;) co prawda teraz rzadziej tu jesteśmy ale czasem.........się stawiamy i na kępie :cool3: Quote
Recommended Posts