Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihihihi ale ma Axa zajefajne oczy :evil_lol: :evil_lol: żebraczek mały :loveu: :loveu:

u mnie to by z Kano nie przeszło - ta kanalia by z zębami wyskoczyła za próbe odebrania czegoś :angryy: :angryy:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra, u nas tak jest z Axa, zreszta widac na wczesniejszych fotkach, jak sie szczerzy; Maksiu, zeby cos zdobyc, naraza sie na kąsanie i to mocne :diabloti: Ale to twardziel ;) hihi.

Basia, dopoki jest u mnie Magda z Hektorem (link w podpisie), Maksiu jest u dreamer; normalnie mieszkaja oddzielnie, ale widuja sie codziennie, bo mieszkamy niedaleko.

Zostalam na noc u sis, niedawno wrocilysmy ze spacerku, pieski wybiegane, spia pod kolderka. Fotek dzis nie bedzie, bo mnie puscila do kompa tylko na chwile :lol:
Do jutra lub dzis, papa.

Posted

Kano to raczej żartów sobie nie robi jak czegoś broni - on leci z zębami ostro .Żadna z sucz się nie odważy podejść :p :p :p On wogóle czasami zachowuje się :shake: :shake: bez kija nie podchodz.Taki typowy egoistyczny samiec - po jego myśli wszystko musi być.Zato jak sucze coś mają to on bez pardonu podchodzi i zabiera - najpierw podchodzi , wywala gały i zębiska na wierzch , sucz się kuli wypluwa , a on zadowolony zabiera.Jak dostają smaczki/kostki to Kano swój przydział dostaje osobno.

miałam iść spać :diabloti: :diabloti: ale mi się niechce :razz:

Posted

Czesc cioteczki :) Jestem przelotem w domu, szybki prysznic i lece dalej. Jakas imprezka u nas na stadionie trwa, ide zobaczyc co tam sie dzieje, a potem moze do kina. Na noc znowu do dreamer, wiec o fotki musicie ją poprosic :cool3: Kurka, ale bede miala zaleglosci w Waszych galeriach :-o Buziaczki :loveu:

Posted

Czesc ciotki. Pojechalam w srode na impre na dzialke do znajomych, wrocilam wczoraj wieczorem, mam kaca giganta. Jak dojde do siebie to poodwiedzam Wasze galerie, ale mam zaleglosci...:shake: Do zobaczenia jutro nad kanalkiem.

Posted

:-] jeszcze kilka fotek - pogoda jest koszmarna, cały dzień ok 30 stopni u nas, w domu sauna :roll: i zwierzole padnięte, ale i tak wychodzą na balkon trochę się podgrzać

~*~

Posted

Maksiu mi sie pogryzl wczoraj pierwszy raz z psem :angryy: Bylam wieczorem u znajomych, na ich podworku, zamkneli swojego psa w domu, wiec ja puscilam Maksia; ale niestety mama znajomych sie obudzila, a ze pies piszczal to go wypuscila....nawet nie zdazylismy ich zlapac. Wszystko trwalo chwile, ale zanim je rozdzielilismy, Harold zdazyl chycic Maksia zębami i ma szrame na glowie :placz: :-( :shake:

Posted

[quote name='paula_z']Maksiu mi sie pogryzl wczoraj pierwszy raz z psem :angryy: Bylam wieczorem u znajomych, na ich podworku, zamkneli swojego psa w domu, wiec ja puscilam Maksia; ale niestety mama znajomych sie obudzila, a ze pies piszczal to go wypuscila....nawet nie zdazylismy ich zlapac. Wszystko trwalo chwile, ale zanim je rozdzielilismy, Harold zdazyl chycic Maksia zębami i ma szrame na glowie :placz: :-( :shake:

oj to nie miły miałaś dzień :roll: życzymy szybkiego zagojenia się rany ;)

Posted

Dziekujemy za cieple slowa :loveu: Maksiu wymiziany, tylko nie po glowce, po ktorej pancia tak lubi glaskac i calowac.

A tak wygladala wczoraj glówinka mojego synka :placz: :

Mam nadzieje, ze szybko sie zagoi i nie bedzie bardzo sladu. Dzis juz nie jest takie czerwone. A w jednym miejscu siersc ma rowno wyrwana, jakby mu wygolil taki paseczek :roll:

Posted

buuuuu :placz: biedny Maksiu :-(
niezle go dziabnoł ten pies :angryy: :angryy:
zagoi się szybciutko i śladu być nie powinno :lol:
ciocia trzyma kciuki :loveu: