Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 hihihihi ale ma Axa zajefajne oczy :evil_lol: :evil_lol: żebraczek mały :loveu: :loveu: u mnie to by z Kano nie przeszło - ta kanalia by z zębami wyskoczyła za próbe odebrania czegoś :angryy: :angryy: Quote
Basia&Safi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 hihihih jakie podchody :):) Paula mam pytanko Axa i MAxiu mieszkaja razem czy tylko sie spotykaja :):):) Quote
Paula Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Vectra, u nas tak jest z Axa, zreszta widac na wczesniejszych fotkach, jak sie szczerzy; Maksiu, zeby cos zdobyc, naraza sie na kąsanie i to mocne :diabloti: Ale to twardziel ;) hihi. Basia, dopoki jest u mnie Magda z Hektorem (link w podpisie), Maksiu jest u dreamer; normalnie mieszkaja oddzielnie, ale widuja sie codziennie, bo mieszkamy niedaleko. Zostalam na noc u sis, niedawno wrocilysmy ze spacerku, pieski wybiegane, spia pod kolderka. Fotek dzis nie bedzie, bo mnie puscila do kompa tylko na chwile :lol: Do jutra lub dzis, papa. Quote
Vectra Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Kano to raczej żartów sobie nie robi jak czegoś broni - on leci z zębami ostro .Żadna z sucz się nie odważy podejść :p :p :p On wogóle czasami zachowuje się :shake: :shake: bez kija nie podchodz.Taki typowy egoistyczny samiec - po jego myśli wszystko musi być.Zato jak sucze coś mają to on bez pardonu podchodzi i zabiera - najpierw podchodzi , wywala gały i zębiska na wierzch , sucz się kuli wypluwa , a on zadowolony zabiera.Jak dostają smaczki/kostki to Kano swój przydział dostaje osobno. miałam iść spać :diabloti: :diabloti: ale mi się niechce :razz: Quote
Paula Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Czesc cioteczki :) Jestem przelotem w domu, szybki prysznic i lece dalej. Jakas imprezka u nas na stadionie trwa, ide zobaczyc co tam sie dzieje, a potem moze do kina. Na noc znowu do dreamer, wiec o fotki musicie ją poprosic :cool3: Kurka, ale bede miala zaleglosci w Waszych galeriach :-o Buziaczki :loveu: Quote
Paula Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Czesc ciotki. Pojechalam w srode na impre na dzialke do znajomych, wrocilam wczoraj wieczorem, mam kaca giganta. Jak dojde do siebie to poodwiedzam Wasze galerie, ale mam zaleglosci...:shake: Do zobaczenia jutro nad kanalkiem. Quote
e.v.a Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='dreamer'] słodziutkie:loveu: :loveu: Quote
Paula Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Przesliczne moje robaczki kochane :loveu: A jakie ladne rameczki i wzorki zrobilas, fajnie :lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 :loveu:Kto da mi BUZI:cool3: Manicuree zrobione proszę pomalować na różowo:evil_lol: Quote
dreamer Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 :-] jeszcze kilka fotek - pogoda jest koszmarna, cały dzień ok 30 stopni u nas, w domu sauna :roll: i zwierzole padnięte, ale i tak wychodzą na balkon trochę się podgrzać ~*~ Quote
Paula Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Maksiu mi sie pogryzl wczoraj pierwszy raz z psem :angryy: Bylam wieczorem u znajomych, na ich podworku, zamkneli swojego psa w domu, wiec ja puscilam Maksia; ale niestety mama znajomych sie obudzila, a ze pies piszczal to go wypuscila....nawet nie zdazylismy ich zlapac. Wszystko trwalo chwile, ale zanim je rozdzielilismy, Harold zdazyl chycic Maksia zębami i ma szrame na glowie :placz: :-( :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='paula_z']Maksiu mi sie pogryzl wczoraj pierwszy raz z psem :angryy: Bylam wieczorem u znajomych, na ich podworku, zamkneli swojego psa w domu, wiec ja puscilam Maksia; ale niestety mama znajomych sie obudzila, a ze pies piszczal to go wypuscila....nawet nie zdazylismy ich zlapac. Wszystko trwalo chwile, ale zanim je rozdzielilismy, Harold zdazyl chycic Maksia zębami i ma szrame na glowie :placz: :-( :shake: oj to nie miły miałaś dzień :roll: życzymy szybkiego zagojenia się rany ;) Quote
e.v.a Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 biedny Maxiu :shake: trzymamy kciuki za szybkie gojenie :) Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :shake: oj Maxinku , bidulku . Prosze wymiziać słodziaka od cioteczki :razz: Quote
Paula Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Dziekujemy za cieple slowa :loveu: Maksiu wymiziany, tylko nie po glowce, po ktorej pancia tak lubi glaskac i calowac. A tak wygladala wczoraj glówinka mojego synka :placz: : Mam nadzieje, ze szybko sie zagoi i nie bedzie bardzo sladu. Dzis juz nie jest takie czerwone. A w jednym miejscu siersc ma rowno wyrwana, jakby mu wygolil taki paseczek :roll: Quote
Vectra Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 buuuuu :placz: biedny Maksiu :-( niezle go dziabnoł ten pies :angryy: :angryy: zagoi się szybciutko i śladu być nie powinno :lol: ciocia trzyma kciuki :loveu: Quote
Paula Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Dzieki ciocia :loveu: GG mi nie smiga :angryy: Quote
Paula Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Dziewczyny ! Potrzebna jest krew, tym razem dla foremki, nie dla psa. Zajrzyjcie tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16315&page=54 moze znacie kogos z Wawy, kto odda jutro do 14 krew, jest juz transport zalatwiony. Popytajcie. Quote
Alicja Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='paula_z']Dziewczyny ! Potrzebna jest krew, tym razem dla foremki, nie dla psa. Zajrzyjcie tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16315&page=54 moze znacie kogos z Wawy, kto odda jutro do 14 krew, jest juz transport zalatwiony. Popytajcie.paula tutaj jest dokładniej ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16315&page=107 Quote
Alicja Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Paskudnie Maxiowi pocharatał łepetynkę :shake:bidulek Quote
Recommended Posts